有無人心理學好強可以從佢行為睇穿佢的想法

• 有無高人係到....

• what's the case sin?

• 我想睇下我ex女朋友係想點

• 都已經係ex啦, 仲要諗?

你得閒得濟?

• 但係佢時常都有揾我..

令我很難忘記佢!!

• 咁個問題係你身上

你可以完全唔理�

不過.....我知你又唔想呀, 係咪?

• 點分手?性格不合, 第三者?

由誰先提出?

分手前有冇預兆? 如泠冷談淡,難顶对方?

請詳細說明.

• 佢有第三者

我哋分開左個半月到

到而家佢都有揾我,重同我講有後悔走...

不過佢又唔返來

• 講黎聽聽,我鍾意幫人分析

• •••

頂!我係唔係識你架?你係唔係 S 先生呀?

• hi,男同學:

you again? 你一定會將你"maximize 自已satisfaction" 發場光大.

今次你黎啦. 小妹抽手旁觀喇!

: )

• 男同學

我32歲..做it

你識我??

• •••

sorry!我唔識你架!不過你個 case 同我個朋友個 case 好似

anyway,呢 d case 太常見喇!

CheerfulSweetie

妳咁講......我覺得有少少 hurt 喎

我應該俾妳寸緊喎......

• 你... 依家有無結交另一個女朋友?

• ... replied @ 2008-04-14 11:53 am

佢有第三者

我�]分開左個半月到

到而家佢都有�M我,重同我講有後悔走...

不過佢又唔返來

即係叫你好似以前咁, 再繼續安慰佢照顧佢, 直到佢完全佔有新既男朋友...然後你就可以引退啦 哈哈

• 即係叫你好似以前咁, 再繼續安慰佢照顧佢, 直到佢完全佔有新既男朋友...然後你就可以引退啦 哈哈

by cool7002 - 04/14/08 16:48

同意.

有0的女人係咁衰..

好似我男朋友0既前女友咁... 佢前女友又係因為第三者而分手, 但係分左手之後, 又成日搵返我男朋友... 因為: 第一想覆合, 第二就係想KEEP住我男朋友, 希望會多個男人關心佢.

其實女人自己都好自私, 多一個男人注視自己, 並唔係一件壞事, 尤其是, 當佢知道你對佢仲有情0既時候.

• bowie728728 replied @ 2008-04-14 4:51 pm

即係叫你好似以前咁, 再繼續安慰佢照顧佢, 直到佢完全佔有新既男朋友...然後你就可以引退啦 哈哈

by cool7002 - 04/14/08 16:48

同意.

有0的女人係咁衰..

好似我男朋友0既前女友咁... 佢前女友又係因為第三者而分手, 但係分左手之後, 又成日搵返我男朋友... 因為: 第一想覆合, 第二就係想KEEP住我男朋友, 希望會多個男人關心佢.

其實女人自己都好自私, 多一個男人注視自己, 並唔係一件壞事, 尤其是, 當佢知道你對佢仲有情0既時候

其實男女都會出現咁既情況, 做唔做就好睇自己羅 >.<

• •••

由佢決定同你分開果一刻,你就應該知道係佢心裡面另一個男人比你重要

如果你以為再對佢好 d 唔計較佢有冇傷害你都不斷去付出

恭喜你,你同5 年前既我有九成似,而最後你得到既會係失望繼而成長

女人要變心,除非你仲可以係生活上緊緊鎖住佢,否則九成都係一去冇回頭

不過,一個變左心既女人要黎做咩野?令自己以後既生活繼續沈淪係不安中?

佢依家只係想多個人 tum 下佢關心下佢,反正之前都同你拍過拖,對你點都有好感既,你又唔可以介意,因為你已經由正選變後備,佢都 control 左個場面,點玩都得

唔甘心既執念會推你落地獄架!你總有一日會明白,不過希望唔好太遲

• 咦,咁我都入來旁聽下高人既高見先. ;)

• 我黎教壞人架!自救第一步就係要識得點做壞人

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.