我想問�鶶�識既男仔�鰤g差不多100%肯定要發生婚前性行為架 ? ?

• 妳去買鞋.........會否要試穿.......???????

• Kitty你食唔食魚呀??

• 老老實實 replied @ 2009-03-23 12:31 am

妳去買鞋.........會否要試穿.......???????

=========================================

拍拖未就係fitting 囉!

• 拍拖未就係fitting 囉!

拍拖.....祇係可以睇到同觸感到外表...

正如.........有好多拍拖既人....從來都唔知道對方所留既手指尾指甲......

原來係用黎撩鼻屎既~

• 同她ML 起碼當她係我第時的老婆架la, 但依家年青人好似唔同以前了

• 不個橫掂遲早都比佢,早d比都無分別

• sladegelmir replied @ 2009-03-23 12:56 am

同她ML 起碼當她係我第時的老婆架la, 但依家年青人好似唔同以前了

咁你到底曾經有幾多個老婆...???

哈哈~

• 老老實實 replied @ 2009-03-23 12:59 am

sladegelmir replied @ 2009-03-23 12:56 am

同她ML 起碼當她係我第時的老婆架la, 但依家年青人好似唔同以前了

咁你到底曾經有幾多個老婆...???

哈哈~

=============================

所以未個個都叫老婆囉! LUM 死的女!

Kitty replied @ 2009-03-23 12:59 am

不個橫掂遲早都比佢,早d比都無分別

比唔比你都要上網搵意見?! 可唔可以話佢比你, 或者佢想比你試?!

記住比個時帶埋電腦上網開條thread問下邊樣做得邊樣唔做得.

講笑唔好介意.

• 老老實實 replied @ 2009-03-23 12:48 am

拍拖未就係fitting 囉!

拍拖.....祇係可以睇到同觸感到外表...

正如.........有好多拍拖既人....從來都唔知道對方所留既手指尾指甲......

原來係用黎撩鼻屎既~

=====================

拍拖重有好多野睇到, 只係拍拖的人五識已經閉塞

• 2個

• 哎喲我有驚遲架嗎

• Kitty replied @ 2009-03-23 1:06 am

哎喲我有驚遲架嗎

================

你驚遲係好! 反工準時. 不過你現在公開討論比唔比呢個問題對你的驚遲又好似有點那個喎! 呵呵~

• 我唔支持婚前性行為

• 老實講, 我唔想拍拖就有 sex, 但其實.... 我之前某 d 女朋友 chur 我要.....

gnd_hk@hotmail.com

• 答:唔係100%

• 你係咪嗰啲有宗教信仰?

• 想比咪比lor, 唔想咪唔想... 講到好似交易咁... 咩叫遲早都要比? 你肯定你呢世跟佢?

• 以前性行為會同婚姻扯上關係,主要係因為避孕方法不普及,避孕意識亦不強,攪完好可能會有 bb,因此要加上婚姻去做一個法律上既保障。

到左依家,社會整體個 trend 係遲婚,男人性能力最旺盛既時間一般都未結婚,唔同以前 d 人十零歲就結婚生仔,如果冇婚前性行為,相信會 create 更大既社會問題。

題外話,亦都係社會轉型,物價上漲(特別係樓價)而引致遲婚問題,要怪有婚前性行為既出現,唯有怪社會同人性啦!

• 男人要性愛架.....

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.