為左個女仔,無左個朋友,值唔值?

• 我識左條女,好索,好想撲佢,但係一直識佢唔到

後來我個女仔fd係識佢,我就叫佢介紹俾識

佢初時會講索女d野俾我知,但就唔係太肯介紹

我時時求佢,女仔fd終於肯介紹啦,我開心死啦,我顧住同佢傾忽略自己個fd

後來我先知女仔fd原來鐘意我,但佢接受唔到我只係理索女唔理佢

而家女仔fd都唔理我啦

• tum佢同索女一齊3p啦

女人係用黎撲架

• 咁你真係 on9 啦... 未溝到人個fd.. 就連介紹人都唔理... 第日有乜野都可以搵番個介紹人通風報信呀mar...

• 色中賤鬼 replied @ 2008-04-13 5:34 pm

tum佢同索女一齊3p啦

女人係用黎撲架

正呀,個件索女成33D架對波,兩個一齊上真係正過做神仙

色中老鬼 replied @ 2008-04-13 5:42 pm

咁你真係 on9 啦... 未溝到人個fd.. 就連介紹人都唔理... 第日有乜野都可以搵番個介紹人通風報信呀mar...

超,我個時隻眼只有個件索女,同佢件33D,我出黎行都未試過咁正條女

個女仔frd,一直當我係偶像,遲下佢又咪係會返黎,你咪話我話

我把口好店,好識霖女架,我要霖條傻妹,佢實會返黎,只有我食佢,唔會佢食我

• 女仔係「好傻好天真」,但起碼知道佢嘅「偶像」為人有幾好

• 色中餓鬼果然無改錯名

• 欽敬...欽敬...

咁你開條 thread 做乜鬼呀...哂命呀

• 係囉,到底後悔重色輕友,定係想講佢就黎可以玩到索女?

• 縮皮小姐 replied @ 2008-04-13 6:41 pm

係囉,到底後悔重色輕友,定係想講佢就黎可以玩到索女?

----------------

唔係..係重色輕色呀... haha..

• .......

• I had introduced a female fd to my net friend, I know he is a love-cheater. But he claims himself is 痴心長情劍 to my friend, and chases her. Since he knows my friend, he asked me many things about my friend, she said he is a good man but I told her the truth, then the man blamed me and deleted me in MSN lu.

• 諗起個傻妹,我都有過意唔去,佢見我成30幾歲仲未有女朋友,都介紹唔少女仔俾我

平時主動同我傾計,又關心我。但係你知架,男人就係咁,有個好又唔會珍惜,佢又無33D,又唔靚;俾我都先玩件33D又索既先啦

佢而家日日都罵我,話我借佢過橋,我頂唔順啦,block左佢msn啦

望佢明白,我係玩家,唔係好男人,唔岩佢呢種好女仔

• 老實啵,睇你識唔識好好處理你同你個fd之間o既關係啵,我覺得你最好快d同你個fd修補番好你o地o既朋友關係先會好d

• 小肥^_^ replied @ 2008-04-13 6:53 pm

.......

================

wow, 張相你黎架...?

• 我唔贊成啦......事實真係色中餓鬼利用佢一直暗戀自己嘅朋友黎達到自己目的,

個女仔都可以借呢件事睇清楚佢個朋友嘅為人

邊有女仔肯將其他女仔介紹俾意中人?佢咁做都係好痛苦嘅情況下做出呢個決定,最後知道自己俾人既利用左,個男嘅又唔見得有咩歉意喎,仲block埋女仔個msn

我就唔信色中餓鬼有幾好?

• 縮皮小姐 replied @ 2008-04-13 7:14 pm

我唔贊成啦.......................我就唔信色中餓鬼有幾好?

=============

即係唔值得同情啦...咁無謂講咁多啦...saiyonara! 節衷順變啦!

• 色中老鬼,

我唔需要節衷順變,係個女仔就要。

「深情枉種,未知天意如何,空餘嗟嘆;期望有日,你的愛心有人替代」

色中餓鬼唔珍惜他身邊默默愛他嘅好女仔,佢將來俾人利用時,就無得怪人。

• 呢個故事咁熟既?

咁似係我D身邊人發生既事既???

• 縮皮小姐 replied @ 2008-04-13 7:28 pm

色中老鬼,

我唔需要節衷順變,係個女仔就要。

「深情枉種,未知天意如何,空餘嗟嘆;期望有日,你的愛心有人替代」

色中餓鬼唔珍惜他身邊默默愛他�鵀n女仔,佢將來俾人利用時,就無得怪人。

========

sorry, 唔係話你..只係叫佢節衷順變��..

• 好多人既經驗好似你咁~

有時女識男都係架~

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.