有無男人食緊軟飯?

• 想知黎做咩 ?

• 都唔算得係掛

• 小小算唔算?

• 食緊軟飯既男士可唔可以講下心態及心情如何?

我認真想知。

• 我沖破唔到自己既心理關口, 聽下都好

• 我e+叫做食一半

無野呀,好自在呀

• Kinght D replied @ 2008-04-15 3:05 pm

我沖破唔到自己既心理關口, 聽下都好

如果你好深愛個女人,我林你好難沖破得到自己既心理關口。

• 風流種 replied @ 2008-04-15 3:11 pm

我e+叫做食一半

無野呀,好自在呀

甘你會唔會介意你d friends or 屋企人知道?

• Kinght D replied @ 2008-04-15 3:05 pm

=====> keke....由其係D一出世就活係大男人堆中既人....

你icon 果個男仔就似食soft rice la....(shu.....dun 爆我樽wor.我有摺櫈ga)

• Knight D replied @ 2008-04-15 3:24 pm

Kinght D replied @ 2008-04-15 3:05 pm

=====> keke....由其係D一出世就活係大男人堆中既人....

你icon 果個男仔就似食soft rice la....(shu.....dun 爆我樽wor.我有摺櫈ga)

相中人肯食我軟飯就好...

我識散打...唔需要架生...

• 相中人肯食我軟飯就好...

我識散打...唔需要架生...

------------------------

介紹個型過佢既俾你sick lor...kekeke

• 我post過既所有男人相其實都係同一個人(除左果張八兩金相)

你有冇識得有人似相中人?介紹黎識頂住當...

你介紹得我滿意我就唔打你...

• 版主,我好奇一問,其實你男朋友係咪食緊你軟飯?

• Rosy: 相中人係你上次講果個dream man? 你山長水遠在溫哥華, 邊個幫到你呀?

講返食軟飯, 我真係好憎男人咁, 就算係幾靚仔都好, 一使女人錢即刻變得面目猙獰.

• 我post過既所有男人相其實都係同一個人(除左果張八兩金相)

你有冇識得有人似相中人?介紹黎識頂住當...

你介紹得我滿意我就唔打你...

-----------------

介紹曾經搵摺櫈車你果位lor..kakakaka..佢得過你張相多多聲la...wakakakakak

• momoko34 replied @ 2008-04-15 3:54 pm

Rosy: 相中人係你上次講果個dream man? 你山長水遠在溫哥華, 邊個幫到你呀?

冇人幫到我...冇人似佢...嗚

• Knight D replied @ 2008-04-15 3:55 pm

介紹曾經搵摺櫈車你果位lor..kakakaka..佢得過你張相多多聲la...wakakakakak

你甘即係玩野姐!全世界都知道我同佢有牙齒印...你係咪五行欠打...

• Knight D

你到底係邊個?

• Knight D

你到底係邊個?

---------------------

shu...不能說的mi mi ar...估到就算你叻...不過係都唔好講出來

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.