繼續求求其其是是但但馬馬虎虎隨隨便便

• highway replied @ 2009-03-10 11:43 am

>>>>揾禾做乜呀????想請禾吔飯呀,wakaka)))))<﹣﹣﹣﹣聽者有份 我地又要!!!嘿 

========================

有人請食飯,咁就要即刻返黎喇.

----------------------

空間o既目的係去"東莞", 請胖虎食飯係搭單, 買燒肉搭舊骨甘解囉!!

XDDDDDDDDDD

• 小貓咪~ replied @ 2009-03-10 11:44 am

朵朵 replied @ 2009-03-10 11:41 am

胖虎係東莞喎...........<﹣﹣﹣﹣唔係唷 係子丹請吃飯JA∼ ((因佢想去找虎虎 請食飯JA∼ 咁我地咪齊齊走去粘粘餐LO∼ 佢星期五會回港痳!!!到時我地齊齊有口福

-------------------

我地會唔會扭曲曬空間O既原意呢..............

• 朵朵 replied @ 2009-03-10 11:49 am

小貓咪~ replied @ 2009-03-10 11:44 am

朵朵 replied @ 2009-03-10 11:41 am

胖虎係東莞喎...........<﹣﹣﹣﹣唔係唷 係子丹請吃飯JA∼ ((因佢想去找虎虎 請食飯JA∼ 咁我地咪齊齊走去粘粘餐LO∼ 佢星期五會回港痳!!!到時我地齊齊有口福

我地會唔會扭曲曬空間O既原意呢......

• 朵朵 replied @ 2009-03-10 11:46 am

胖虎 replied @ 2009-03-10 11:43 am

>>>>空間兄,唔介意請埋妳嘅,kakaka

---------------

慷他人之慨甘話啦~~

>>>>>XXXDDDDDDDDDDDD

• 胖虎 replied @ 2009-03-10 11:45 am

>>>>>朵朵)))))))))禾返黎香港咪請law,kak

--------------------

你地究竟想點呢?!@~@

• 可能佢地想留待回港 齊齊吃!!

• 咁我地帶支 高梁酒 三邊酒 把酒談歡!!!齊齊吃齊齊渴

• 小貓咪~ replied @ 2009-03-10 11:55 am

咁我地帶支 高梁酒 三邊酒 把酒談歡!!!齊齊吃齊渴

----------------

把酒談歡?? 甘高境介..........呢D非我呢個凡人所能領會喎~~

• 錯字潻~~ KAKAKAKK "境界" 先啱

• http://www.censtatd.gov.hk/hong_kong_statistics/statistical_tables

/index_tc.jsp?htmlTableID=001&excelID=&chartID=&tableID=002#1

2008年底的臨時數字:

20 - 24 的男性:21萬7千3

20 - 24 的女性:23萬7千9

25 - 29 的男性:23萬1千3

25 - 29 的女性:30萬3千1

30 - 34 的男性:22萬9千2

30 - 34 的女性:34萬2千5

35 - 39 的男性:24萬1千4

35 - 39 的女性:33萬5千3

^== 原來真係男少女多wo

果十幾萬女人響邊度黎ka??!! @_@?

• 想睇 watchman

但係原來得 imax 先有 3 級無剪版

咁煩ka!

• baggioowen replied @ 2009-03-10 12:17 pm

karl呢處暫時仲好平均喎~~~

• baggioowen replied @ 2009-03-10 12:23 pm

想睇 watchman

---------------

3D?

• 朵朵 replied @ 2009-03-10 12:45 pm

baggioowen replied @ 2009-03-10 12:23 pm

想睇 watchman

>>>>太暴力,所以3 級@.@???

• baggioowen replied @ 2009-03-10 12:17 pm

http://www.censtatd.gov.hk/hong_kong_statistics/statistical_tables

/index_tc.jsp?htmlTableID=001&excelID=&chartID=&tableID=002#1

2008年底的臨時數字:

20 - 24 的男性:21萬7千3

20 - 24 的女性:23萬7千9

25 - 29 的男性:23萬1千3

25 - 29 的女性:30萬3千1

30 - 34 的男性:22萬9千2

30 - 34 的女性:34萬2千5

35 - 39 的男性:24萬1千4

35 - 39 的女性:33萬5千3

>>>>>貢男嘅会会變得吃香,多人爭呢,kakakaka

• >>>>>貢男嘅会会變得吃香,多人爭呢,kakakaka

^=== 你自己覺唔覺自己上o左神枱吃緊香先?!

唔覺就咩分析都係假.............

• 胖虎 replied @ 2009-03-10 1:37 pm

甘我點算呢? 我慣左排隊架喎~~

• 朵朵 replied @ 2009-03-10 1:57 pm

胖虎 replied @ 2009-03-10 1:37 pm

甘我點算呢? 我慣左排隊架喎~~

^== 竟然都慣o左la

咁咪慢慢排law~~~

係咪?! ha~

• baggioowen replied @ 2009-03-10 1:55 pm

^=== 你自己覺唔覺自己上o左神枱吃緊香先?!

唔覺就咩分析都係假.............

>>>>>9成都係流嘅,hahahahahaha

• 胖虎 & baggioowen,

兩位香港o既男士, 你地可唔可以唔好用你地自己o既個案, 黎推翻整個數據分析呢????

XDDDDDDDD

• 今朝忙到 pk....所以依家走去訓啦

各位早抖!!

