係公司好悶, 入來傾計 [第四版]

• 第一版 109頁, 2714 replies

第二版 432頁, 10777replies

第三版 529頁, 6466replies        23 days

• 集合啦

• 第一次係新版出現,yeah∼

• jasonchan replied @ 2009-04-01 3:56 pm

白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 3:53 pm

體能訓練導師???

咁你咪keep 得好好?

唔似我咁銀肥!

==========================

唔keep住個身形會被人炒 >_<

============================

咁你咪好 fit

• 哦............... 佢地遲到

• jasonchan replied @ 2009-04-01 3:57 pm

bowie728728 replied @ 2009-04-01 3:54 pm

jasonchan replied @ 2009-04-01 3:51 pm

我覺得似啦

不過我叫fd 唔好將我的近況同佢講

係你個fd就一定會幫你0既

佢係咪之前無咁做, 但反而同你分左手之後就咁做?

如果係的話佢好有可能真係想知你近況, 睇你過成點

===================================================

係呀係呀,佢係分左手之後先add我fd

咁佢係想我過得好差,咁樣佢會開心d?

獅子座0既人... 你問我就最0岩

我0既分如下:

一, 佢未必係一定想你過得好差.

二, 佢想透過佢朋友得知你有無另外拍緊拖 / 仲有無掛住佢.

三, 但一定唔會同你0的朋友講佢好掛住你 / 想同你復合.

獅子座0既人真係好鬼要面, 由於你上次唔聽佢電話, 咁所以佢再搵你0既機會應該唔大. 但係佢又想知你過成點, 就唯有向你0既朋友埋手.

• jj sir

你ex 好細個????

• 哈哈........... 愛瑪仕遲到呀

• Barbie replied @ 2009-04-01 4:05 pm

哈哈........... 愛瑪仕遲到呀

可能佢唔知, 你再通知下佢

• here!!!

Jason 哥係咪有50吋胸??

姊妹們, 揾定纸巾

• 乜芭比你係咁流口水?? 亞娘你冷靜d

• 白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:09 pm

乜芭比你係咁流口水?? 亞娘你冷靜d

===========================

咁你流咩呀............................

• 我對男人冇興趣

• 白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:09 pm

痴線, 乜你見唔到我係到做緊佢0既愛情心理治療師架咩

• 白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:12 pm

我對男人冇興趣

你對姣婆娜最感興趣

• bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:12 pm

白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:09 pm

勁! 新招!!新招!!

• 愛瑪仕,

你有幾銀肥呀))))))))))))))))))))))))

• 白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:13 pm

bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:12 pm

白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:09 pm

勁! 新招!!新招!!

當然新啦, 我以前都無用呢招對過你, 仲唔新?

• bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:12 pm

白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:12 pm

我對男人冇興趣

你對姣婆娜最感興趣

冇錯!!

TVB要封殺官恩娜...比較難!

• Barbie replied @ 2009-04-01 4:05 pm

jj sir

你ex 好細個????

=======================

細我一年o者

白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:12 pm

我對男人冇興趣

你對姣婆娜最感興趣

===========================

who is 姣婆娜

• who is 姣婆娜

官恩娜

• 白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:08 pm

here!!!

姊妹們, 揾定纸巾

我冇咁大個胸

我係耐力形,唔係肌肉型

唔洗流口水啦各位~~~

• Barbie replied @ 2009-04-01 4:14 pm

愛瑪仕,

你有幾銀肥呀))))))))))))))))))))))))

大肚腩....

三圍係: 40'40'38

頭尖額窄, 面冇四兩肉

下删200字

• 白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:16 pm

Barbie replied @ 2009-04-01 4:14 pm

愛瑪仕,

大肚腩....

三圍係: 40'40'38

頭尖額窄, 面冇四兩肉

下删200字

=========================

唔差wor,都有成40吋肌~

• 咁就真係好銀肥

• 我冇咁大個胸

我係耐力形,唔係肌肉型

唔洗流口水啦各位~~~

耐力形?? 你咁講唔流口水就假la!

