有傳的的的最近食左唔少女其中一個仲有左,佢潛左水?

• edenangela replied @ 2008-03-04 2:31 am

8:

近排d人咁衰既,中意爆人私穩

有冇內射都唔關你地事啫,又唔係有左bb

當事人講自己野給別人知,不叫做爆人私隱嘛

• 申子辰:

咁都係佢地兩個之間既事啫

• angela 妳係呢度喎....有水吹?

• edenangela replied @ 2008-03-04 2:37 am

申子辰:

咁都係佢地兩個之間既事啫

當事人好想企出來講,但以後佢點面對所有網民

話佢蠢....話佢自願..抵死,咁都信人

既然佢又諗唔通又唔開心,咁粗重工夫等我做咯

況且一個以咁手段去得ML的男人(若真實)

又咁不安全性行為

係所有女人的危險炸彈

我做八公又何妨

• 其實"的"噤樣衰都溝到女上床,真係明白女人原來真係唔係睇男人樣貌.

個時候,好心人串"的",就係唔想個純情小妹妹,俾人食完,唔知點安慰個女仔.

出於好心.

• 申子辰 replied @ 2008-03-04 2:40 am

又咁不安全性行為

係所有女人的危險炸彈

我做八公又何妨

-------------------------

我都係所有男人既危險炸彈黎

唔怪得呢度咁多八公啦

btw尋晚睇返個topic後,今日問返個同事先知我右面耳背真係有粒墨喎,

唔係果個人講我都唔知添

• 以前睇的的的既 post, 佢好正氣架, 又好憎揾食男估喎~

三的不嬲好似話 ml 係要有 feel,嘩乜原來係吹水~

受害人真可憐, 比人呃左情~

• edenangela replied @ 2008-03-04 2:48 am

申子辰 replied @ 2008-03-04 2:40 am

又咁不安全性行為

係所有女人的危險炸彈

我做八公又何妨

-------------------------

我都係所有男人既危險炸彈黎

唔怪得呢度咁多八公啦

btw尋晚睇返個topic後,今日問返個同事先知我右面耳背真係有粒墨喎,

唔係果個人講我都唔知添

有男危險炸彈

自然有女危險炸彈

• 其實"的"噤樣衰都溝到女上床,真係明白女人原來真係唔係睇男人樣貌.

個時候,好心人串"的",就係唔想個純情小妹妹,俾人食完,唔知點安慰個女仔.

出於好心.

又有新野wo

邊個純情玉女呀

古仔係點?

• 一句講曬公說公有理婆說婆有理!

如果d人企在女方個邊睇未覺得女慘law!

如果人止在男方未覺得一個願打一個願堐

總之如果你覺得被強姦左未去報警law!(不論男方女方)

呢個世界邊有岩與錯架?只要你企在邊一方.你未覺得邊方岩law!!!!

大家都成年人enjoy個時或之前又吾見講咁多諗咁多?

不過吾緊要la如果吾係大家都吾會有咁多話題同討論la

好似陳生事件咁咁紅!

• 一句講曬公說公有理婆說婆有理!

呢個世界邊有岩與錯架?只要你企在邊一方.你未覺得邊方岩law!!!!

好似陳生事件咁咁紅!

• fairguy replied @ 2008-03-04 2:54 am

一句講曬公說公有理婆說婆有理!

好似陳生事件咁咁紅!

哈哈,你講咁大段都好似無講野咁^^

陳生個件事,相中男女都係開心享受中

自願自拍

但都要出來道歉及澄清

現在陳冠"的"先生,屬用超手段去得到某D野

係咪要出來發表聲明呢~~

哈哈

• 呃情有得報警既咩?

• fairguy replied @ 2008-03-04 2:54 am

一句講曬公說公有理婆說婆有理!

好似陳生事件咁咁紅!

你去買豬肉

個肉販俾牛肉你

你企在肉販那邊,我有肉俾喎

你企你係消費者,阿哥,我買豬肉,你俾牛肉

你有無搞銀錯呀

有無對與錯?

• edenangela replied @ 2008-03-04 1:50 am

我唔係好熟佢地

只係奇怪佢地點解突然一齊消失

的的的真係搞大人個肚? 你地點會知既

我冇消失...

我長駐係r 版咋...

=.="""

• 路人A replied @ 2008-03-04 1:47 am

小尼個八婆仔,有八掛野佢會浦頭架啦~

哩句真~

你真係清楚我~

^__^

• atma replied @ 2008-02-29 7:56 pm

小尼 你好嗎?很久沒見了

都係咁啦~

不過...