• karl, 早抖~~ :)

• 午安~

上來求其是旦馬虎隨便一下先(樣樣得一個未夠曬求其啦掛?) :p

• 【明報專訊】港版「14歲媽媽」日前把懷孕照片及感受上載於討論區,惹來網友抨擊後,照顧該懷孕少女的組織「母親的抉擇」發言人稱,少女情緒受到困擾及傷害,正由專業社工輔導,幸獲家人支持;至於少女如何處理將誕下的嬰孩,暫仍是言之尚早。

母親的抉擇支援中心主任陳慕貞昨呼籲,青少年要了解互聯網的危險,勿把過量個人資料公開,她又再次呼籲年輕人要建立正確性觀念。

港版「14歲媽媽」昨日未見登入MSN 或在討論區留言。據悉,社署 一直有跟進她的個案,她亦是由社署社工轉介給母親的抉擇。

聽眾讚勇於承擔錯誤

不少網友昨繼續惡毒地責罵女事主,不滿她展示懷孕照,但昨日有電台聽眾致電烽煙節目支持她,聽眾認為她雖然當初做錯了,但亦算有勇氣承擔錯誤,該聽眾不滿網民妄作道德批評。

小童群益會助理總幹事羅淑君說,少女在網上刊登懷孕照,很可能只是因為渴望得到他人關注及認同,相信是一種「無言」的求助信息,她亦希望少女獲協助。

07年137未成年少女誕子

羅續稱,未婚誕子的數字由1996年的2839宗倍增至2006年的5928宗,前線同事反映,青少年身體愈來愈早熟,心智發展卻追不上,年輕的婚前性行為變得普遍,令人關注。而政府數字顯示,單是2007年便有137名18歲以下未婚少女選擇把孩子生下來,平均年齡為16歲。

家計會 則發表聲明,希望青少年切勿以為未婚懷孕是一種值得標榜的英雄行為,並強調與未成年少女發生性行為屬不合法,未成年少女若懷孕更面對極大壓力,呼籲青少年切勿模仿或蹈其覆轍

^== 呵欠~

• 巴兄 晚~

算啦, 有咩社會自然有d咩產物, 如果自己屋企有d咁年紀既, 唯有好好睇緊同教多d~

• 我o既睇法係

有咩廢人就講咩廢話:

小童群益會助理總幹事羅淑君說,少女在網上刊登懷孕照,很可能只是因為渴望得到他人關注及認同,相信是一種「無言」的求助信息,她亦希望少女獲協助。

• 我覺得....做得個 d "慈善機構" 之類既人,都相信人性本善......

但係就唔知道人會學壞

• 唔係化....第五版就食 post!?

• karl replied @ 2009-03-10 11:22 pm

我覺得....做得個 d "慈善機構" 之類既人,都相信人性本善......

但係就唔知道人會學壞

• 14歲媽媽<-----仲講緊這個題目呀~~ (( 只可以說 家庭教育問題, 社會過份資料錯誤訊息問題 才令至有這些成年媽媽出現

現在都唔知係咩社會~~

• 資訊

• 恭賀karl還健在...嘻嘻

• 小貓咪

你有無其他題目俾我地講下呢...? 一﹏一

蹊蹺

umm....我係咪應該講多謝呢!!?? -____-""

• umm....我係咪應該講多謝呢!!?? -____-""

================

以網路禮儀大典作參考, karl, 應該的, 60秒內.

• 小貓咪, 蹊蹺 & karl, 晚上好~~

karl, 你今日又要返通宵? 瞓左晏覺好d嗎?

• 蹊蹺, 網路禮儀大典???

• 蹊蹺

多謝哂呀~~~~~~~~~ ^__^

朵朵

就係訓得唔多好.....

• karl, 甘你陣間瞌下眼瞓啦~~~

你覆甘慢過左60秒......要點罰呢?

今晚有好多場波睇喎, 無你份潻!!! kaakkakak

• 朵朵

今晚都比較忙....-____-""

罰?? 有無網絡刑罰大典添呀!?

你又知有波睇?

• karl, 輪到你忙嘞~~ kakkakak 果時要我成日甘羨慕你丫!!

網絡刑罰大典, 我今晚就去寫, 聽日公告~~~

知有波睇好奇咩? XDDDDDDDDDD

我瞓覺啦~~ 今晚你整首歌黎聽下丫.

各位晚安!! :)

• 朵朵 replied @ 2009-03-11 12:48 am

蹊蹺, 網路禮儀大典???

=================

正在編撰, 經年嘔心瀝血子虛烏有之作.

>>>>

朵朵好夢.

• 朵朵

Artist: The Beatles

Song: Good Night

Album: The Beatles (The White Album)

Release:1968-5-1

Now it's time to say good night

Good night Sleep tight

Now the sun turns out his light

Dream sweet dreams for me

Dream sweet dreams for you.

Close your eyes and I'll close mine

Now the moon begins to shine

Close your eyes and I'll close mine

Now the sun turns out his light

Good night Good night Everybody

Everybody everywhere

Good night.

• morning~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 胖虎~~ 早晨!!

• 早晨忌安同朵朵~

• 蹊蹺 replied @ 2009-03-11 1:09 am

朵朵 replied @ 2009-03-11 12:48 am

蹊蹺, 網路禮儀大典???

=================

正在編撰, 經年嘔心瀝血子虛烏有之作.

------------------------

密切期待!!!!!!

• 早晨~~ windforce

• karl replied @ 2009-03-11 1:27 am

朵朵

Artist: The Beatles

Song: Good Night

Album: The Beatles (The White Album)

Release:1968-5-1

-----------------

要晏晝先聽到潻~~

Yesterday都好聽呀!!!

• 哇..yesterday...我有個中學同學成日唱架~

係唔係果隻類似 'yesterday, all my travel since so far away...?'

真係好懷念, 不過可惜景物依舊, 人已經失散左搵唔番....

• windforce,

:)

Log in to reply