廟街Ah b不知所謂

• @^@''''' replied at 2008-11-02 4:50 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>呢度唔少人都係鬥賣廣告,又互相插黎插去架啦~
    <br>=================================================================
    <br>太識賣廣告,呢個廟街B, 太識人心,稍為無知都中計

• 朱分 E replied at 2008-11-17 6:50 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>本人睇左 ah b 好多年, 我覺得佢並唔係你地講到咁, 根本兩回事
    <br>無錯, 佢個人係串 d, 但佢對客係有心, 並唔係為錢
    <br>
    <br>講真, 同一時間有好多 msg 係好多唔同既 board, 可能因為有無聊人做無聊野,
    <br>就算再多 msg. 都可以係同一個人
    <br>=================================================================
    <br>有些是是非非,才有人看.

• 話ah b唔準&神棍度度forum都有講,是事實!
    <br>反而讚她的,我覺得似媒.
    <br>好老實..ah b掂就唔使咁多年都擺街啦!博人睇到多人排隊先有客.
    <br>就好似蘇民峰,Jackel掂的就上咗舖.
    <br>

• 好多人幫ah b做媒,見大排長龍就中計,冇樣準!

• 4個月前找ar b占大學收唔收我
    <br>他答我不收
    <br>有結果終於收咗我
    <br>正明哩個ar b真係唔掂
    <br>

• 1個月前和2友人book左塔羅b占卜
    <br>話我份工過到試用期=答案錯
    <br>話我朋友冇得複合=又錯
    <br>話我另外一朋友會散=都錯
    <br>
    <br>我真係唔明點解仲更多人排隊

• 我見好多人排隊走去試下 結果3分鐘唔夠答完
    <br>D人話ar b快而恨 準就話
    <br>點知最後出來結果都唔準
    <br>我覺得似羊群效應

• 兩個半月前走去搵ar b問有冇拖拍??
    <br>
    <br>佢答我三句就完:冇。因為妳仲掛住ex,何況妳哩幾個月都會好Dry。
    <br>
    <br>但係我自己從來未拍過拖何來掛住ex??依家我有人追+拍咗兩星期了。
    <br>
    <br>所以我覺得真係唔好信ar b,,太唔準。

• 我都覺得呢度係好多人賣廣告或者互插
    <br>可能人客同占蔔師都係要講個夾字
    <br>

• 話說前三個月同友人經過廟街見到一檔大排長龍
    <br>我朋友就心思思走去排埋一份
    <br>足足等左1個鐘
    <br>其間我想起係咪哩度d sister所講的神棍B
    <br>結果真是她
    <br>趕唔切及想不起
    <br>終於我友人白白被人呃咗$180
    <br>我想講占卜哩樣野唔準唔緊要
    <br>連禮貌都無
    <br>真係不知所謂
    <br>

• 呢個廟街B準唔準就唔知,OUTLOOK係吸引到寂寞的心,實在TOO MANY LONELY GIRLS .望他襾眼就好似有個男人注意自己都好開心.男人真的信不過.假男人是否都信不過??幾十元問下佢,
    <br>
    <br>
    <br>

• 我同朋友睇過 ah b, 都答得好詳細好到 pt, 不過有 d準唔準就未知

• 我找ah b占過真係唔多準

• 完全無料到

• Ah B正一垃圾!!冇條問題中

• Ah b真係好唔掂,錯錯錯

• 3個月前找過廟街Ah B占,,卜3個月的預言冇件事準>
    <br>

• 上星期經過廟街見好多人排隊得知她是ah b , 我和友人就排埋一份
    <br>我等咗一個鐘就有得問
    <br>我之前見咗一份工等通知未知成功與否
    <br>就問咗哩個問題
    <br>結果ah b答我冇行唔使等係唔會請的
    <br>結果星期五剛收到電話通知請我的
    <br>

• 廟街塔羅B
    <br>吹水唔抹咀
    <br>呃神騙鬼

• 廟街塔羅B
    <br>9up當秘級
    <br>冇樣中

• 問ah b我和男友會否復合?一句答冇行就完.
    <br>我問ah b睇唔睇到我地點散?她好肯定講件事但是錯的..
    <br>我應她唔係咁,她只繼續講一定冇得復合.
    <br>最後我男友唔夠2星期就同我一齊番.
    <br>
    <br>真係唔好去ah b到卜,完全呃錢.

