我dalas家陣唔要男朋友啦,我要徵婚^^

• 民仔
    <br>既然有心 都比d攻勢 唔好做啦啦隊啦 =)

• u r notorious here ma

• 大弟哥就梗係做大漢啦
    <br>
    <br>Mady做PR
    <br>
    <br>民仔係啦啦隊隊長
    <br>
    <br>Aiya排頭位又負責toilet衛生

• kane好快會由留意dalas轉為在意dalas......
    <br>yeah..... 祝成功 X100撐

• passerby
    <br>好耐無見
    <br>===========================
    <br>
    <br>kane
    <br>係呀,我係喊包嚟架,成日一個人喱埋喊架,
    <br>喊到訓著又一day啦

• automan replied @ 2009-03-29 4:54 am
    <br>
    <br>大弟哥就梗係做大漢啦
    <br>
    <br>Mady做PR
    <br>
    <br>
    <br>------------------
    <br>你咩都唔使做甘喎/你出糧比我地架哈哈~~~

• 晚安

• <br>Oh baby! come on 比我抱抱.
    <br>
    <br>抱住舒服好多架, 唔好喊囉, 乖~~~

• automan replied @ 2009-03-29 4:54 am
    <br>
    <br>
    <br>Mady做PR
    <br>
    <br>
    <br>---------------------------------
    <br>嘩...呢一刻覺得aiya真係好重要,
    <br>等我聽日話過佢知先

• mady replied @ 2009-03-29 4:58 am
    <br>
    <br>automan replied @ 2009-03-29 4:54 am
    <br>
    <br>
    <br>Mady做PR
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>見唔到我做緊書記咩?

• aiya.... 係永遠#1重要嘅

• mady replied @ 2009-03-29 4:58 am
    <br>
    <br>automan replied @ 2009-03-29 4:54 am
    <br>
    <br>
    <br>Mady做PR
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>==========================================
    <br>automan係admin嘛

• automan又真係要做埋出糧果個喎haha

1. Aiya
      <br>1. 雨聲
      <br>2. Beebeechan
      <br>3. mady
      <br>4. kane
      <br>5. Smartenman
      <br>6. 民仔
      <br>
      <br>Final update above.

• automan係總司令

• dalas replied @ 2009-03-29 5:01 am
    <br>
    <br>automan又真係要做埋出糧果個喎haha
    <br>---------------
    <br>老細出錢我出力

• dalas
    <br>哈哈 都唔怕同你講 最近我間中都會失控流眼�
    <br>感覺無左最重要ge 野 真係覺得好心痛

1. Aiya
      <br>2. 雨聲
      <br>3. Beebeechan
      <br>4. mady
      <br>5. kane
      <br>6. Smartenman
      <br>7. Automan
      <br>8. 民仔

• automan係出糧個位﹗﹗﹗

• <br>依家風流啦, 日日掛住 aiya 得架啦, 開心曬啦!
    <br>
    <br>我去死下先!

• mady replied @ 2009-03-29 5:03 am
    <br>
    <br>automan係出糧個位﹗﹗﹗
    <br>--------------
    <br>得啦, 人人有糧出, aiya執完的"糧"就出糧比你地.
    <br>
    <br>哈哈~~~~~~~~~~~~~~

• automan...快啲出糧
    <br>我就快罷工la

• kane
    <br>點解會咁既?你地拍左幾耐拖呀?
    <br>點解分手既?

• 民仔 replied @ 2009-03-29 5:04 am
    <br>
    <br>automan...快啲出糧
    <br>我就快罷工la
    <br>---------
    <br>你罷工我就搵mady姐姐招呼你! 呵呵~~~~

• 雨聲 replied @ 2009-03-29 5:04 am
    <br>
    <br>
    <br>依家風流啦, 日日掛住 aiya 得架啦, 開心曬啦!
    <br>
    <br>我去死下先!
    <br>===========================
    <br>唉...我只係和應你地狗仔隊,又唔得呀?
    <br>我發覺你地淨係整蠱我喎...
    <br>見到佢果陣又唔見你地係咁,擺明蝦我...><

• dalas
    <br>我同我ex 拍左1年 話真佢都無特別講乜原因
    <br>只係話唔夾 同話唔再鍾意我 想再問多d 佢已經
    <br>唔想再同我講野 無端端好憎我咁 我覺得好無奈
    <br>都無再煩佢 因為佢已經唔再聽我電話lu

• 唔好呀....

• not so long ago

• <br>唉...我只係和應你地狗仔隊,又唔得呀?
    <br>我發覺你地淨係整蠱我喎...
    <br>見到佢果陣又唔見你地係咁,擺明蝦我...><
    <br>==============================
    <br>因為... 呢度個個都唔夠 aiya 打囉.

• kane ...
    <br>
    <br>好似可以開死因裁判庭喎, 女方認為需要嗎?
    <br>

• 報告
    <br>啦啦隊撤退

• 因為... 呢度個個都唔夠 aiya 打囉.
    <br>
    <br>雨聲
    <br>你大蝦細...

