點先為之一個好男人?

• Those who wont come to SHE to look for another piece of relationship......

• 肯顧家, 有責任, 對感情認真

• 做好男人冇好下場.

• 專一, 唔膠

• 有責任

• expect me !i am not

• 悶, 擔得起, 思想長遠, 有計劃. 努力工作. 不斷改善自己. 孤寒. 唔識tum女仔開心包括妳.

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

唔煙 唔酒 唔浦. 有事業基礎.有車.夠$$$ 結婚 同買樓比 首期. 唔係好大 今年 25.

宜家個gf 係佢第一個 女朋友

佢同佢一齊時 好專一 都好照顧同愛惜個女仔~

佢病時同佢睇 e 生. 佢經濟有困難時第一時間$$比佢~~ 佢生日搞盡腦汁同佢慶祝.

個男仔已經當個女仔係未來老婆咁....

不過~~~好男人又點...最後個女仔又埋係搞第三者~

• 肯顧家, 有責任, 對感情認真(專一), 勤奮,有愛心,5煙 5酒

不過e d男人已經絕曬種

• 有好男人, 是否配備好女人?????

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

唔煙 唔酒 唔浦. 有事業基礎.有車.夠$$$ 結婚 同買樓比 首期. 唔係好大 今年 25.

佢病時同佢睇 e 生. 佢經濟有困難時第一時間$$比佢~~ 佢生日搞盡腦汁同佢慶祝.

-----------------

唉..何苦

• 有好男人, 是否配備好女人?????

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

-----------------

唉..何苦

不過人總係貪 .... 貪一想二.... 唉

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

有好男人, 是否配備好女人?????

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:54 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.