我唔記得左你係邊個...

sorry...

=.=

• edenangela replied @ 2008-03-04 1:50 am

我唔係好熟佢地

只係奇怪佢地點解突然一齊消失

----------------

我冇消失,只係小佐上黎o者

你估真係唔駛做咩

=.=""

• 小尼

你當呢條係自己thread呀,句句都覆

=.=""

• 申子辰 replied @ 2008-03-04 3:01 am

你去買豬肉

個肉販俾牛肉你

你企在肉販那邊,我有肉俾喎

你企你係消費者,阿哥,我買豬肉,你俾牛肉

你有無搞銀錯呀

有無對與錯?

你係咪夜得滯好眼訓呀...

你自己認為呢...

=.="""

• 射手B replied @ 2008-03-04 10:06 am

你當呢條係自己thread呀,句句都覆

=.=""

冇所謂啦~

邊度都一樣之麻~

^__^

• 申子辰~~

勁喎!!

咁耐唔蒲頭...一蒲就咁型...哈哈!!

• 申子辰 replied @ 2008-03-04 2:32 am

當然"的",若覺我只聽女nf一面之詞

出來如秋官澄清又何妨

不過記住要帶套啦,為人為己啦

食咁多野都係唔帶,又唔係同人講明,又易有病又易有B

=====================

申子辰 replied @ 2008-03-04 2:40 am

當事人好想企出來講,但以後佢點面對所有網民

話佢蠢....話佢自願..抵死,咁都信人

既然佢又諗唔通又唔開心,咁粗重工夫等我做咯

又咁不安全性行為

係所有女人的危險炸彈

我做八公又何妨

==============

to : 申子辰

你真係好~

你做多d 8公, 講多d 搵食男俾d 囡囡知~

佢地會好感謝你~

不過... 可能我唔係成日上she...唔知咁多野...

我冇聽過你講 "的" 既?

而家都係"好似"出事而收皮...

你就哩個時候先黎講佢...

你做咩唔早d 講俾大家知....

=.="""

• 哈哈, 的的的原來做咁好"好"事喎...

抵你今日比人大清算啦..

仲有你個兄弟mansexinoffice呀, 睇佢幾時步你後塵

見咁多人數你地, 真係心都涼曬..... 爽呀~~~~~

• potato仔 replied @ 2008-03-04 10:33 am

哈哈, 的的的原來做咁好"好"事喎...

抵你今日比人大清算啦..

仲有你個兄弟mansexinoffice呀, 睇佢幾時步你後塵 <<<<<你係咪撩交嗌呀? 我樂意奉陪架唔岩我地開條thread鬧呀..唔好咁小人, 係度講

見咁多人數你地, 真係心都涼曬..... 爽呀
    ~~~

• hihi小尼~~

long time no chat la...are u remember me??

• mansexinoffice replied @ 2008-03-04 11:02 am

你係咪撩交嗌呀? 我樂意奉陪架~~唔岩我地開條thread鬧呀..唔好咁小人, 係度講

===============================================

你估真係驚你咩.... 我隨時奉陪啦

比大家睇下你有幾冥頑不靈都好呀....

• 小尼~~

申子辰只係將受害女事主嘅感受表達出黎姐!!

因為...出事後受害女事主同佢講左呢件事...

so...佢都係幫人姐!!^^

• 所以大叔成日都講啦

帶套識人比帶眼識人更加重要呀!!!!

• @@

(個女仔靚唔靚 )

• 大叔 replied @ 2008-03-04 11:15 am

所以大叔成日都講啦

帶套識人比帶眼識人更加重要呀!!!!

=====================================

大叔, 你叫佢地事後茶返d哥士的消下毒仲好啦

叫的的的帶套, 咪即係叫佢食飯唔食餸..

• 仲有的的的 係唔係真係好似 pic 中咁大隻 ?

