聖誕節同女友分左手..好唔開心

• 都話 D 男人衰架啦

邊係因為分手唔開心丫...係因為冇另外一個補上者

一有o既...咪又係唔記得曬

• ja replied @ 2007-12-27 1:53 am

諗.即係 fail 左啦

我都話無咩自信啦

<---如果佢連諗都唔想諗先係fail...

但係如果個女仔諗都唔諗就話好...你自己都驚啦

• beautifulife

我覺得你索我好多喎

• hi blife, wanna chat in msn? [email protected]

• 可能真係好似你咁講啦,

但我知我係有幾唔開心.

因為佢係一個星期前同我講見少d,我已經唔開心左成個星期.佢尋日聖誕同我講要分手..我係喊左出黎...

我唔開心..但我唔想比人見倒..好多時想講下笑開心下..就算..

• BallBallBella replied @ 2007-12-27 1:55 am

beautifulife

我覺得你索我好多喎

<---唔係呀嘛...單睇你個名同埋個胸...都知你引死人啦

......................................................

drifting man

有咩係喥傾啦...我地同緊ja傾緊,,,一齊啦

• 如果我係想搵sl,我不如再開post 搵過啦..

我係想搵人傾下

• ja replied @ 2007-12-27 1:59 am

可能真係好似你咁講啦,

但我知我係有幾唔開心.

因為佢係一個星期前同我講見少d,我已經唔開心左成個星期.佢尋日聖誕同我講要分手..我係喊左出黎...

我唔開心..但我唔想比人見倒..好多時想講下笑開心下..就算..

<---喊出黎係件好事...起碼你發洩到出黎

同埋經一事長一智...要認清自己想要d咩....唔係只會傷到自己...

• 同左你兩個傾,依家好左好多架啦~

thx~

我覺得自己好傻,自己會咁鍾意佢

• yea i think beautifullife is more attractive than ball ball bella

too...

• 佢兩個都係靚女黎~

• ja

或者咁講,一開始你地既條件就唔對等

佢有family有husband...即係話佢幾時都有兩個choice

所以你同佢一齊應該有個mindset係佢隋時會番老公身邊

你一日接受到呢個result,你都可以continue the game

如果到某一日,你發現接受唔到,咁可能已經玩唔起

I am so sorry to tell something that may makes you feel upset, sorry!

• 唔緊要,我都明白.不過係諗唔倒咁快..

• 佢兩個都係靚女黎~

what is the motive of saying that?

• 睇相Bella真係十分attractive~

• 我都知,見倒張相都知佢勁..

不過佢兩個個內心都係美既.因為佢開解我

• ja replied @ 2007-12-27 2:05 am

同左你兩個傾,依家好左好多架啦~

thx~

我覺得自己好傻,自己會咁鍾意�

<---唔止我地2個...好多人都同你傾...都係開解你姐

同埋..愛情就係令人傻傻地架啦...唔係真係愛...就唔會傻啦

• Ram replied @ 2007-12-27 2:05 am

yea i think beautifullife is more attractive than ball ball bella

too...

<--多謝你先...

• beautifullife u are welcome

have u got any gifts this xmas?

• Ron replied @ 2007-12-27 2:09 am

睇相Bella真係十分attractive~

<---我都覺得...我係女都會望多幾眼

• yes more than 5 ppls are talking with him but he only thanks and

mention the two girls, so disappointing ar!!~

• Ram replied @ 2007-12-27 2:13 am

beautifullife u are welcome

have u got any gifts this xmas?

<--都有呀...但係都好多係交換gift拎到...即係自己買俾自己..hahah

• 佢好似開左個topic 話出黎影相

• 係唔好咁講啦,佢兩個講得多ma!

都好多謝你gae,你幫我分析

• Ram replied @ 2007-12-27 2:14 am

yes more than 5 ppls are talking with him but he only thanks and

mention the two girls, so disappointing ar!!~

<---ja見你地講緊我地2個...先會咁講姐..

你見佢都有應你地既..都知你地麵幫左佢...

