愛,是一件很模糊的事......

• 為何有暗戀這回事?為何有些人就是喜歡暗地裡付出,不去跟你討價?

當發現那人偷偷愛你很久後,你是否還要扮作不知情?

我只知道因為曾經被愛,所以才會學懂愛人^^

• 你都結婚啦, 仲諗?

• 如果有人暗戀我比我發現而我又無意思既話,我唔會避開,免得別人浪費時間在我身上。

btw我寧願付出去愛人>被一個唔愛既人愛

• 咁如果你好耐之後發現你都鍾意呢個人,

而你又知佢好內向,咁你會點?

• 我有暗戀過呀

• dalas replied @ 2009-04-01 2:08 am

咁如果你好耐之後發現你都鍾意呢個人,

而你又知佢好內向,咁你會點?

-----------------------------------

會一直作為朋友既身份對佢好(都算係唔太刻意既主動架啦)

• mady replied @ 2009-04-01 2:03 am

如果有人暗戀我比我發現而我又無意思既話,我唔會避開,免得別人浪費時間在我身上。

btw我寧願付出去愛人>被一個唔愛既人愛

自私精!!!...haha..

• 自私精!!!...haha..

-------------------

多謝你呀哈哈

• 報到

• 我寧願被一個唔愛既人愛>付出去愛人

愛人被拒絕是一件很痛苦的事

• 原來好多年之後,仍然會發現自己好感動,

不過唔知點解去學習呢份愛,對其他你愛既人係唔work架...

• automan replied @ 2009-04-01 2:17 am

報到

同茄姐去边黎吖....粉皮

• 哈哈哈哈~~~~~~~~~~~~~~`

• 愛上一個愛唔起嘅人仲慘

• 愛上一個愛唔起嘅人仲慘

===============================

咁只有默默地暗戀

• 民仔 replied @ 2009-04-01 2:22 am

愛上一個愛唔起嘅人仲慘

我撑你....俾多d誠意味得law....

• hihikyle replied @ 2009-04-01 2:17 am

我寧願被一個唔愛既人愛>付出去愛人

愛人被拒絕是一件很痛苦的事

自己傷心 好過傷別人心

• 大弟 replied @ 2009-04-01 2:27 am

民仔 replied @ 2009-04-01 2:22 am

愛上一個愛唔起嘅人仲慘

===============================

Dalas 收到 ga la

• 有時淨有誠意係冇用架

• hihikyle replied @ 2009-04-01 2:30 am

大弟 replied @ 2009-04-01 2:27 am

民仔 replied @ 2009-04-01 2:22 am

愛上一個愛唔起嘅人仲慘

Dalas 收到 ga la

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.