• 呢個thread我都睇左好多日,我都講左俾當時人知,問佢發生咩事,我識左呀的6年,係個chatroom到識既,佢叫我算,唔好再理d咩,但有d野我忍唔到,首先要講呢個咩知情人個標題,咩叫做食左唔少女,邊個有左呀?呢個知情人係she攪事都唔係第一次架啦,當場中間仲有咩人就唔知啦,呢d野亂講會害死人架,仲有,成件事入面,攪到個女人好似受害者咁,問題係內情有邊個知,呀的都有提過,呀的一定係唔岩架啦去左人地果到,但係邊個要留底人地係到訓呢?仲有果次係邊個主動要先呢?唔好講係邊個挑逗邊個啦,我都試過同呀的飲野,想攪佢,不過佢冇做到,用唔用套呢個問題,又唔知邊個講話唔用架呢??你講話呃咩感情,呀的只係講左佢唔應該未攪清楚就亂來,而我自己覺得,你自己都有心要攪o既,唔好扮受害者囉,至於仲有冇其他女同呀的攪過既,有o既,自己企出來,不過唔好一個人扮曬囉,我只係覺得呀的傻o既係,明知自己發生過呢d野,就唔好走出來公開表白啦,知你係好鍾意個女仔,不過你都唔會有呢個資格去得到d咩架啦,我問呀的點解動左情又唔肯講,只係叫我唔好多事,

仲有呀咩申子辰先生,請問成件事同你有咩關係呢?呀的講過點解同"受害人"咁好傾都係因為你唔準佢係你個thread 留言,咁人地自己開左,件事你咁大反應就好似你溝唔到人,知佢俾人上左,而家走出來報仇一樣,你又係五十步笑百步,

而且呀的講左唔會再上she架啦,算把啦~

• potato仔 replied @ 2008-03-04 11:05 am

mansexinoffice replied @ 2008-03-04 11:02 am

你係咪撩交嗌呀? 我樂意奉陪架~~唔岩我地開條thread鬧呀..唔好咁小人, 係度講

===============================================

你估真係驚你咩.... 我隨時奉陪啦

比大家睇下你有幾冥頑不靈都好呀.... <<<<< 似乎係你冥頑不靈多d囉, 我都冇理你啦, 你係咁撩交嗌, 真係得閒過龍呀..

• 其實係唔係佢地2 個人 酒花昌 咋

• 咁中意....男女大家都有意思, 都行埋左啦, 點解唔拍拖 ?????

• 似乎係你冥頑不靈多d囉, 我都冇理你啦, 你係咁撩交嗌, 真係得閒過龍呀..

=========================================

其實, 我都無理過你架...

你自己走出黎問人地係唔係撩交嗌之嘛...

你問我係唔係得閒過龍? 我唔得閒架, 不過, 你要撐到行, 咪奉陪下囉~~~

• 好明顯, christy就係的的本人, 唔係咁多detail野佢都知? 勁...

• 小玲玲 replied @ 2008-03-04 12:06 pm

好明顯, christy就係的的本人, 唔係咁多detail野佢都知? 勁...

有道理

• 呢個世界就係咁,女方話係受害者,就可以全場人都咁清呀的同佢兩個人d事,唔通惡到唔俾呀的同佢o既朋友講?呀申子辰都好清楚喎,莫非佢.....???

• Christy replied @ 2008-03-04 11:33 am

1.係邊個要留底人地係到訓呢?

2.仲有果次係邊個主動要先呢?

3.用唔用套呢個問題,又唔知邊個講話唔用架呢??

4. 申子辰先生唔準佢係你個thread 留言,咁人地自己開左,件事你咁大反應就好似你溝唔到人,知佢俾人上左,而家走出來報仇一樣,你又係五十步笑百步

............................................................

重點有四, 若然係真的話, 個女都吾抵幫~

• @@

(個女仔靚唔靚 )

by 梅林白豬仔 replied @ 2008-03-04 11:20 am

白痴豬,個女仔靚又點,吾靚又點? 你好 on 9

• 因果

• 原來上 she 真係有野食

點解..... 大叔又無野食架?!

• 大叔

扮野至醒~

可以永遠咁同人講 "你係我係 she 第一個 xx 既人" hahahahahaha

• 姣婆遇著脂粉客

而家出左事就你怨佢, 佢賴你

成班都係縮頭龜, 敢做唔敢認

• as

咁又未至於..... she 既第一次一早俾左出黎啦

• 大叔

你點會無野食吖~

三的吾知點解整左鑊泡出嚟啫~ 好來好去咪無問題囉~

若個女仔真係大肚, 佢點都要負責任, 湯藥費都要啦~

• 姣婆遇著脂粉客

係啦

講到的咁正氣,食屎啦

佢都唔係好仔黎啦

若個女仔真係大肚, 佢點都要負責任, 湯藥費都要啦~

咪就係

一定要

• 話時話, 落仔同埋補身, 應該比幾多先合理呢?

Log in to reply