點先為之一個好男人?

• Those who wont come to SHE to look for another piece of relationship......

• 肯顧家, 有責任, 對感情認真

• 做好男人冇好下場.

• 專一, 唔膠

• 有責任

• expect me !i am not

• 悶, 擔得起, 思想長遠, 有計劃. 努力工作. 不斷改善自己. 孤寒. 唔識tum女仔開心包括妳.

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

唔煙 唔酒 唔浦. 有事業基礎.有車.夠$$$ 結婚 同買樓比 首期. 唔係好大 今年 25.

宜家個gf 係佢第一個 女朋友

佢同佢一齊時 好專一 都好照顧同愛惜個女仔~

佢病時同佢睇 e 生. 佢經濟有困難時第一時間$$比佢~~ 佢生日搞盡腦汁同佢慶祝.

個男仔已經當個女仔係未來老婆咁....

不過~~~好男人又點...最後個女仔又埋係搞第三者~

• 肯顧家, 有責任, 對感情認真(專一), 勤奮,有愛心,5煙 5酒

不過e d男人已經絕曬種

• 有好男人, 是否配備好女人?????

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

唔煙 唔酒 唔浦. 有事業基礎.有車.夠$$$ 結婚 同買樓比 首期. 唔係好大 今年 25.

佢病時同佢睇 e 生. 佢經濟有困難時第一時間$$比佢~~ 佢生日搞盡腦汁同佢慶祝.

-----------------

唉..何苦

• 有好男人, 是否配備好女人?????

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

-----------------

唉..何苦

不過人總係貪 .... 貪一想二.... 唉

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

有好男人, 是否配備好女人?????

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:54 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:57 pm

• 有好男人~~~~~~我條仔XD (逃~)

• 好男人?

可能係要有錢有車有樓

我見好多個post 話想搵好男人做男朋友

條件都係呢幾樣

• 我見好多個post 話想搵好男人做男朋友

條件都係呢幾樣

• ee_emily

但有錢有車有樓,同係咪好男人唔應該有直接關係喎

個好字,應該指性格上,而唔係物質上

• ee_emily

其實專一有責任心.已經係 不過都係果句 恐龍絕種啦

• ee_emily replied @ 2008-07-02 8:17 pm

ee_emily

其實專一有責任心.已經係 不過都係果句 恐龍絕種啦 <<< 豬羅紀公園大把啦 哈哈

• 有ga 有ga. 1) 要你地信有好男人. 2) 你要接受好男人相對背後的條件.

例如唔識乙水你的男人, 其實專一. 孤寒的男人, 其實唔會亂洗錢. 你要懂得欣賞好男人, 而唔會覺得佢地好難忍.

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.