想搵人鬧交!!!!!邊個夠薑就入嚟啦(Welcome alias 版)!!!haha

• 空間 replied @ 2009-03-31 6:05 pm
    <br>
    <br>aiya replied @ 2009-03-31 6:03 pm
    <br>
    <br>放心啦,唔係菜花~哈哈~~~~~
    <br>===============================
    <br>你講能起菜花....有d掛9住大隻男tim.....haha
    <br>
    <br>哈~~~~唔通忙果
    <br>都有可能係玫瑰架..嘿嘿
    <br>

• 咁能爽..開11點..呵..幾好呀..
    <br>===========================
    <br>係呀....唔係點能樣做夜鬼陪你地班撲街癲呀!!!

• 霍綺娜 replied @ 2009-03-31 1:39 pm
    <br>
    <br>牛哥,你唔敢打個吊字,定係唔敢吊我呀?哈哈∼∼∼
    <br>
    <br>我做咩無啦啦吊你先得架..係咪..往日無怨.近日矛仇.
    <br>

• 哈~~~~唔通忙果
    <br>=========================
    <br>講乜9呀.....唔能明既...

• arworm replied @ 2009-03-31 6:08 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-03-31 6:05 pm
    <br>
    <br>aiya replied @ 2009-03-31 6:03 pm
    <br>
    <br>放心啦,唔係菜花~哈哈~~~~~
    <br>===============================
    <br>你講能起菜花....有d掛9住大隻男tim.....haha
    <br>
    <br>哈唔通忙果
    <br>
    <br>
    <br>咦
    咁我又想參觀下呢個花卉展覽喎~~~

• 牛哥,你唔敢打個吊字,定係唔敢吊我呀?哈哈∼∼∼
    <br>
    <br>我做咩無啦啦吊你先得架..係咪..往日無怨.近日矛仇.
    <br>=================================================
    <br>吊.....呢度有邊9個唔吊得丫.....吊娜星...吊娜星...吊娜星...吊娜星...hahaha...不知幾爽!!...

• aiya replied @ 2009-03-31 6:10 pm
    <br>
    <br>====================
    <br>
    <br>哈哈..你咪能扮電車男下..搵唔能到食架!
    <br>呵呵~
    <br>

• iya replied @ 2009-03-31 6:12 pm
    <br>
    <br>
    <br>=================================================
    <br>吊.....呢度有邊9個唔吊得丫.....吊娜星...吊娜星...吊娜星...吊娜星...hahaha...不知幾爽!!...
    <br>哈哈.呢個係你專利黎..仲有邊個敢用呀..:>
    <br>

• aiya replied @ 2009-03-31 6:12 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>冇很有錯啦,連亞娜姐都入黎,當然要吊娜星

• arworm replied @ 2009-03-31 6:14 pm
    <br>
    <br>aiya replied @ 2009-03-31 6:10 pm
    <br>
    <br>====================
    <br>
    <br>哈哈..你咪能扮電車男下..搵唔能到食架!
    <br>呵呵~
    <br>
    <br>
    <br>係唔能係叫我呀?

• 哈哈..你咪能扮電車男下..搵唔能到食架!
    <br>呵呵~
    <br>=====================================
    <br>真係唔能知喎....我行開左幾日好似好能out咁既....

• 冇很有錯啦,連亞娜姐都入黎,當然要吊娜星
    <br>======================================
    <br>hahaha....吊亞娜..吊亞娜...好似好玩d喎...

• 哈哈.你兩個粉人!!
    <br>家下係咪要玩上身先..哈哈.
    <br>我查實今日都好燥下..
    <br>又無人入黎吊aiya兄你個柒頭..
    <br>

• aiya replied @ 2009-03-31 6:20 pm
    <br>
    <br>冇很有錯啦,連亞娜姐都入黎,當然要吊娜星
    <br>======================================
    <br>hahaha....吊亞娜..吊亞娜...好似好玩d喎...
    <br>
    <br>亞娜走左去邊~~~~~~快D叫佢入黎

• arworm replied @ 2009-03-31 6:22 pm
    <br>
    <br>哈哈.你兩個粉人!!
    <br>
    <br>做咩事咁能燥,邊個唔能聽你話

• 今早九點幾唔能知邊柒個打電話黎.無來電..吊.我以為係我老母係大陸打黎.蔔街咁蔔去聽..點知無聲..跟住樓下唔知邊個單位裝修..開緊炮..嘈能到訓唔到..個人都唔係好舒服.仲要訓唔到..你話死唔死!
    <br>

• aiya replied @ 2009-03-31 6:10 pm
    <br>
    <br>=========================
    <br>
    <br>玫瑰..越南特產..哈哈~
    <br>

• 哈哈.你兩個粉人!!
    <br>==============================
    <br>係囉......點解我咁少仇口架...
    <br>唔好燥..唔好燥...等我出去搵客過嚟先....haha

• 好.我等你做野!
    <br>

• 行能開一陣,同個女人睇醫生先

• 慢行~
    <br>

• 快去!!