• 見好多人話他準>等我走去試>占完真係唔多覺準>反而錯晒

• temple ah b話我 3月前會同bf分手
    <br>但現在還一起
    <br>完全唔中呃飯食

• 你哋有無揾過Jackel和Kyron塔羅師?旺角區
    <br>
    <br>我最近揾過佢哋,advise我就一樣,但事件由來就不同方向。可以俾啲參考我嗎?睇吓邊個可信啲。
    <br>
    <br>謝謝

• 廟街B眞係癈到無人有

• 治療鼻敏感、哮喘、經痛、關節炎有辦法!百本中醫治療中心 天灸療法
    <br>
    <br> 醫管局轄下的14間中醫教研中心,在去年提供天灸治療服務。醫管局以問卷形式訪問約670名以天灸治療哮喘的患者。結果顯示,經治療后,哮喘患者復發的持續日數較之前減少,平均由3.75日減至1.2日,而復發時每日使用西藥的次數亦已下降,由原先平均的3.78次,減至2.28次。
    <br>
    <br>「三伏天」天灸是中醫傳統醫學中具特色的保健療法,有防病及治病作用。
    <br>
    <br>「天」指自然之天,「灸」卻不是用火燒灼。治療虛寒性疾病時必須要溫補陽氣,在不用火的條件下,盛夏酷暑、陽氣最盛的三伏無疑是施行治療的最佳選擇。「三伏天」天灸是根據節氣,在陽氣至衰、陰氣至盛之時,於穴位貼上由辛溫藥物製成的敷貼穴位藥物,刺激及通過皮膚吸收後,再配合經絡循行,以達疏經通脈、調節臟腑功能。借助天時而補益人體陽氣,採用敷藥而祛除疾病陰邪,使人體的陰陽變化與自然界的陰陽變化保持一致,這樣便可以調整人體內的陰陽平衡。提升人體陽氣,達到改善體質、有防病及治病之效。
    <br>
    <br>貼在特定穴位上,能有效治療:
    <br>1 體質虛弱:容易感冒、手足冰冷等
    <br>2 呼吸系統疾病:鼻敏感、哮喘、慢性支氣管炎等
    <br>3 女性常見疾病:月經不調、經痛、水腫等
    <br>4 痛症:風濕關節炎、腰痛等
    <br>5 消化系統疾病:胃脘痛、慢性腹瀉等
    <br>
    <br>「三伏天」天灸的治療時間(陽曆)
    <br>預伏加強:2012年7月6、9、10日
    <br>初伏:2012年7月17、18、19日
    <br>中伏:2012年7月26、27、30日
    <br>末伏:2012年8月6、7、8日
    <br>末伏加強:2012年8月16、17、20日
    <br>傳統的天灸多在三伏天進行,此三天是一年中陽氣最旺盛的時候,此時施治的療效最好。
    <br>
    <br>百本中醫治療中心的資深註冊中醫均擁有博士或以上資歷,亦曾於著名大學擔任中醫藥科系教授,具豐富臨床經驗,竭誠為每位病人提供最適合的治療。中醫師會先通過「望聞問切」四診作出診斷,再進行天灸療程。
    <br>
    <br>中心管理系統嚴謹,所使用的藥物皆受嚴格品質監控,根據傳統中藥煎煮理論,配合現代化提取及濃縮技術精製而成,確保所有病人得到適當治療及安心服務。特設獨立診症室,保障病人私隱。
    <br>
    <br>門診名額有限,請盡早預約。
    <br>查詢、預約請致電2575 5278 / 2575 5783
    <br>地址:香港九龍觀塘鴻圖道52號百本中心1樓
    <br>時間:10:00 - 14:00 / 15:00 - 19:30

• 五個月前搵過呀B占卜,她話3個月内發生的事完全唔中.錯晒!