• 哈 post 埋首歌詞 我都收隊啦
    <br>
    <br>美麗之最
    <br>側田
    <br>
    <br>
    <br>手 願意捐給你拓著頭
    <br>做你的安枕剛好足夠
    <br>望你的天真可以永久
    <br>眼 看你半世還未夠
    <br>喜歡你的眉頭 哪怕皺起始終清秀
    <br>
    <br>在某天 未發展 在某間咖啡店
    <br>尚記起坐你後面 習慣守望半天
    <br>望你從來都溫暖 想一生看下去
    <br>還會等一天八十歲 看你髮端灰色的點綴
    <br>未來只有樂趣 和你去拖手看新居
    <br>雙眼開始像飲醉 尤如觀星 你在這裡
    <br>我的雙眼裡 尋找到宇宙之最
    <br>
    <br>心 像太專心看你在忙
    <br>望你不施脂粉多好看
    <br>自信坦率多可愛眼光
    <br>你碰上挫折仍硬朗 不沮喪不徬徨
    <br>看你鬥心多麼兇悍
    <br>
    <br>但你竟 用決心 任意放棄所有
    <br>獨個走 我要殿後 視線跟著你走
    <br>直到你放開所有 想一生看下去
    <br>還會等一天八十歲 看你髮端灰色的點綴
    <br>未來只有樂趣 天真追我所追
    <br>只怕始終未登對 仍然想講我第一句
    <br>我的雙眼裡 尋找到美麗之最
    <br>
    <br>說過愛你要接受意外 總要挑戰障礙比賽
    <br>最怕看見你抱著決心離開
    <br>說過要與你赤道看海 更說永遠愛你未變改
    <br>等著你 目光未會離開 等你 回我身邊繼續回味
    <br>眼裡每種溫馨好滋味 未來只看著你 微笑中
    <br>班點會皺起 得我始終望穿你
    <br>仍然想講 最後一句
    <br>我的雙眼裡 尋找到美麗之最
    <br>

• 早抖啦民仔,88
    <br>

• 男女老幼都可以應徵 甘唔認真玩玩下態度,fd都唔做la..............
    <br>

• 冇可能夠 aiya 打囉.

• kane replied @ 2009-03-29 5:09 am
    <br>
    <br>dalas
    <br>我同我ex 拍左1年 話真佢都無特別講乜原因
    <br>只係話唔夾 同話唔再鍾意我 想再問多d 佢已經
    <br>唔想再同我講野 無端端好憎我咁 我覺得好無奈
    <br>都無再煩佢 因為佢已經唔再聽我電話lu
    <br>--------
    <br>expected result, with mismatches

• kane
    <br>咁你地散左幾耐呀?
    <br>我都記得好似同你傾過下計喎

• 我見到個post就知係為aiya而設

• Oh baby! come on 比我抱抱.
    <br>抱住舒服好多架, 唔好喊囉, 乖~~~
    <br>================================
    <br>dalas, 你話我蝦你. 你睇真其實不知幾錫你.
    <br>你估貓咁隨便比人抱架咩. 唔信你搵我既同胞試下!

• 雨聲
    <br>都唔洗死因研究啦 覺得唔夾就唔夾
    <br>
    <br>都好個人主觀 既然唔想都唔可以勉強我ex
    <br>
    <br>人地唔想要ge野 都無理由迫人要 =(

• 民仔 replied @ 2009-03-29 5:18 am
    <br>
    <br>我見到個post就知係為aiya而設
    <br>====================================
    <br>原來你至係狗仔頭目...我信錯你啦...
    <br>
    <br>=========================================
    <br>雨聲
    <br>我隻貓都唔知幾鍾意我攬住佢訓呀,熱死辣辣都要捐入嚟架,好攪笑

• <br>kane, 你失戀都咁硬淨, 勁喎!
    <br>

• dalas
    <br>散左都差唔多兩個月 其實都仲每日好掛住�
    <br>有無同你傾過 我都唔記得啦 因為依2個月
    <br>個人真渾渾噩噩 唔知做過d 乜野

• 吓... 我一入嚟個格局都知到7788啦.... 唔洗狗仔頭目都估到

• smartenman replied @ 2009-03-29 5:17 am
    <br>
    <br>男女老幼都可以應徵 甘唔認真玩玩下態度,fd都唔做la..............
    <br>===============================
    <br>係你自己諗埋一邊啫,呢樹個個都係朋友,
    <br>點睇你自己諗啦,無人迫你,不過唔好諗住我地會認同你law

• 雨聲
    <br>我隻貓都唔知幾鍾意我攬住佢訓呀,熱死辣辣都要捐入嚟架,好攪笑
    <br>============================================
    <br>
    <br>係架, 我地好需要既係內心感覺溫暖. 出汗都係咁話.

• 雨聲
    <br>1d都唔硬淨 我已經喊過無數咁多次
    <br>只係知道 可以做我都做哂啦 最後只有覺得無奈

• 你唔理人... 人地咪諗埋一邊lor

Log in to reply