20歲港女戀情破裂劈酒醉死, 點睇?

• 男友需要負責任?

• 係佢自己需要負責, 明知自己有病就唔好劈酒啦. 失戀唔一定要飲酒喎.

• 不識自愛 ! 無人幫到呢d 人 !

入大學已經遲過人, 都唔好好讀書自律 !

• 浸大D學生質素好差 ! 我經常行過聯合道, 聯福道嗰邊, 成日見到浸大男男女女D大學生係街追打玩到癫, 粗口爛舌到嚇死人 !

• 失戀起男仔宿舍到飲酒 !!!???

好似過份左d,,,,,,,

阿裡急佛

• may be her bf is a jerk, not her fault

• 敹��??�憟�?���臭��je, 銝��??�閰�?萎犖?曆?, ?�憟�?���潭援撠�??..

• test (測試)

• 心情唔好做錯事, 不過應該搵人傾下, 唔好用依d 發洩.

• ?��??��??�閬箔���?撖?

?��?隢��??��??��??��???

?��?隢? 憒��??���剜���?,

憭批飛?��??? ?�甇�!!

?��??��??臭誑撖思?憭抒??剜???

• 再出過post 丫, 我都係咁, 出錯曬

• 我又真係唔覺係事實,

我會諗邊個會同記者講呢?

又會諗, 如果個頭條係,

大學生酒醉, 卒死!!

又會唔會可以寫一大版頭條??

• 純粹飲酒, 都唔代表d 咩, 不過去男生宿舍飲就 .....

(我有男仔朋友好多年前飲到胃出血, 又有女仔 friend同男友玩到撞穿頭入院, 最後 兩個人都港/ 中大 1st hon 畢業喇)

• 飲左少少酒之嘛,

又唔係勁劈,

只係佢受唔到姐,

成件事唔見有咩特別,

有咩好評論呀????

• 其實有邊個知道個真相? 你們有咩資格咁去批評1個無還擊力的故人?

浸大D學生質素好差! replied @ 2007-12-20 4:36 pm

浸大D學生質素好差 ! 我經常行過聯合道, 聯福道�劗�, 成日見到浸大男男女女D大學生係街追打玩到癫, 粗口爛舌到嚇死人 !

你直情可以因為1個學生的行為 (唔知真假) 而聯想到整間學校的學生quality, 仲厲害.

• 飲左少少酒之嘛,

又唔係勁劈,

只係佢受唔到姐,

成件事唔見有咩特別,

有咩好評論呀????

by @.@ - 12/21/07 00:50

佢飲到人都bye bye 仲唔特別 !!??

• 其實有邊個知道個真相? 你們有咩資格咁去批評1個無還擊力的故人?

浸大D學生質素好差! replied @ 2007-12-20 4:36 pm

浸大D學生質素好差 ! 我經常行過聯合道, 聯福道�劗�, 成日見到浸大男男女女D大學生係街追打玩到癫, 粗口爛舌到嚇死人 !

你直情可以因為1個學生的行為 (唔知真假) 而聯想到整間學校的學生quality, 仲厲害.

by 你們有資格麼 - 12/21/07 17:16

咁證明呢間大學唔止一個學生質素差 !

• 佢飲左少少咋,

只係佢自己本身個心有d事,

受唔起d酒精姐.

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.