• 問兩條結果都唔準

• 睇過ah bー次真係不知所謂

• 7月找呀B占ト事業愛情等足4個月結果出了都係唔準

• 前2個月前ah b話我會係公司升職加薪,
    <br>年二十八就比人炒,真係好想叫塔羅b食屎囉.

• 2013TVB 天王臨時演員公司帶隊-- 佳惠 (百佳牌衞生巾)經常向演員影相,其身不正,(郭晉安,萬綺雯,麥包等都投訴過),恃住比老三刁屎眼 廿文廿無,大口仔,聲大大似狗吠 !!! 李寶安,曾醒明,陳樹鴻,樂易玲 正白痴,請埋啲廢人...27704629,63741588,63741088,62817088.......天王......

• ah b一D都唔準

• 上星期六,10:30pm去行廟街,都見10幾人坐喺佢檔口等佢喎!!

• 我覺得阿B都OK喎
    <br>
    <br>
    <br>[url=http://www.gentlelasehairremoval.com/激光脫毛影片.html][color="#34282C"]gentlelase[/color][/url]

• Please visit my friend's fan page, Alayana is quite accurate:
    <br>
    <br>www.facebook.com/alayanatarot
    <br>
    <br>

• 甲 己 壬 庚
    <br>戌 卯 午 戌
    <br>時 日 冃 年
    <br>男命
    <br>1970年6月28日戌時
    <br>農暦: 1970五月二十五日戌時
    <br>
    <br>有無大師指點一下我流年呀
    <br>
    <br>睇吓我條命可唔可以識到有錢女,或者有錢佬獨女呀
    <br>有錢佬長女都oK呀

• 真係唔多準

• 96810874, AMY, 14 巴港女,真手提電話, 96810874....

• 我 係 巨 蟹 座
    <br>
    <br> 甲 己 壬 庚
    <br>戌 卯 午 戌
    <br>時 日 冃 年
    <br>男命
    <br>1970年 6月28日 戌時
    <br>農暦: 1970年 五月二十五日 戌時
    <br>
    <br>無人算到我條命,會唔會唔洗做就發達。
    <br>
    <br>睇吓我條命可可唔可以識到有錢女,或者有錢佬獨女呀
    <br>有錢佬長女都oK呀,食軟飯都無問題!!!

• 條男人婆塔羅ah b,呃錢,噏様様都唔中.

• 1行4人去睇廟街ah b,,,最後結果都唔中....

• 幾年前我去睇過,又ok啊~ 但後來我再去就變左系她的徒弟幫人睇...
    <br>之後我有介紹我的朋友去睇,我朋友話第1,2次都準,但第3次去已經唔準

• 之前找ah b占卜講中我會分手,
    <br>我就介紹啲fd去占,
    <br>原來ah b同我啲fd講都係等散..
    <br>即係個個答案一樣,
    <br>我啲fd有啲真係散咗,但當然還有未散啦.
    <br>我覺得她呃人多.

• 去睇相喇, 塔羅真係唔得

• 原來佢仲未執?

• 哩個塔羅b真係講咩都唔中,點解仲可擺檔咁耐.

• 藍潔英好慘請大家俾番d生存空間佢啦

• 丁蟹 replied at 2015-05-19 11:24 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>藍潔英好慘請大家俾番d生存空間佢啦
    <br>===============================================================
    <br>
    <br>好那白痴呀....

• 2個月前3個人去睇等1粒鐘,以為她好準,
    <br>結果唔準

Log in to reply