今日好燥..

• R
    <br>
    <br>咁一前一後囉
    <br>哈哈哈

• 吊...
    <br>咪能插我...我唔方便呀

• 嘩...雙劍合壁...無堅不催

• 小妖 replied @ 2008-06-30 12:02 pm
    <br>講明呀..
    <br>我唔玩cam sex , 咪叫我出來爆房呀..
    <br>我唔能玩呢D野架
    <br>
    <br>咦?
    <br>仲諗住留msn...
    <br>咁咪冇我份...
    <br>T____________T

• 亞男 replied @ 2008-06-30 11:32 am
    <br>佢實會死返來
    <br>
    <br>咁都俾你知
    <br>(吃驚ing)
    <br>
    <br>================
    <br>ww replied @ 2008-06-30 11:32 am
    <br>佢有事就會走架啦
    <br>咁小氣講兩句就嬲
    <br>咪唔好玩?
    <br>
    <br>哩位朋友好清楚我
    <br>@__@

• 嘩!!!
    <br>原來係度玩緊三文治
    <br>我真係有眼福~
    <br>^__^

• 哼...

• 點解多左個佐敦小尼有CAM,唔知係未我識果隻小胡尼呢?^.^

• 小妖
    <br>吊...
    <br>咪能插我...我唔方便呀
    <br>
    <br>咁輪住玩後面囉,等你high不停

• 豬仔 replied @ 2008-06-30 2:55 pm
    <br>點解多左個佐敦小尼有CAM,唔知係未我識果隻小胡尼呢?^.^
    <br>
    <br>改名搵食麻~
    <br>哩度d 契弟成日話我個名臭哂
    <br>唔係邊有運行~
    <br>^__^

• 佐敦小尼有CAM replied @ 2008-06-30 2:57 pm
    <br>
    <br>豬仔 replied @ 2008-06-30 2:55 pm
    <br>點解多左個佐敦小尼有CAM,唔知係未我識果隻小胡尼呢?^.^
    <br>
    <br>改名搵食麻~
    <br>唔係邊有運行~
    <br>^__^
    <br>
    <br>
    <br>仲以為係化名人tim=.=

• devil_gal replied @ 2008-06-30 2:59 pm
    <br>
    <br>咁都仲係化名???
    <br>成個nickname 黎喎...
    <br>=.="""

• 我開始做野時..就咁多人.
    <br>你地唔能係咁對我呀~~
    <br>

• 佐敦小尼有CAM replied @ 2008-06-30 2:57 pm
    <br>改名搵食麻~
    <br>唔係邊有運行~
    <br>^__^
    <br>
    <br>原來係咁,記得幫我搵多件呀^.^

• 小妖 replied @ 2008-06-30 3:03 pm
    <br>我開始做野時..就咁多人.
    <br>
    <br>收到哂~
    <br>咁我出返去先~
    <br>遲下傾~
    <br>^^
    <br>
    <br>===============
    <br>豬仔
    <br>我地唔好推哩條thread 住~
    <br>出去搵食先~
    <br>^
    ^

• 佐敦小尼有CAM replied @ 2008-06-30 3:01 pm
    <br>
    <br>devil_gal replied @ 2008-06-30 2:59 pm
    <br>
    <br>咁都仲係化名???
    <br>成個nickname 黎喎...
    <br>=.="""
    <br>
    <br>
    <br>就係中左入黎先知唔係化名人嘛

• 我開始做野時..就咁多人.
    <br>
    <br>
    <br>by 小妖 - 06/30/08 15:03
    <br>
    <br>你真係橙... 可年...

• 佐敦小尼有CAM
    <br>收到哂~
    <br>咁我出返去先~
    <br>遲下傾~
    <br>^__^
    <br>
    <br>===============
    <br>
    <br>算喇...都係我出返去喇...
    <br>我諗都係我趕客能曬d客走架喇!!
    <br>

• 算喇...都係我出返去喇...
    <br>我諗都係我趕客能曬d客走架喇!!
    <br>
    <br>
    <br>by 小妖 - 06/30/08 15:13
    <br>
    <br>你咁講jack係咩意思先... !!!

• 好悶... 有冇女入來?
    <br>

• 唔想做野..
    <br>有無人傾計?

• ...

• 女仔入唔入得?

