有傳的的的最近食左唔少女其中一個仲有左,佢潛左水?

• 人地出黎玩咁耐
    <br>無品就緊架啦,不過佢成日扮好仔,講野就住你黎講咁囉,咁既技巧都溝到咁多件,而家d女好易上

• 各位....的的的....係咪張相果個肌肉人果位呀....不過睇過佢講野都好正經咁架喎.....我又想八呀.......
    <br>
    <br>girl....add埋我呀[email protected]
    <br>

• 點解無受害者自己講? 奇怪~ 扮都好過無吖~

• 又話有得八既.....岩岩話知內情果位girl呢.....不過肌肉人就唔岩啦....
    <br>
    <br>如果真係真既...平時咪響到俾正人君子....男人鹹濕咪鹹濕....天性黎架ma~~~~

• 佢口口聲聲話自己有幾好, 通通都係假架, 未呃到你上床就乜都得, 上完床就話知人死, 嗚嗚嗚~~~~~~~~~~~

• 案中主角出黎講明唔冧cheap精, 比人知佢衰野咁瘀皮, 不如快啲收皮啦.

• 其實講咩都係假,喺網上世界搵sl又好搵sp都好,
    <br>當然唔一定個個都真心,但要搞到而家咁,又何必呢??
    <br>
    <br>喺呢個情況底下,男主角唔負責任唔緊要,
    <br>但亦唔好要d女主角事後有難受嘅感覺咁至係識玩呢個遊戲嘅男人。
    <br>
    <br>如照某部份人講,呢個的的的玩女嘅手法,
    <br>又真係好賤格,如真係要o趙完鬆or打算ons就應該事先聲明,
    <br>而唔係用溝女方式去玩la,(呢d事唔係個個女仔都承受得起,佢地只覺感情同身體都俾人呃左,好唔。)反正都唔鍾意人,
    <br>只求一時三刻嘅慾念,就無謂搞咁多小動作,
    <br>俾$$人搞掂咪仲乾手淨腳,你哋話係咪先?

• 受害者? replied @ 2008-02-27 1:38 am
    <br>
    <br>點解無受害者自己講? 奇怪~ 扮都好過無吖~
    <br>
    <br>----------------------------
    <br>
    <br>哈哈, 一問就即刻有個"受害人x號"出嚟, 果然夠專業
    <br>不如吾好x號啦, 打受害人3號或受害人7號都可以

• 男主角??
    <br>大家估佢仲夠膽現身咩??
    <br>咁耐以黎佢一句都冇講過,
    <br>不過咁,唔通走出黎自己幫自己講好話咩,
    <br>我係佢都縮埋一邊咩都唔講扮可憐好過la。
    <br>又或者佢已經出現咗,
    <br>不過冇用真名咪冇人知囉!!
    <br>
    <br>以我估計呢個thread個版主或者、可能唔係受害人之一,
    <br>佢可能只係知道d嘢出黎抱不平,等多d人知,小心d個男主角姐。
    <br>
    <br>路人k,
    <br>你睇完呢兩版我諗連你都識做受害人la,
    <br>佢打d嘢同之前人地講嘅都無分別,
    <br>係人有睇呢兩版都可以係"受害人唔知幾多號"啦!!
    <br>哈哈!!

• 路人x replied @ 2008-02-29 10:17 am
    <br>男主角??
    <br>大家估佢仲夠膽現身咩??
    <br>咁耐以黎佢一句都冇講過,
    <br>不過咁,唔通走出黎自己幫自己講好話咩,
    <br>我係佢都縮埋一邊咩都唔講扮可憐好過la。
    <br>
    <br>=================
    <br>唔係喎....
    <br>我俾人吊除非我唔知...
    <br>唔係我實出黎嘈到拆天喎....
    <br>扮可憐有咩用... 真係可以搵到食架咩...
    <br>=.=
    <br>
    <br>不過佢今次好奇怪...
    <br>平時我見3的好正義...
    <br>俾人小俾人玩一定企出黎架喎...
    <br>今次冇野講係搵到好野食收埋唔出黎定係點呢...
    <br>@__@
    <br>

• 因為呢件係事實.

