搵拍散拖女友

• 個人資料

男 ( 單身 ), 樣子正常不樣衰, 182cm , 身型標準, 35 歲, 吸煙

搵 女 ( 單身 ), 165 - 170cm, 身型標準 ( 唔要肥 ), 吸唔吸煙都無所謂 ( 最緊要唔好介意我吸煙 )

一星期見一次面左右

• 想八下..你冇女友又點解想拍散拖呢 ??

• 有女朋友就即係搵 sl 啦..haha

唔好意思.我係咁直~

只想八下啫..haha

• 因為暫時未有準備, 唔想諗得太長遠, 咁當然如果遇到合得來的人就另作別論啦.

• 唔好意思, 我單身左幾年, 無女友

• laughingman replied @ 2008-03-24 7:04 pm

唔好意思, 我單身左幾年, 無女友

==============

咁而家又會突然想呢 ??

laughingman replied @ 2008-03-24 7:02 pm

因為暫時未有準備, 唔想諗得太長遠, 咁當然如果遇到合得來的人就另作別論啦.

=============

咁如果係咁..點解又要一個星期見一次呢.

唔好意思.都係想八下啫..haha

• 如果見得太密, 怕會太投入, 咁就唔係拍散拖啦, 係咪

同埋主要係想有時有個伴可以分享下煩腦...快樂咁囉.

• laughingman replied @ 2008-03-24 7:15 pm

如果見得太密, 怕會太投入, 咁就唔係拍散拖啦, 係咪

同埋主要係想有時有個伴可以分享下煩腦...快樂咁囉.

=================

我又覺得你係咪有特別原因先唔想太投入呀?

如果雙方都冇另一半,而又雙方都有感覺,愛對方既..

好難唔去到太投入架啵~

• 所以我上面講左暫時未有準備, 但係如果遇到合得來的人就唔同講法既.

• laughingman replied @ 2008-03-24 7:26 pm

所以我上面講左暫時未有準備, 但係如果遇到合得來的人就唔同講法既.

============

哦哦哦~~~

有時間先再八過.. 失陪~

• 同埋拍散拖大家都有個心理準備, 就算日後有咩問題, 都唔會太傷啦.

• laughingman replied @ 2008-03-24 7:27 pm

同埋拍散拖大家都有個心理準備, 就算日後有咩問題, 都唔會太傷啦.

================

嗯..明既,似曾相識,哈哈~

閃啦~~ bye & good luck

• 似曾相識...唔好呃我讀書少喎, 我好少上黎留言架.

我都閃喇, 出去食飯. bye

• laughingman replied @ 2008-03-24 7:32 pm

似曾相識...唔好呃我讀書少喎, 我好少上黎留言架.

我都閃喇, 出去食飯. bye

==========

唔係話識你,只係同我一個相識既人諗法差唔多啫~

我都真係閃啦~ bye

• 我已經閃左喇, 不過返轉頭覆埋你先再閃過. 哈哈...今次真係閃.see U

• 返來了, 無女仔有興趣?

• laughingman replied @ 2008-03-24 10:21 pm

返來了, 無女仔有興趣?

===============

我諗你會難搵d囉..因一定要用 nickname 同 login

• laughingman replied @ 2008-03-24 7:41 pm

我已經閃左喇, 不過返轉頭覆埋你先再閃過. 哈哈...今次真係閃.see U

• 我諗你會難搵d囉..因一定要用 nickname 同 login

下...咁既咩, 我諗住有誠意先唔想用 alias

不過唔緊要啦, 都係想試下, 碰碰運氣,

無既話遲 D 先再開過個可以用 alias 既, 哈哈!

• 橫樹都係拍散拖,即係唔多使理內涵啦,咁不如你post左你張相出來先,應該會好快好多人覆你

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.