• <------

• 女仔梗係傾得...
    <br>唔介意我粗魯就得

• 肥, diu7佢, wakakaka

• 亞男
    <br>
    <br>你條PK...俾我吊得少呀

• 小妖 replied @ 2008-07-02 2:14 pm
    <br>
    <br>女仔梗係傾得... <--唔介意就好喇~有D女仔唔鍾意~梗係問清楚先入~
    <br>唔介意我粗魯就得 <--唔好講笑~我粗魯過你~
    <br>
    <br>亞男 replied @ 2008-07-02 2:14 pm
    <br>
    <br>肥, diu7佢, wakakaka <--我對住女仔好溫柔架~唔會講粗口架~但對住你D僕 街真係忍唔住要講句DIU~~~~~

• 小妖 replied @ 2008-07-02 2:16 pm
    <br>
    <br>亞男
    <br>
    <br>你條PK...俾我吊得少呀 <--快D~大力D~哈哈~因為佢真係俾人DIU得少~~佢不知幾想有人DIU佢~

• 女<= 我多多益善

• 小妖 replied @ 2008-07-02 2:14 pm
    <br>
    <br>女仔梗係傾得...
    <br>==========================================================
    <br>
    <br>咁我係唔係都要話番幾句粗口

• 亞男
    <br>
    <br>你條PK...俾我吊得少呀
    <br>
    <br>by 小妖 - 07/02/08 14:16
    <br>
    <br>li leung gor pok kai... diu 9 li leung gor ar!!!

• JerryXXXXx
    <br>
    <br>唔使架...只要幫手吊7條亞男就OK架喇..
    <br>

• JerryJasmine replied @ 2008-07-02 2:18 pm
    <br>
    <br>小妖 replied @ 2008-07-02 2:14 pm
    <br>
    <br>女仔梗係傾得...
    <br>==========================================================
    <br>
    <br>咁我係唔係都要話番幾句粗口 <---梗要~即時MAN好D~

• 男哥,你開夠100條THREAD喇喎~有咩感想呀?

• 小妖 replied @ 2008-07-02 2:20 pm
    <br>
    <br>JerryXXXXx
    <br>
    <br>唔使架...只要幫手吊7條亞男就OK架喇..
    <br>=============================================
    <br>
    <br>咁我試下啦~~~~
    <br>
    <br>亞男~~~吊你你你你你你你你你你你你你你你你你你!!!!!!!!
    <br>

• 男哥~~請勿見怪

• 係咪應該多D吊字呢?一個你字就夠喇~

• 小肥^_* replied @ 2008-07-02 2:26 pm
    <br>
    <br>係咪應該多D吊字呢?一個你字就夠喇~
    <br>
    <br>++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    <br>
    <br>你講得實在太啱...笑能死我..

• 小肥^_* replied @ 2008-07-02 2:26 pm
    <br>
    <br>=========================================
    <br>
    <br>好再來!!!
    <br>
    <br>吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 小妖 replied @ 2008-07-02 2:29 pm
    <br>
    <br>小肥^* replied @ 2008-07-02 2:26 pm
    <br>
    <br>
    <br>++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    <br>
    <br>你講得實在太啱...笑能死我.. <---哈~有共鳴~~GIVE ME 5
    <br>
    <br>JerryJasmine replied @ 2008-07-02 2:29 pm
    <br>
    <br>小肥^
    * replied @ 2008-07-02 2:26 pm
    <br>
    <br>=========================================
    <br>
    <br>好再來!!!
    <br>
    <br>吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊吊你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<----做得好!YEAH~
    <br>

• thank for 小肥

• 男哥~~請勿見怪
    <br>
    <br>by JerryJasmine - 07/02/08 14:26
    <br>
    <br>冇能用ar 你

• 好能悶呀...
    <br>亞男你條xx..咪掛住搞MSN喇..
    <br>

• 亞男 replied @ 2008-07-02 2:39 pm
    <br>
    <br>男哥~~請勿見怪
    <br>
    <br>by JerryJasmine - 07/02/08 14:26
    <br>
    <br>冇能用ar 你 <--咁你呢?你有能咩?

• 小肥..
    <br>
    <br>家陣係得亞男有架咋....最能有用係佢!!

• 小妖 replied @ 2008-07-02 2:45 pm
    <br>
    <br>小肥..
    <br>
    <br>家陣係得亞男有架咋....最能有用係佢!! <---真係冇陰功~

• 係好陰公...
    <br>死喇..我好能悶...好想搵男人

• 你2個哈我...

• 搵個男人做咩?冇男人,女人頂住先得唔得?

Log in to reply