• 記者7號 replied @ 2008-02-29 10:46 am
    <br>因為呢件係事實.
    <br>
    <br>會唔會佢入左e 院呀...
    <br>而家冇電腦上網...
    <br>=.="""

• 小尼, 你不如打過tel問候下佢呀?

• 記者7號 replied @ 2008-02-29 10:51 am
    <br>小尼, 你不如打過tel問候下佢呀?
    <br>
    <br>同佢好熟咩...
    <br>見過一次, 傾過2句, 唔夠3分中我就閃左...
    <br>=.="""

• 小尼..你好

• mansexinoffice replied @ 2008-02-29 10:55 am
    <br>小尼..你好
    <br>
    <br>哈哈~~~~~~
    <br>你好鬼好笑~
    <br>係第一版係咁俾人吊~
    <br>你知唔知你錯係邊 ?
    <br>等我話你知, 你係中立就唔好咁講野啦
    <br>俾哂位人入~
    <br>笑鬼死我~

• 唉..我好中立架..都俾人吊..話哂我都見過的的的, 同佢不打不相識, 點都要撐下, 但係個死仔又唔出黎講..點幫佢呀

• 小尼, 佢係唔係中立就唔知, 但係佢比人feel到佢幫3的, 啲人仲唔出黎小佢咩?

• 小尼, 是鬼但啦, 吹下水, 過下日辰~~我成日都衰口臭架啦

• man
    <br>最大問題咪就係你只係 "見過下"
    <br>你鬼知佢人係點咩... 你就話覺得佢個人唔係咁...
    <br>不過是但啦~ 你都係當吹水~
    <br>我只係覺得好笑, 你又咁岩hi 我先同你講之麻
    <br>^__^
    <br>
    <br>

• 記者7號 replied @ 2008-02-29 11:00 am
    <br>小尼, 佢係唔係中立就唔知, 但係佢比人feel到佢幫3的, 啲人仲唔出黎小佢咩?
    <br>
    <br>咁又係~
    <br>諗住鬧鬧下可以推旺佢麻~
    <br>不過man 又好快唔再講
    <br>哩下果然醒目
    <br>卡~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 我見過佢一次,佢教我打Boxing.如果佢係果d人,咁佢可以係教我打既時候,摸我果d.但佢唔似係呢d人!?
    <br>
    <br>不過,想知事實,都係要等佢出返黎,佢親口講先會知...
    <br>

• Baby_Miki replied @ 2008-02-29 11:18 am
    <br>我見過佢一次,佢教我打Boxing.如果佢係果d人,咁佢可以係教我打既時候,摸我果d.但佢唔似係呢d人!?
    <br>
    <br>我又可唔可以教你打boxing...
    <br>@__@

• 小尼
    <br>
    <br>你識!?@_@

• Baby_Miki replied @ 2008-02-29 11:28 am
    <br>你識!?@_@
    <br>
    <br>唔識...
    <br>諗住試下教人打boxing 係咪真係可以抽水...
    <br>=.="""

• 小尼
    <br>
    <br>你要抽既一定抽到,哈哈 :p
    <br>

• 有無聽過以退為進? 佢就係用呢招, 仲有就係, 可能你唔啱佢口味都未定.

• Baby_Miki replied @ 2008-02-29 11:31 am
    <br>你要抽既一定抽到,哈哈 :p
    <br>
    <br>你真係冇得頂!!!
    <br>好夠朋友!!!
    <br>>O<

• 記者7號 replied @ 2008-02-29 11:35 am
    <br>有無聽過以退為進? 佢就係用呢招, 仲有就係, 可能你唔啱佢口味都未定.
    <br>
    <br>其實我都係咁諗~
    <br>wahkakakakakakakakkakakakakakakaka

• 小尼
    <br>
    <br>有幾!?w
    <br>睇下你抽水技巧係點啦,哈哈 :p
    <br>
    <br>記者7號
    <br>
    <br>可能啦.哈哈 :p

• Baby_Miki replied @ 2008-02-29 11:47 am
    <br>有幾!?w
    <br>睇下你抽水技巧係點啦,哈哈 :p
    <br>
    <br>咁都要你出黎先有....
    <br>=.="""

• 咁的的的係唔係衰人?

