了解無女伴的男人會有性需要, 但我真係好介意男友曾經去搵一樓一, 真的接受唔到....

• 男人,你們有無解釋?

• 你想要的咩解釋?! 你接受唔到的話, 係你識男朋友果時未問下佢, "有冇去過一樓一?", 有未拜拜囉!

其實你想討論的咩? 你想搵人比個解釋令你接受到?

或者你都可以去一樓一試下感受下.

• will you feel better when he told you he has got 20 girl friends before ? Everyone has his history , are you still virgin then ?

• 有咩野需要解釋呢?

曾經去過之嘛,你話同左你一齊之後仲有去就話�隇

• 一樓一真係未去過,其它高級場所就去得多

• automan

感受下什麼?

• 男人除左去泥D之外,仲有其他解決方法,點解還要去?

• 討論 replied @ 2009-03-27 7:18 pm

automan

感受下什麼?

----------

你又去下一樓一睇下人地有咩玩點解去囉!

空間 replied @ 2009-03-27 7:17 pm

一樓一真係未去過,其它高級場所就去得多

------------------------------------

空間大人我又要去

• 即係 one night stand 就可以接受 ?

• 討論 replied @ 2009-03-27 7:22 pm

男人除左去泥D之外,仲有其他解決方法,點解還要去?

--------------------------------------------

建議你去風月板討論區睇下人地的comments. 咁你未知有咩玩點玩有幾好玩同埋的男人點解會去囉.

• marlow replied @ 2009-03-27 7:24 pm

即係 one night stand 就可以接受 ?

----------

係囉, 你又接受到的咩? Green head?

• 討論 replied @ 2009-03-27 7:22 pm

你真係好想知?

唔去真係冇咩解決方法架,打機機又傷身又唔好玩,去溝女,食完走,又要比女唱,玩ons?又好講mood,仲要係一定有得食?咁唯有去比錢,其實都好辛苦,又要比錢,又要出力,你應該明白呢d事真係幾操勞

• 會唔會你覺得去一樓一好浪費錢

ONS幾多次都OK呢?

• 空間 replied @ 2009-03-27 7:26 pm

討論 replied @ 2009-03-27 7:22 pm

你真係好想知?

唔去真係冇咩解決方法架,打機機又傷身又唔好玩,去溝女,食完走,又要比女唱,玩ons?又好講mood,仲要係一定有得食?咁唯有去比錢,其實都好辛苦,又要比錢,又要出力,你應該明白呢d事真係幾操勞

-------------------

死空間攪到我又笑左出黎

• automan replied @ 2009-03-27 7:22 pm

討論 replied @ 2009-03-27 7:18 pm

automan

感受下什麼?

----------

空間 replied @ 2009-03-27 7:17 pm

------------------------------------

空間大人我又要去

自己都可以去

• 空間 replied @ 2009-03-27 7:30 pm

automan replied @ 2009-03-27 7:22 pm

討論 replied @ 2009-03-27 7:18 pm

automan

感受下什麼?

----------

空間大人我又要去

自己都可以去

------------

多的人好玩的啊.....

• automan replied @ 2009-03-27 7:29 pm

空間 replied @ 2009-03-27 7:26 pm

討論 replied @ 2009-03-27 7:22 pm

你真係好想知?

-------------------

死空間攪到我又笑左出黎

我都係講事實o者~~

• automan

去呢d地方,我只會同自己果幾個手足去

• 你班能樣有得玩唔叫埋我?.......haha

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.