有無姊妹試過玩3p?可唔可以話我知係點架?

• 佬1 replied @ 2008-04-14 8:44 pm
    <br>
    <br>kakababy replied @ 2008-04-14 8:37 pm
    <br>
    <br>kakababy
    <br>好對手=持久+調情+尺碼hehe<----------絕對同意啦!不過尺碼控制唔到喎!kakakaka<=======絕對同意x2<-------唔通叫個男人攞出O黎睇吓大唔大先識佢咩!所以尺碼真係控制唔到!XDDD

• kakababy & Amy
    <br>
    <br>通常幾耐玩一次?<----唔知O架!不定時O架喎!大家見到面而又有MOOD咪會囉!

• kakababy唔通叫個女人比人度下小妹妹有幾窄先識佢咩!所以尺碼真係控制唔到!whaha

• kakababy
    <br>咁係哋有無做安全措施o架?係同時間前後一齊......?後面痛唔痛o架?

• 我真係大鼻, 下面又大碌, 唔係好長,不過夠粗囉. d女一渣上手就講, 嘩, 你好勁! 咁囉.

• 佬1 replied @ 2008-04-14 8:50 pm
    <br>
    <br>kakababy唔通叫個女人比人度下小妹妹有幾窄先識佢咩!所以尺碼真係控制唔到!whaha<-------kakakaka如果個男人咁我會打佢兩巴先!

• 嘩, 你好勁! 咁囉.
    <br>男人真係易騙

• kakababy大家咁話拉
    <br>其實sex呢家野都係講感覺姐.

• cici replied @ 2008-04-14 8:52 pm
    <br>
    <br>咁係哋有無做安全措施o架?係同時間前後一齊......?後面痛唔痛o架?<----安全措施係帶套?避孕?第一次大家都無準備所以無帶套!之後有食事後藥同避孕藥!有時大家即興都無帶,不過大家都有做檢查無問題先無帶!同埋男伴話鍾意睇住我比內射!
    <br>前後係一齊,不過條腰好累!0_0
    <br>後面要慢慢入同埋有同用KY!開頭會少少痛!

• 嘩, 你好勁! 咁囉.
    <br>男人真係易騙<-----其實男女都易呃!XDDDDD

• 佬1 replied @ 2008-04-14 8:59 pm
    <br>
    <br>kakababy大家咁話拉
    <br>其實sex呢家野都係講感覺姐.<-----絕對同意!無FEEL勢係假!

• 大鼻仔 replied @ 2008-04-14 8:55 pm
    <br>
    <br>我真係大鼻, 下面又大碌, 唔係好長,不過夠粗囉. d女一渣上手就講, 嘩, 你好勁! 咁囉.<--------通常話自己大果D男人大極有限啦!係你自己話自己勁啫!XDDDDDDD

• amy,
    <br>哈, 可能啦. 都好過搵唔到係邊o既.

• okok, 其實我好細兜, 咁ok啦.

• kakababy有FEEL到女方好易有高潮lo唔使要好長時間

• 大鼻仔 replied @ 2008-04-14 9:12 pm
    <br>
    <br>okok, 其實我好細兜, 咁ok啦.<------講笑啫!呢D嘢唔使你自己評價O既!你O既女伴會話你知啦!

• 佬1 replied @ 2008-04-14 9:13 pm
    <br>
    <br>kakababy有FEEL到女方好易有高潮lo唔使要好長時間<-----你都可以咁講啦!重質不重量O既!

• 咁我講佢地o既反應, 又俾人插我吹噓..咁咪自己摺埋囉.
    <br>只係想講, 鼻大有時真係下面會大d, 不過唔一定, 因為我ex話佢bf 都同我size差唔多, 不過個鼻唔大囉. jsut for sharing.

• 重質不重量O既!<=====同意,做得多冇滿足冇用

• 咁我講佢地o既反應, 又俾人插我吹噓..咁咪自己摺埋囉.
    <br>只係想講, 鼻大有時真係下面會大d, 不過唔一定, 因為我ex話佢bf 都同我size差唔多, 不過個鼻唔大囉. jsut for sharing.<------大鼻同高鼻係勁D O既!呢個係我所經驗過!XDDDD

• 佬1 replied @ 2008-04-14 9:23 pm
    <br>
    <br>重質不重量O既!<=====同意,做得多冇滿足冇用<------不過好多男人都唔知!以為做得多就好!
    <br>

• 不過好多男人都唔知!以為做得多就好! <======呢D就係識做同唔識做的分別
    <br>

• 佬1 replied @ 2008-04-14 9:37 pm
    <br>
    <br>不過好多男人都唔知!以為做得多就好! <======呢D就係識做同唔識做的分別<-----哈哈哈~~男人唔會認唔識做O架喎!XDDDDD
    <br>

• 係死做難做定係有技巧地做呀

• kakababy,
    <br>睇黎你都有好多經驗喎.

• 睇黎呢度有唔少女仔有大戰群男既經驗...

• 大鼻仔 replied @ 2008-04-14 9:44 pm
    <br>
    <br>kakababy,
    <br>睇黎你都有好多經驗喎. <===agree,睇黎同果個exxxaxxxxx有得fight!