• 小尼
    <br>
    <br>實有機會 :p
    <br>特別去MK既時候會通知你一聲,哈哈.

• 小琴 replied @ 2008-02-29 11:55 am
    <br>咁的的的係唔係衰人?
    <br>
    <br>我唔知...
    <br>8 掛入黎睇下有冇風收...
    <br>=.="""

• Baby_Miki replied @ 2008-02-29 11:57 am
    <br>實有機會 :p
    <br>特別去MK既時候會通知你一聲,哈哈.
    <br>
    <br>所以先話你夠朋友!!!
    <br>咁你記住喇~
    <br>我閃走喇~
    <br>bibi~~~~~~
    <br>^__^

• 我都比過的的的同mansexinoffice夾埋一齊屈過啦
    <br>
    <br>佢地擺到明同一幫, 跟住響度狂屈我響度溝女扮cheap
    <br>
    <br>不過其他人都係明眼人, 見佢地兩個搵食, 都閃走曬啦
    <br>佢地仲要響度扮好人, 根本就係其身不正

• 比人錫爆左係同一黨
    <br>佢日日都有睇呢道
    <br>唔出聲即是默認左啦

• potato仔, 係咪屈你, 你自己知, 咪係度扮野~已經唔理你啦, 仲係度搞事~

• 哈哈!!
    <br>男主角都未出現就引發另一場罵戰
    <br>真好野!!

• 原來扮好人

• 根據可靠消息,男主角唔出黎講野係因為之前扮情深咁講過表白完唔再留言.....
    <br>重要扮哂偉大咁同女主角講唔怪她講哂佢地d野俾人知,想做番朋友...
    <br>唉..都知道係咩人黎.咁都講得出..

• 呀記者3號
    <br>表白內容係乜呀!

• 呢個係我係到最後一個留言,只係想講出入心o既野,
    <br>唔需要有咩回覆同評論架啦,我係到,只係鍾意左一
    <br>個我唔應該鍾意o既人,因為佢有男朋友,但感覺係冇
    <br>得控制o既,我只係想係到講一句:xxxxxx,我只係鍾意妳一個"
    <br>各位,再見啦~
    <br>by 的的的 - 02/25/08 19:57
    <br>
    <br>因為要保護0個女仔..不方便post個名出黎..

• 記者3號
    <br>邊條thread呀,好似幾精彩喎,我都想學下野喎!

• mansexinoffice 是不是該讚你有品呢,無嗱嗱畀人丙完都還上來繼續討論∼
    <br>
    <br>小尼 你好嗎?很久沒見了
    <br>
    <br>記者3號&7號
    <br>你們是知情者還是受害者呢?
    <br>能說多點究竟發生什麼事嗎?
    <br>
    <br>

• 呢條冚家鏟成日係道扮好人,其它全部都係搵食得佢係好人咁
    <br>明知自己又矮又樣衰,為由係咁做啦

• 明白明白

• 咁的的的都好犀利~!!份左咁耐好人
    <br>有回報,

• 初頭扮哂浪子咁溝受害人,上床後冷淡對人因為要扮情深講哂甜言蜜語去溝一個女仔.但其間重好鬼得閒搵受害人不過係趙完鬆...
    <br>唉..佢d時間真係好好用唔會浪費..簡直係賤男之中既賤男啦..
    <br>

• 記者3號 replied @ 2008-02-29 7:47 pm
    <br>
    <br>呢個係我係到最後一個留言,只係想講出入心o既野,
    <br>唔需要有咩回覆同評論架啦,我係到,只係鍾意左一
    <br>個我唔應該鍾意o既人,因為佢有男朋友,但感覺係冇
    <br>得控制o既,我只係想係到講一句:xxxxxx,我只係鍾意妳一個"
    <br>各位,再見啦~
    <br>by 的的的 - 02/25/08 19:57
    <br>
    <br>因為要保護0個女仔..不方便post個名出黎..
    <br>==================
    <br>
    <br>吾明呀~ 即係點呀?
    <br>
    <br>係咪坤 A 上床,但又要講其實個心係鍾意 B 呀??
    <br>
    <br>真係睇吾明,吾好話我蠢啦~ 解釋一下得吾得? 吾該曬~
    <br>

Log in to reply