其實最緊要係呢家佢都開心返...唔好鑽牛角尖.

• ja

小第都試過有sl,不過都係有gf既timing

無gf個時真係唔想同d有bf or 有family既攪affair

一來怕煩,二來唔想challenge自己

• 都好呀.最緊要睇下有冇用

• beautifulife,

any gifts that comes to ur hand is a gift from god,

no matter how big or small , expensive or not,

we should treasure it , coz when we have chance to enjoy xmas

this is the most precious gift!!

• Ron replied @ 2007-12-27 2:16 am

ja

無gf個時真係唔想同d有bf or 有family既攪affair

<-----自己冇lover.而對方有..真係好易會中招...而自己有lover...對方冇..又驚會好sticky....

• ja replied @ 2007-12-27 2:17 am

都好呀.最緊要睇下有冇用

<---都ok架...最緊要係個過程開心...

• Ram replied @ 2007-12-27 2:14 am

yes more than 5 ppls are talking with him but he only thanks and

dont have to explain for him la

opposite attract

i understand ge haha nvm la

• Ram replied @ 2007-12-27 2:17 am

beautifulife,

any gifts that comes to ur hand is a gift from god,

no matter how big or small , expensive or not,

we should treasure it , coz when we have chance to enjoy xmas

this is the most precious gift!!

<---agree~~~

其實聖誕節係開心既日子...應該開心咁過....唔開心既野...放埋一邊先啦...

• 有時都覺得煩,不過大抵都係開心.

challenge一開始都無諗過.覺得自己控制倒

• Ram replied @ 2007-12-27 2:19 am

Ram replied @ 2007-12-27 2:14 am

dont have to explain for him la

opposite attract

i understand ge haha nvm la

<---咁最緊要你我地唔係淨係同佢傾...都有同你地傾呀...係咪

• ja replied @ 2007-12-27 2:21 am

有時都覺得煩,不過大抵都係開心.

challenge一開始都無諗過.覺得自己控制倒

<---呢d遊戲真係自己玩唔起...其實有個自己愛既人一齊...要真係珍惜

• yes kaka

i went to sing k with fds yesterday.

then go to drink in lan kuai fong

and dance in "sugar" nearby.

• 唔想諗架..不過好不其然就想起..

• 睇相Bella真係十分attractive~

靚女beautifulife

你真係好~通情達理

you are a smart n beautiful gal~

• ja

你如果真係好唔開心..你試下自己開個blog..淨係俾自己睇....唔公開既...寫左你同佢分手既野..同埋掛住佢既野.之後講大家都已經完結左...寫出黎會好好多...同埋俾自己知...同佢已經真正分開...

• 我自己都有個blog,都有寫佢d 野同自己既心聲,比佢睇.但佢都無反應,.

• 小第都試過有sl,不過都係有gf既timing

<-----自己冇lover.而對方有..真係好易會中招...而自己有lover...對方冇..又驚會好sticky....

是但一種都無咩好結果!

• ja replied @ 2007-12-27 2:28 am

我自己都有個blog,都有寫佢d 野同自己既心聲,比佢睇.但佢都無反應,.

<---佢冇反應好過有

• Ron replied @ 2007-12-27 2:24 am

睇相Bella真係十分attractive~

靚女beautifulife

你真係好~通情達理

you are a smart n beautiful gal~

<---呢d係事實姐...我係街都會望女既

• 確實係.不過都無有兩個係一齊gae!.但比較少

• ?V??颱??芾?敺�����?

?嗡??��??交�曆��撌�,?芰��?��??��?

• Ron replied @ 2007-12-27 2:30 am

是但一種都無咩好結果!

<---其實sl就係想多個人tum自己姐....唔會諗到有結果既存在

• 大家做番朋友..又好似唔知點咁,,,

• ja

個blog唔好再去睇住喇...等自己覺得心情平伏d先去望啦...記得...對自己好d

• 我同佢都知大家無結果gae!不過真係想大家tum 下大家

• 哈哈,我好到會自私

Log in to reply