呢到的女人, 又話的男人出到來又點又點, 只想識朋友, 睇電影食下飯, 但一問係咪 AA 就話吾出, 咁即係點?

• 小肥^_* replied @ 2008-07-02 10:10 am
    <br>哥,
    <br>咁都係既~但係第一次見面男仔請食飯~女仔請返佢睇戲~你又點睇呢??
    <br>
    <br>邊個請邊個都冇所謂~
    <br>但我真係好憎好似老奉咁果隻格
    <br>

• 咁你有冇包
    <br>
    <br>有呀,有咩問題?
    <br>
    <br>咁咪冇問題囉, 咁人地齋飲齋食關你能事呀

• 問咩野,你8利做咩,有得分呀 ?
    <br>
    <br>因為我8

• 但俾人當水魚,條氣都唔順喇
    <br>
    <br>係唔係條女冇得你食你唔順呀 ?

• 小尼 replied @ 2008-07-02 10:18 am
    <br>
    <br>小肥^_* replied @ 2008-07-02 10:10 am
    <br>哥,
    <br>咁都係既~但係第一次見面男仔請食飯~女仔請返佢睇戲~你又點睇呢??
    <br>
    <br>邊個請邊個都冇所謂~
    <br>但我真係好憎好似老奉咁果隻格 <---哈哈~唔怪得之你咁鍾意我啦~~~~係我身上唔會搵到呢一面~
    <br>

• 但我真係好憎好似老奉咁果隻格
    <br>
    <br>by 小尼 - 07/02/08 10:18
    <br>
    <br>我見過, 連d女都話佢...

• 咁咪冇問題囉, 咁人地齋飲齋食關你能事呀
    <br>
    <br>我話有係有包女,唔係齋包佢飲食,咁on 9.
    <br>唔洗我俾錢,佢齋飲齋食,真係關我能事架

• 肥常感謝!!! <----唔駛客氣~大家朋友嘛~請我食飯啦~天經地義架~~你話既~哈哈哈~
    <br>
    <br>by 小肥^_* - 07/02/08 10:17
    <br>
    <br>冇問題, 冇問題, 時間地點再約

• 亞男 replied @ 2008-07-02 10:15 am
    <br>僕 街, 我係diu你嗰個wht7 " 你個男男 " 呢句ar... 哭... 名節不保...
    <br>
    <br>你地都3p 過都仲咁見外?
    <br>@@
    <br>
    <br>=====================
    <br>goldboy replied @ 2008-07-02 10:15 am
    <br>小尼 hehe 之前有個好8的問題,複雜的人物關係
    <br>
    <br>我答左你啦...
    <br>我咪話佢地係朋友囉...
    <br>其它深入野我就唔知喇...
    <br>你冇睇就走黎話我...
    <br>=.="""
    <br>
    <br>=================
    <br>大強 replied @ 2008-07-02 10:18 am
    <br>得閒請食一兩餐冇問題
    <br>但俾人當水魚,條氣都唔順喇
    <br>
    <br>係!!!
    <br>果下真係好惡頂
    <br>妖... 唔通埋單果陣佢唔俾我係度同佢嘈咩...
    <br>咪又係算... 唔係可以點...
    <br>
    <br>=================
    <br>五尺 replied @ 2008-07-02 10:16 am
    <br>d 女真係o孔9你地d男人果一餐就一早餓死啦
    <br>
    <br>所以最好送埋見面禮~
    <br>^
    ^

• 所以我一定問清楚出來做咩, 幾多錢, 食咩野
    <br>唔係自己好狠想出o既場我真係唔捨得比
    <br>你地話我cheap都係咁話
    <br>我同真 fd出一定自己比, 同nf 未必

• 等我又發表下先, 之前向she識左過男士, 佢講明話搵sl 既, 不過第一, 二次見面, 唔係出街, 食飯等等, 係佢陪我搭車吹下水甘, 之後, 大家覺得ok先至出街 !

