she.com既女人係咪會勁鍾意呢種男人?

• 外國名牌大學畢業, 有車, 有樓, 月入over 3萬, over 175, fit身材, 風趣, 幽默, 肯幫人等等等等....sex方面滿足到你既男人, 係咪呢到既女人既dream man黎???

• dream 下好啦

• not

• 上列條件除?高度我bf 全部有曬

• 唔好話女,男都鐘意啦....hahaha

• why no handsome?

• 呢d只係一般人形容為條件好既條件黎架喳喎...

鍾唔鍾意係人夾人緣, 唔一定條件好就勁鍾意既

she d女仔係咪勁鍾意就唔知, 不過如果係港女就肯定愛死啦

• 月入over 3萬

係未USD呀? 係就差唔多......

• 除左fit身材,我細佬全陪都有喎仲要係靚仔一名可惜呀,佢終於佢個日本女朋友

• $30k is too little, at least $70K

• 空間 replied @ 2009-03-27 9:57 am

除左fit身材,我細佬全陪都有喎仲要係靚仔一名可惜呀,佢終於佢個日本女朋友

咁有其弟必有其兄. 空間兄, 你太謙了....

• CS_She replied @ 2009-03-27 10:10 am

空間 replied @ 2009-03-27 9:57 am

除左fit身材,我細佬全陪都有喎仲要係靚仔一名可惜呀,佢終於佢個日本女朋友

咁有其弟必有其兄. 空間兄, 你太謙了....

佢有既野我真係一樣都冇喎~~~~我同佢都唔同,我好細過己經唔鐘意讀書,所以我先想佢讀多d書,送左佢過去讀

• dream下就好了 @@

• 版主說的這種男人世上會有幾多個.

• 年 輕 有 為 的 已 婚 滙 豐 銀 行 副 總 裁 , 酒 後 在 卡 拉 OK 遇 上 一 名 陌 生 女 子 時 , 聲 稱 覺 得她 貌 似 失 散 六 年 的 前 女 友 。 為 截 停 女 方 看 個 清 楚 , 他 衝 入 女 廁 從 後 環 抱 她 , 結 果 雙手 不 慎 壓 向 她 的 乳 房 兩 秒 。 他 否 認 非 禮 罪 , 昨 日 受 審 , 指 事 件 純 屬 意 外 , 揚 言 「 冇理 由 為 咗 兩 秒 而 犧 牲 我 一 世 前 途 」 。 裁 判 官 最 終 指 他 砌 詞 狡 辯 , 裁 定 他 罪 名 成 立 。

今日新聞有個,不過比人裁定他罪名成立^^

• 豬仔

he is pity, i won't find the police if i am the girl

• 比著我係個女仔都唔會反抗,何況大家又飲左酒,個男仔又咁好

• CS_She replied @ 2009-03-27 9:50 am

月入over 3萬

係未USD呀? 係就差唔多......

CS, I agree, maybe Euro? lolz.

• 月入3萬都未必可以有車有樓.

如果真有咁條件,大把港女既dream man啦,何止she. 而家男女比例咁失衡,揾到件已算偷笑

• 呢類男人係咪人嚟架﹖

• 點都有呢種男人, 不過sorry啦女仕們唔該爭過先囉.

• Cory replied @ 2009-03-27 12:44 pm

豬仔

he is pity, i won't find the police if i am the girl

如果妳係個女仔,妳就唔會報警呀?

• 咪係囉,

月入三萬都唔係好多咋喎

• 咁你地覺得幾多人工先叫多...

over啫冇話就係3萬...

如果計埋個樣唔差又點話

其實我想講呢到有

• 咁你地覺得幾多人工先叫多...

over啫冇話就係3萬...

如果計埋個樣唔差又點話

其實我想講呢到有

• 成日都計錢,我搵約十萬一個月,但真係唔敢話比男仔知...........

我係女仔,我唔係外國名牌大學畢業,而家仲住緊屋村,未夠三十,樣子可人,但......間唔中會比人話串,同太直。

• 幾多歲架?

個樣掂唔掂架?

D頭髮點架?

點解呢D一D都無提架?

• actually, should be normal gals' expectation la....i dun think just here lor....

• 如果高大靚仔成熟有內涵有修養......

但無車無樓無工作無收入無前途......

但但中左六仟幾萬六合彩無人知......

咁又點睇 ?

• 但但但有癌症有遺書定身家無預你又點睇呢?

• 路過 :what job?

• 如果成熟有內涵有修養有禮貌有車有樓有工,managing post,around 30,樣唔差但唔係大眾情人樣,型人頭髮ok,點先...

我知有好多其他因素, 自己本身都唔睇外在野, 只係想知, 對於呢到既女人黎講係咪真係天上有地下無???

• 我要一個無車無樓無cash既男人都好難揾 :(

• haha then good for u

• 外在條件, 你list得出黎, match哂咁多項做check list, 好吖.....

但......

對佢冇feel又如何呢?

• feel呢d好多時有幻覺, 我諗對於抱住玩玩地既心態既人但求順眼有條件掛, 我唔知, 其實我係好奇呢到某一類人點諗

• by lauralaura - 03/28/09 00:54

幾多歲架? ---> 30至100歲之間!

個樣掂唔掂架? ---> 唔會衰得過八兩金!

D頭髮點架? ---> 最少有一條啦!

點解呢D一D都無提架?---> 避重就輕囉!

• yes

• 個個都講錢,好悶

• stupid question

• curiousss replied @ 2009-03-28 3:28 am

feel呢d好多時有幻覺, 我諗對於抱住玩玩地既心態既人但求順眼有條件掛, 我唔知, 其實我係好奇呢到某一類人點諗

----------------------

點解你咁在意"呢到某一類人點諗"呀??

不如直接D講個根本問題黎聽下啦,你係咪睇中左呢到其中一個姊妹,佢唔SO你,令到你開始對自己失去信心呀?!

• 咁查實有無乜不足之處係未列出呢? 哈~

• michelle replied @ 2009-03-28 11:52 am

stupid question

=======================

I can't expect you would say stupid here. All of them match your requirement (cash, house and car)

• 吾講錢吾通講心咩

• wing yee replied @ 2009-03-27 12:57 pm

比著我係個女仔都唔會反抗,何況大家又飲左酒,個男仔又咁好

揸落去果陣鬼知條友咩身家咩!

• baby replied @ 2009-03-28 2:13 pm

吾講錢吾通講心咩

兩樣都講

• 雨聲 replied @ 2009-03-28 1:11 am

但但但有癌症有遺書定身家無預你又點睇呢?

隻貓好 cute

• basically you guys dun hvta challenge me, i just point out the strengths of one that would probably attract you

the weaknesses of such a man...well, maybe he's not stable with his relationships coz he's so fascinating

and i hv nth to hide from you

and yah im a girl ihvta say

im interested in the women here bcoz im curious

dun think too much ladies.

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.