• 佬1 replied @ 2008-04-14 9:41 pm
    <br>
    <br>係死做難做定係有技巧地做呀<-----你話呢?
    <br>

• 大鼻仔 replied @ 2008-04-14 9:44 pm
    <br>
    <br>睇黎你都有好多經驗喎.<-----都唔係好有O既!都係十個八個啫!

• 更正係死做難做同係有技巧地做的分別呀

• 男 replied @ 2008-04-14 9:49 pm
    <br>
    <br>睇黎呢度有唔少女仔有大戰群男既經驗... <-----最多三個都叫群男?一.一

• 佬1 replied @ 2008-04-14 9:57 pm
    <br>
    <br>更正係死做難做同係有技巧地做的分別呀<-----其實好多男人都係死做!不過死做有死做好O既!證明個男人唔係食過好多女!

• kakababy replied @ 2008-04-14 9:55 pm
    <br>
    <br>大鼻仔 replied @ 2008-04-14 9:44 pm
    <br>
    <br>睇黎你都有好多經驗喎.<-----都唔係好有O既!都係十個八個啫! <===十個八個好犀利呀!你係我係度第二個認識能夠一次過對付5個男人以上既女仔

• 不過死做有死做好O既!證明個男人唔係食過好多女!<=====我唔同意wor,識做唔代表佢係食過好多女

• 男 replied @ 2008-04-14 10:02 pm
    <br>
    <br>kakababy replied @ 2008-04-14 9:55 pm
    <br>
    <br>大鼻仔 replied @ 2008-04-14 9:44 pm
    <br>
    <br>睇黎你都有好多經驗喎.<-----都唔係好有O既!都係十個八個啫! <===十個八個好犀利呀!你係我係度第二個認識能夠一次過對付5個男人以上既女仔<------我睇你誤會咗啦!十個八個係上過床O既男人!我一次最多都係同時同3個男人上床啫!

• 佬1 replied @ 2008-04-14 10:03 pm
    <br>
    <br>不過死做有死做好O既!證明個男人唔係食過好多女!<=====我唔同意wor,識做唔代表佢係食過好多女<------呢個只係同女性O既角度出發!

• 男 replied @ 2008-04-14 10:02 pm
    <br>
    <br>kakababy replied @ 2008-04-14 9:55 pm
    <br>
    <br>
    <br>睇黎你都有好多經驗喎.<-----都唔係好有O既!都係十個八個啫! <===十個八個好犀利呀!你係我係度第二個認識能夠一次過對付5個男人以上既女仔
    <br>
    <br>同埋如果要我一次同四個男人以上做!我諗我會死!

• 家陣覺得性係享受最緊要大家有溝通查找不足

• kakababy replied @ 2008-04-14 10:11 pm
    <br>
    <br>男 replied @ 2008-04-14 10:02 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>同埋如果要我一次同四個男人以上做!我諗我會死! <====睇錯左添,聽你陳述同我識果個女仔一樣.再加你話同十個八個做,以為你倆有得fight既戰鬥女~

• 佬1 replied @ 2008-04-14 10:12 pm
    <br>
    <br>家陣覺得性係享受最緊要大家有溝通查找不足<--------睇O黎你都會同你另一半傾喎!呢個態度幾好!
    <br>

• 同三個男人一齊做, 都唔係好多女仔試過啦.

• 男 replied @ 2008-04-14 10:15 pm
    <br>
    <br>kakababy replied @ 2008-04-14 10:11 pm
    <br>
    <br>男 replied @ 2008-04-14 10:02 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>同埋如果要我一次同四個男人以上做!我諗我會死! <====睇錯左添,聽你陳述同我識果個女仔一樣.再加你話同十個八個做,以為你倆有得fight既戰鬥女~
    <br>
    <br>戰鬥女~哈哈哈哈哈~~~好一個形容詞!

• 大鼻仔 replied @ 2008-04-14 10:15 pm
    <br>
    <br>同三個男人一齊做, 都唔係好多女仔試過啦.<------咁你都講得啱!

• kakababy我有架賽後檢討~~

• 佬1 replied @ 2008-04-14 10:18 pm
    <br>
    <br>kakababy我有架賽後檢討~~
    <br>
    <br>哈哈哈~~~~咁你另一半應該都幾ENJOY喎!

• kakababy
    <br>
    <br>戰鬥女~哈哈哈哈哈~~~好一個形容詞!<====唔係我形容先,係另一個兄弟講先!果次同兩條老襟一齊約呢條女玩4p,諗住實玩到佢嗌救命.點知我地三個brother博曬老命,腳仔都軟埋,條女重好砌得~

• kakababy
    <br>係大家都有不足姐whahaha

• 男 replied @ 2008-04-14 10:22 pm
    <br>
    <br>
    <br>戰鬥女~哈哈哈哈哈~~~好一個形容詞!<====唔係我形容先,係另一個兄弟講先!果次同兩條老襟一齊約呢條女玩4p,諗住實玩到佢嗌救命.點知我地三個brother博曬老命,腳仔都軟埋,條女重好砌得~
    <br>
    <br>你哋係咪死做令人哋唔滿足呀?

• 佬1 replied @ 2008-04-14 10:26 pm
    <br>
    <br>係大家都有不足姐whahaha<-----咁都係!男同女都要互相"佩"合!

• 佬1 replied @ 2008-04-14 10:26 pm
    <br>
    <br>係大家都有不足姐whahaha<----咁又係要男女互相"佩"合O既!

Log in to reply