• 放工先...88

• aiya replied @ 2009-03-31 6:20 pm
    <br>
    <br>========================
    <br>雖然用口吊,記得帶套o係條脷度呀))))

• 雖然用口吊,記得帶套o係條脷度呀))))
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁特別...套住佐咪阻住曬囉..點呀..娜豬..心情靚返d未呀?
    <br>

• 霍綺娜 replied @ 2009-03-31 7:47 pm
    <br>
    <br>aiya replied @ 2009-03-31 6:20 pm
    <br>
    <br>========================
    <br>
    <br>亞娜姐好似好能有經驗咁喎,

• 吊吊佢,一日兩包煙,真係食能到窮呀

• 雖然用口吊,記得帶套o係條脷度呀))))
    <br>
    <br>亞娜姐好似好能有經驗咁喎
    <br>
    <br>佢係搞笑班黎.可以不理!
    <br>

• 空間 replied @ 2009-03-31 7:57 pm
    <br>
    <br>吊吊佢,一日兩包煙,真係食能到窮呀
    <br>
    <br>哈哈..吃小d啦.我家下都係keep住一日一包咋!
    <br>

• arworm replied @ 2009-03-31 8:00 pm
    <br>
    <br>
    <br>亞娜姐好似好能有經驗咁喎
    <br>
    <br>佢係搞笑班黎.可以不理!
    <br>
    <br>
    <br>你係指我攪笑,定係佢呀哈哈衰佬,我諗住搭個雞棚比佢踩,你就......今晚你食自己啦,我出去搵吃呀~~~~~哈哈

• 空間 replied @ 2009-03-31 7:56 pm
    <br>
    <br>====================================
    <br>你都痴能線架, aiya有愛滋架, 點能知佢d口水有冇菌架, 講粗口都要帶套!

• arworm replied @ 2009-03-31 8:01 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-03-31 7:57 pm
    <br>
    <br>吊吊佢,一日兩包煙,真係食能到窮呀
    <br>
    <br>哈哈..吃小d啦.我家下都係keep住一日一包咋!
    <br>
    <br>
    <br>我早幾日夜晚唔帶錢返工就一日一包,不過近排又多野諗d,又食番兩包

• 霍綺娜 replied @ 2009-03-31 8:02 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-03-31 7:56 pm
    <br>
    <br>====================================
    <br>你都痴能線架, aiya有愛滋架, 點能知佢d口水有冇菌架, 講粗口都要帶套!
    <br>
    <br>唔係呀~~我同佢驗能過,佢好能正常喎~只係比東方人大左d咁

• 牛哥, 我心情好似你條能咁, 能屈能伸, 又硬又軟! 哈哈))))

• 霍綺娜 replied @ 2009-03-31 8:02 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-03-31 7:56 pm
    <br>
    <br>
    <br>哈哈..係咪呀.空間兄..我唔會呃你喔.我咁愛你!
    <br>拿拿臨同阿嫂吃野啦..唔好咁油呀..收到無?
    <br>

• 霍綺娜 replied @ 2009-03-31 8:04 pm
    <br>
    <br>牛哥, 我心情好似你條能咁, 能屈能伸, 又硬又軟! 哈哈))))
    <br>
    <br>咁咪好能辛苦~~~~
    <br>係喎,你地知唔知用電話接手提電腦上網幾錢個月,我夜晚係舖頭真係悶能到我死呀

• arworm replied @ 2009-03-31 8:04 pm
    <br>
    <br>霍綺娜 replied @ 2009-03-31 8:02 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>哈哈..係咪呀.空間兄..我唔會呃你喔.我咁愛你!
    <br>拿拿臨同阿嫂吃野啦..唔好咁油呀..收到無?
    <br>
    <br>
    <br>知道啦,牛牛~~~~~我鍚曬你

• 係喎,你地知唔知用電話接手提電腦上網幾錢個月,我夜晚係舖頭真係悶能到我死呀
    <br>
    <br>問呀死肥妹啦.佢日日都用架.

• 霍綺娜 replied @ 2009-03-31 8:04 pm
    <br>
    <br>牛哥, 我心情好似你條能咁, 能屈能伸, 又硬又軟! 哈哈))))
    <br>
    <br>我牛x咁大條.你隻貓科行埋一邊啦!哈哈~
    <br>

• arworm replied @ 2009-03-31 8:08 pm
    <br>
    <br>係喎,你地知唔知用電話接手提電腦上網幾錢個月,我夜晚係舖頭真係悶能到我死呀
    <br>
    <br>問呀死肥妹啦.佢日日都用架.
    <br>
    <br>等我聽朝問下佢先

• 你兩個xx去左邊,等我仲諗住吊多兩句死去返工~~

• 空間你係吾係Ka Ming??

• 空間 replied @ 2009-03-31 8:20 pm
    <br>
    <br>你兩個xx去左邊,等我仲諗住吊多兩句死去返工~~
    <br>
    <br>我去佐煮飯..哈
    <br>

• Don replied @ 2009-03-31 8:27 pm
    <br>
    <br>空間你係吾係Ka Ming??
    <br>
    <br>邊個黎架~~~~~

• arworm replied @ 2009-03-31 8:27 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-03-31 8:20 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁食飯緊要d~唔係邊有氣有力~~~哈哈

• 空間 replied @ 2009-03-31 8:29 pm
    <br>
    <br>arworm replied @ 2009-03-31 8:27 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-03-31 8:20 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>咁食飯緊要d~唔係邊有氣有力~~~哈哈
    <br>
    <br>兩老唔係屋企..真係食自己架!哈哈~
    <br>

• 抽能塭支煙就死去返工

• 死佬..阿嫂無事啦?
    <br>

• 你都痴能線架, aiya有愛滋架, 點能知佢d口水有冇菌架, 講粗口都要帶套!
    <br>==========================================================
    <br>呢d野唔好亂爆好喎, 叫左妳唔好講出嚟架啦!!...hahaha

• 你地食咁能多煙....食能死你呀.....學下我咁搵人幫手食咪得囉...haha

Log in to reply