• 如果淨係請食餐飯,你就俾人上咁cheap既
    <br>大家慢慢食,cheap雞我唔��
    <br>

• goldboy replied @ 2008-07-02 10:15 am
    <br>小尼 hehe 之前有個好8的問題,複雜的人物關係
    <br>
    <br>我答左你啦...
    <br>我咪話佢地係朋友囉...
    <br>其它深入野我就唔知喇...
    <br>你冇睇就走黎話我...
    <br>=.="""
    <br>
    <br>對不起!))))

• 亞男 replied @ 2008-07-02 10:15 am
    <br>僕 街, 我係diu你嗰個wht7 " 你個男男 " 呢句ar... 哭... 名節不保...
    <br>
    <br>你地都3p 過都仲咁見外?
    <br>@__@
    <br>
    <br>3p又點, 你第1日上來玩ar? sp "冇感情!"ga, "普通朋友!"ja ma. 見外有咩問題ar!!!??? 你條某利仲唱我tim... 枉我色英雄重hero 咁佩服你... 唉... 傷透和心...

• 咁咪冇問題囉, 咁人地齋飲齋食關你能事呀
    <br>
    <br>我話有係有包女,唔係齋包佢飲食,咁on 9.
    <br>唔洗我俾錢,佢齋飲齋食,真係關我能事架
    <br>
    <br>
    <br>你真係冇改錯名, 強大架 ? 我話人地中意包女飲食同你中意包女撲野一9樣呀,明唔明呀, 我都唔當你雞蟲啦, 你當人on7 ?
    <br>
    <br>人人生活模式唔同, 咁都好咬, 不如我勸你最唔好包女, 捐比大陸起希望工程仲好啦,有咩咁唔抵得姐,我真係唔明

• 如果淨係請食餐飯,你就俾人上咁cheap既
    <br>
    <br>吊你啦, 你真係冇文化,冇logic, 連我 up咩都唔明
    <br>
    <br>你慢慢包女啦你

• 五尺 replied @ 2008-07-02 10:24 am
    <br>我同真 fd出一定自己比, 同nf 未必
    <br>
    <br>同nf 只係去浦去玩...
    <br>我出得黎同你食飯已經係fd...
    <br>=.=
    <br>
    <br>===============
    <br>大強 replied @ 2008-07-02 10:26 am
    <br>
    <br>唔係喎...
    <br>如果保証請食餐飯話會包埋開房又唔怕食喎...
    <br>=.="""

• 亞男 replied @ 2008-07-02 10:27 am
    <br>3p又點, 你第1日上來玩ar? sp "冇感情!"ga, "普通朋友!"ja ma. 見外有咩問題ar!!!??? 你條某利仲唱我tim... 枉我色英雄重hero 咁佩服你... 唉... 傷透和心...
    <br>
    <br>咦???
    <br>我真係覺得內疚...
    <br>你今次岩哂...
    <br>對唔住... 你講得完全冇錯...
    <br>哩次我真係on9 左...
    <br>請接受契弟尼道歉...
    <br>m(_ _)m

• 唔係喎...
    <br>=.="""
    <br>
    <br>by 小尼 - 07/02/08 10:32
    <br>
    <br>尼, 其實你係咪熊貓?

• 大強 replied @ 2008-07-02 10:26 am
    <br>
    <br>唔係喎...
    <br>=.="""
    <br>
    <br>咪x同佢 up啦, 佢個名我一早認住啦, 都唔知佢想表達咩野,又要冷high,又要冷均真, 比佢食又話 cheap, 唔比又話人屈佢餐飯, 嘩想點呀
    <br>
    <br>食唔食都死啦, 見nf最好唔好見衣d啦, 真係唔食都一身 "散"

• 路人甲 replied @ 2008-07-02 10:26 am
    <br>等我又發表下先, 之前向she識左過男士, 佢講明話搵sl 既, 不過第一, 二次見面, 唔係出街, 食飯等等, 係佢陪我搭車吹下水甘, 之後, 大家覺得ok先至出街 !
    <br>
    <br>我都好中意陪人搭車~
    <br>^^
    <br>
    <br>================
    <br>goldboy replied @ 2008-07-02 10:27 am
    <br>對不起!))))
    <br>
    <br>客氣啦~
    <br>下次要留心d 喇~
    <br>^
    ^