女人最鍾意耐力形!!!

• 唔差wor,都有成40吋肌~

呢0的咁0既脂肪胸, 應該可以戴得胸圍架喇

• jasonchan replied @ 2009-04-01 4:15 pm

白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:08 pm

here!!!

姊妹們, �M定纸巾

我冇咁大個胸

我係耐力形,唔係肌肉型

唔洗流口水啦各位~~~

我都冇講過話留口水, 係條死肥仔話我地留口水喎

• 唔差wor,都有成40吋肌~

Jason 哥

我差唔多要帶孖芝lup喇!

咪玩la!

• 我冇咁大個胸

我係耐力形,唔係肌肉型

唔洗流口水啦各位~~~

我都冇講過話留口水, 係條死肥仔話我地留口水喎

係!!!係我衰!

• bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:04 pm

我0既分如下:

二, 佢想透過佢朋友得知你有無另外拍緊拖 / 仲有無掛住佢.

========================================

佢之前同我分手個陣都係咁的心態

你真係好了解佢,但上次我做主動問佢一唔一齊返,跟住又拖左半年,所以今次我一定唔會做任何野

• jasonchan replied @ 2009-04-01 4:20 pm

bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:04 pm

我0既分如下:

========================================

佢之前同我分手個陣都係咁的心態

你真係好了解佢,但上次我做主動問佢一唔一齊返,跟住又拖左半年,所以今次我一定唔會做任何野

嘩哈哈~~~ 係咪好驚呢~ 我唔識佢都可以同你講咁多野

因為大家都係獅子座

• 佢之前同我分手個陣都係咁的心態

一街都係好女仔...唔好為咗佢放棄呢!

• 散旦槍

聽你咁講, 你即係米芝連人黎架喇喎

• 星座呢家野有時都幾準

阿槍你咩星座?

• 嘩哈哈~~~ 係咪好驚呢~ 我唔識佢都可以同你講咁多野

因為大家都係獅子座

勁呀!!! 你又向前一步喇!

芭比, 你削d wor!

• jasonchan replied @ 2009-04-01 4:22 pm

星座呢家野有時都幾準

阿槍你咩星座?

之前聽佢講好似係金牛座

• 金牛座... 挑~~~~ 爛gap王

• 散旦槍

• bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:22 pm

散旦槍

yes!!! 我英文名叫Bibendum

• bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:24 pm

金牛座... 挑~~~~ 爛gap王

========================

金牛座係咪好保守ga?

• jasonchan replied @ 2009-04-01 4:25 pm

bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:24 pm

金牛座係咪好保守ga?

保守, 縮骨, 吝嗇, 鐘意攪埋0的唔好笑但自以為好勁0既爛GAP, 同埋... 一個似女人0既男人

• jason 哥,

你對星座有疑問就一定問阿娘

• 我有個朋友又係金牛座, 佢完全係我所講0既呢類人種!

頂佢個肺, 識左佢差唔多十年, 我成日話佢: 喂, 你可唔可以積極0的呀. 佢又話返我: 你可唔可以唔好對我咁惡? 我咪少佢0羅: 見到你個鬼樣想陰聲細氣都難!!

成個女人咁!

• bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:26 pm

jasonchan replied @ 2009-04-01 4:25 pm

bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:24 pm

金牛座係咪好保守ga?

保守, 縮骨, 吝嗇, 鐘意攪埋0的唔好笑但自以為好勁0既爛GAP, 同埋... 一個似女人0既男人

================================

全部都係缺點既....咁優點呢?

• bowie728728 replied @ 2009-04-01 4:26 pm

jasonchan replied @ 2009-04-01 4:25 pm

金牛座係咪好保守ga?

真係好似我wor....

• 白色太陽槍 replied @ 2009-04-01 4:27 pm

jason 哥,

你對星座有疑問就一定問阿娘

佢而家講到好激動...

• 全部都係缺點既....咁優點呢?

冇!

• 全部都係缺點既....咁優點呢?

都幾重情義0既.... 當你有難0既時候

我正係睇到咁多

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.