有無人0既男朋友係變得愈黎愈痴身?

• 如果有0既話, 佢地又點樣痴身法呢?

• 只係因為佢越來越愛你..而你就越來越唔愛佢o者...

• Mi3 replied @ 2008-11-24 3:00 pm

只係因為佢越來越愛你..而你就越來越唔愛佢o者...

下??? 我唔愛佢, 關咩事呀???

我只係想其他姐妹share一下炸喎~

• 我都想搵個痴下~~~~~~

• 無喎...未遇到...

• 噢.... 咁有無0的遇到0既姐妹呀?

• 我bf曾經都試過愈黎愈痴身,日日打10個8個電話比我,晚晚收工一定會搵我,就算唔食飯,都會揸架車買糖水比我食,無時無刻都要搵到我,如果miss左一個電話,佢就會好溫柔咁同我講: 唔該你,可唔可以將個手提跟身呀??

不過都係幾年前既事嘍~.~

• Lonely_Sky replied @ 2008-11-24 4:38 pm

我bf曾經都試過愈黎愈痴身,日日打10個8個電話比我,晚晚收工一定會搵我,就算唔食飯,都會揸架車買糖水比我食,無時無刻都要搵到我,如果miss左一個電話,佢就會好溫柔咁同我講: 唔該你,可唔可以將個手提跟身呀??

不過都係幾年前既事嘍~.~

你0既意思係, 佢依家唔再痴你?

• 無錯~因為佢工作太忙,根本冇時間理我添...

• 哦~~~ 咁佢都唔係唔想理你0既~

只係以前無咁忙0者~

• 會唔會因此以前係初初開始, 所以特別鍾意痴住你...

• 心麻 replied @ 2008-11-24 4:51 pm

會唔會因此以前係初初開始, 所以特別鍾意痴住你...

有關係嗎?

我男朋友係愈拍愈痴0個隻.

• 皇額娘 你好幸福呀!

咁我男朋友係初初好痴我, 跟住就無咁痴麻...

• 心麻:

你頭先又話你無男朋友?_?

• 皇額娘 你心水都好清下喎...

我話個ex呀...咁而且無咪講番之前囉...

• 我bf同左我一齊頭7年都好痴,係呢幾年工作忙先開始專注工作囉...甚至冷落我添~

• 皇額娘,咁你同佢一齊幾多年呀@@有冇咩心得分享下!

• 心麻 replied @ 2008-11-24 4:57 pm

皇額娘 你心水都好清下喎...

我話個ex呀...咁而且無咪講番之前囉...

哈哈~~~ sorry =)

• 哈哈...唔緊要啦!

• 其實我同佢一齊都已經四年.

同佢一齊0個陣, 起碼頭0個半年, 係我最痛苦0既時刻, 0個陣, 我完全感受唔到戀情所比我0既快樂, 我敢講句我同佢一齊, 係無所謂0既蜜月期. 皆因佢0個陣仲係好掛住佢前女友, 而佢前女友又係成日都搵佢, 打電話比佢啦, 搵佢食飯啦, 什至係搵佢上去屋企整電腦..... 我男朋友, 當然啦, 最初係有so0個個女人0既.

我當時真係好唔開心, 我會覺得: 下? 乜原來, 拍拖係咁架咩? (佢係我0既初戀, 我二十三歲0既時候先第一次拍拖, 拍到依家) 點解唔拍拖仲開心過拍拖?

於是, 我向佢提出不下二十次0既分手, 佢每一次都挽留.

終於, 過左頭0個半年, 情況有0的好轉, 佢唔再應佢前女友0既約, 什至係唔再聽佢前女友0既電話, 唔再同前女友見面.....

就由0個陣時開始, 變得愈黎愈痴身.

• 我既情況同你好似喎@@ 不過佢都keep 住對我好左7~8年..個段時間係我地既甜蜜期..亦係我同佢一齊最開心既日子!!你地好好keep住呀!!

• Lonely_Sky replied @ 2008-11-24 5:11 pm

我既情況同你好似喎@@ 不過佢都keep 住對我好左7~8年..個段時間係我地既甜蜜期..亦係我同佢一齊最開心既日子!!你地好好keep住呀!!

佢0個陣時都係放唔低佢前度?

諗返起頭0個半年同佢一齊, 真係最痛苦0既時刻.

• 我同佢一齊時唔知佢有拍拖2年既gf,佢同我講冇gf...當我同佢開始先知我原來係第3者..當然我係即時提出分手,不過佢同我講話同佢冇感覺,但又唔知點開口唔同佢gf分手,係大家都拖拖拉拉既情況底下,我都唔開心左半年..最後,原來佢gf一早就預左同佢散= =搞到我咁辛苦_/

• 嘩~~~~ 咁你男朋友真係有點兒那個喎~~~ 點可以同一時間拖兩個?

我記得我係年尾識我男朋友, 第二年年頭先正式同佢拍拖, 其實係0個陣, 佢都係0岩0岩先同前度散左, 所以佢0個陣會好掛住佢0既ex.

佢個ex, 又成日做埋曬0的小動作, 成日都想cool煲.

• 個時大家都仲細,佢gf又成日叫佢出去媾女,佢同佢gf講話媾到女,佢gf仲話..咁咪恭喜你囉...所以佢覺得佢gf唔care佢亦唔覺得自己有gf...點知當我同佢一齊之後,佢朋友唔覺意講左比我知,我先知佢有gf...但係自從同我一齊呢11年,佢都冇同過第2個一齊呢個我知...不過,試過有一次佢ex係2年前想返轉頭,係到搞埋d小動作,搞到我同佢差d散呀..佢嬲到打去鬧佢ex,仲叫佢以後唔好搵佢,件事先告一段落,不過我就成日都疑神疑鬼~覺得佢好似好多野呃我咁...

• 我諗我都應該幾明白你0既感受.

不過有一點, 我男朋友做唔到同你男朋友一樣0既野: 佢唔會打去鬧佢前女友.

試過有一次, 0個陣時我男朋友開始唔聽佢電話, 0個個女0既就叫佢唔知細佬定細妹打黎搵我男朋友, 咁我男朋友就接左個電話, 個女0既先至換返佢把聲, 個女人又係問佢近排點呀? 屋企部電腦又壞左喇, 叫我男友上去幫佢整.... 我男朋友無鬧佢, 但係就好侮侮氣氣咁同佢講說話....

• 咁個個男仔唔同既...咁佢最後有冇上去幫佢整電腦?

我個時好決絕咁同佢講分手呀,佢驚我真係要分手..氹左我好耐,到我原諒佢個刻,佢喊左出黎..話好驚我真係唔原諒佢要分手,事後佢緊係打去鬧佢gf啦,佢話搞到佢差d冇左我...

• 佢最後當然係無上到去啦~

因為0個陣佢已經唔想再同佢冇0的咩野聯繫. (0個陣已經過左頭0個半年)

• 咁佢依家對你好咪得囉^^恭喜曬,"守得雲開見月明呀"

Log in to reply