• 咦???
    <br>我真係覺得內疚...
    <br>你今次岩哂...
    <br>對唔住... 你講得完全冇錯...
    <br>哩次我真係on9 左...
    <br>請接受契弟尼道歉...
    <br>m(_ _)m
    <br>
    <br>by 小尼 - 07/02/08 10:35
    <br>
    <br>洗唔洗咁... 5道歉...

• 五尺 replied @ 2008-07-02 10:37 am
    <br>食唔食都死啦, 見nf最好唔好見衣d啦, 真係唔食都一身 "散"
    <br>
    <br>唔怪之得你咁燥啦~
    <br>哈哈~~~~~~~~~
    <br>女神早晨呀~
    <br>唔好咁炆~
    <br>黎返個!!! ((((((((笑)))))))))
    <br>^__^

• 其實男人有幾仲
    <br>
    <br>1)係人都請, 男女都請, 衣d人大把酒肉朋友,大豪客
    <br>2)係女都請, 大把痴飲痴食囡囡圍住
    <br>3)只請有意思o既女, 唔係對像唔會請
    <br>4)只請有得比佢食o既女,飯錢當肉金
    <br>5)只係熟人先會請, 所以第一次一定唔會請
    <br>

• 我唔係燥呀
    <br>
    <br>我真係覺得衣d thread 冇咩好 up, 不過見你地一個2個都up一餐,真係哂9氣
    <br>我先忍唔住要豬 up埋姐
    <br>
    <br>人睇人唔同,我睇你on9請人你睇我姑寒冇銀,佢睇你烈女獨立,我睇佢港女貪心
    <br>
    <br>咁又點, 個個一9樣,衣個世界冇野玩啦, 唔係請到破產咪得囉,唔係cheap到老.母都要佢比返錢就冇問題啦

• 亞男 replied @ 2008-07-02 10:36 am
    <br>尼, 其實你係咪熊貓?
    <br>
    <br>有關係咩?
    <br>妖... 我今日先知...
    <br>原來男哥好有深度...
    <br>唔怪得咁多囡囡....
    <br>( 羨慕ing )

• 各位早,又有新話題呀^.^

• ((((((((((女神))))))))))
    <br>你講得一d 都冇錯~
    <br>咁我唔應該再推哩條thread~
    <br>我地出面見啦~
    <br>^^
    <br>
    <br>咁多住再見~
    <br>^
    ^

• 我又黎晨先:P

• 豬仔 replied @ 2008-07-02 10:47 am
    <br>各位早,又有新話題呀^.^
    <br>
    <br>收左檔喇~
    <br>女神點醒左我~
    <br>我出去搵食仲好~
    <br>唔好浪費時間係度9up~
    <br>你都出去搵啦~
    <br>^__^

• 哈哈

• 小尼 replied @ 2008-07-02 10:49 am
    <br>
    <br>豬仔 replied @ 2008-07-02 10:47 am
    <br>各位早,又有新話題呀^.^
    <br>
    <br>收左檔喇~
    <br>女神點醒左我~
    <br>我出去搵食仲好~
    <br>唔好浪費時間係度9up~
    <br>你都出去搵啦~
    <br>^__^
    <br>
    <br>咁快收檔嫁,我都未發表意見>.<......hahahaha
    <br>

• 亞男 replied @ 2008-07-02 10:21 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我見過, 連d女都話佢... <----我知我知!不過唔會講~

• hi 小肥^.^
    <br>
    <br>同我去街睇戲食飯,唔洗妳出,我請哂^.^

• 豬仔 replied @ 2008-07-02 10:59 am
    <br>
    <br>hi 小肥^.^
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>唔得喎,會唔會比人唱係港女咖?

• 我見過, 連d女都話佢... <----我知我知!不過唔會講~
    <br>
    <br>by 小肥^_* - 07/02/08 10:55
    <br>
    <br>shu... 佢係人多先唔比 (聽聞... )

• 小肥^_* replied @ 2008-07-02 10:55 am
    <br>
    <br>亞男 replied @ 2008-07-02 10:21 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我見過, 連d女都話佢... <----我知我知!不過唔會講~
    <br>
    <br>
    <br>小肥,你唔駛講咖,打字之嘛:p

• devil_gal replied @ 2008-07-02 11:00 am
    <br>
    <br>@.@,咁呀,妳出,唱我係大陸佬啦......hahahaha

• 豬仔 replied @ 2008-07-02 11:05 am
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-02 11:00 am
    <br>
    <br>@.@,咁呀,妳出,唱我係大陸佬啦......hahahaha
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>唔制呀,我都等緊比人唱

• devil_gal replied @ 2008-07-02 11:06 am
    <br>
    <br>咁就醒目女啦^.^

• 豬仔 replied @ 2008-07-02 11:10 am
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-02 11:06 am
    <br>
    <br>咁就醒目女啦^.^
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>有幾醒????
    <br>都無人唱我>.<

• 咁好啦,比個機會我唱妳啦,請睇戲食飯.....hahaha

• 豬仔 replied @ 2008-07-02 11:14 am
    <br>
    <br>咁好啦,比個機會我唱妳啦,請睇戲食飯.....hahaha
    <br>
    <br>
    <br>hahaha,我好大食咖喎.......

• devil_gal replied @ 2008-07-02 11:19 am
    <br>
    <br>有幾大食嫁???

• 豬仔 replied @ 2008-07-02 10:59 am
    <br>
    <br>
    <br>同我去街睇戲食飯,唔洗妳出,我請哂^.^ <---我好大女人~我唔駛人請我~幾時同我~同心淡,mf出黎食飯??AA架~
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-02 11:00 am
    <br>
    <br>豬仔 replied @ 2008-07-02 10:59 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>唔得喎,會唔會比人唱係港女咖? <---算把啦~我無咁做過都俾人唱我係港女啦~所以我都講到明,唱我呃飲呃食果d~我100%肯定佢未見過我~

• 豬仔 replied @ 2008-07-02 11:21 am
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-07-02 11:19 am
    <br>
    <br>有幾大食嫁???
    <br>
    <br>
    <br>我出名大食咖喎
    <br>你開條thread問下人就知咖啦:p

• 小肥^_* replied @ 2008-07-02 11:21 am
    <br>
    <br>豬仔 replied @ 2008-07-02 10:59 am
    <br>
    <br>
    <br>同我去街睇戲食飯,唔洗妳出,我請哂^.^ <---我好大女人~我唔駛人請我~幾時同我~同心淡,mf出黎食飯??AA架~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>唔得喎,會唔會比人唱係港女咖? <---算把啦~我無咁做過都俾人唱我係港女啦~所以我都講到明,唱我呃飲呃食果d~我100%肯定佢未見過我~
    <br>
    <br>
    <br>haha,我初初同小白都係aa咖
    <br>其實而家係我出$$$$$ tim
    <br>因為佢d $$$即係我d $$$$
    <br>我d $$$又係我d $$$$...hahahahahaha

• 我多數出黎.都有人請咖wor :P

• 小肥^_* replied @ 2008-07-02 11:21 am
    <br>我好大女人~我唔駛人請我~幾時同我~同心淡,mf出黎食飯??AA架~
    <br>
    <br>幾時都可以啦^.^,重要叫妳亞哥,我都冇見過佢^.^

• devil_gal replied @ 2008-07-02 11:25 am
    <br>
    <br>haha,我初初同小白都係aa咖
    <br>其實而家係我出$$$$$ tim
    <br>因為佢d $$$即係我d $$$$
    <br>我d $$$又係我d $$$$...hahahahahaha <----我永遠支持經濟獨立=.=""
    <br>
    <br>
    <br>

Log in to reply