好搶手的射手B巳經搵倒真愛, 巳經同左Gloria一齊,fans死心罷!!呵呵!!!

• egg 又搵到 sl??

枉大叔暗戀左你咁耐 tim!!!!

唉..... 射手B 又有真愛

加加埋埋今日好多壞消息呀!!!!!

• smile_egg replied @ 2007-12-05 4:08 pm

"愛" 使人變得愚笨......

===============================================

咁.........好大鑊喎.........

要改名做..............笨蛋!

XDDDDDDDDDDDDDDD

• 大叔

唔係連你都同佢地一齊玩我下話??

• 大叔,

你吾早响!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))

搞 X 錯呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

離 X 譜呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 咁.........好大鑊喎.........

要改名做..............笨蛋!

XDDDDDDDDDDDDDDD

by 大pat

咁咪又臭又笨?

唔怪得我地果邊有人叫自己做"呀笨"喇...

而家明曬~~~

• 大叔(((((((((((((((((((((

肥鴨o係度未有人要呀!諗下我喇!XDDDDDDDDDDDD

• PAT PAT,

係有今日依條 THREAD ,我先的起心肝抽離咋...

咁我都要為自己幸福打算下吖嘛....

=====================================================================

★大PAT鴨★ replied @ 2007-12-05 4:00 pm

哎喲~~~~~~~o係度講八字會唔會俾人落我降投嫁?!XDDDDDDDDDDD

蛋蛋姐姐曳曳掛住溫仔唔理我地呀!嗚...............

• 蛋蛋

嘎!妳返屋企都唔坐下?重將屋企d野搬出黎既?

我啱啱reply既妳都睇到,証明妳都成日昅住屋企過喎…

• PAT PAT,

A) 同你有緣

B) 我跟踪你

你揀 A 定 B ??

=======================================================================

★大PAT鴨★ replied @ 2007-12-05 4:24 pm

蛋蛋

嘎!妳返屋企都唔坐下?重將屋企d野搬出黎既?

我啱啱reply既妳都睇到,証明妳都成日昅住屋企過喎…

• smile_egg replied @ 2007-12-05 4:26 pm

PAT PAT,

A) 同你有緣

B) 我跟踪你

你揀 A 定 B ??

=======================================================================

我揀 C ~~~

我係 狐狸 ~~~

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• hahaha

• my first task back hk is to wan this thread

^____~

• 肥鴨o係度未有人要呀!XDDDDDDDDDDDD

------------------------------------

PAT

你要求高自然難發市, 更加唔洗理大叔呢D 二打六啦!!!

• 鬼妹 ~~~~~ 妳蝦咩?

蝙蝠仔, 乜噤有阿B心,一返黎就奉佢場呀XDDDDDDDDD

大叔, 我唔係心頭高,係衰在自己個人太高
    XDDDDDDDDDDD

• 大PAT鴨

正所謂:

"人衰行路打倒 tun...人高上床照樣 un"

打低自己既心理障礙, 搵個唔高既男人都得架!!!

• "人衰行路打倒 tun...人高上床照樣 un" BY 大叔

=============================================

Wakaka今日全日既金句呀!正爆!笑死我呀大叔!

XDDDDDDDDDDDD 收到
    ~~XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• 蛋蛋 又失左踪..........

• pat,無呀,係都要推高條thread,等阿報料再報料嘛

不過好流,都無劇情gei....

watse gas ar

• devil_gal replied @ 2007-12-05 6:46 pm

pat,無呀,係都要推高條thread,等阿報料再報料嘛

不過好流,都無劇情gei....

watse gas ar

================================

係啦, 我都等左好耐, 以為會有人講D我地吾知既野俾我地知, 點知得個吉~~~

• dada.係啦,唔好玩gei

• 買定花生...

• bb @o@

bb做左主腳

x下場先@o@

• haha,咁快就謠言止於智者啦

• B!!!)))))))))))))))))))))))))))

別讓此 POST 沉下去........

鬼妹!!))))))))))))))))))))))))))

我 push 日, 你 push 夜啦, 屋企出左個紅人喎,幾開心呀!!!!

• 蛋蛋姐姐

早晨呀))))))))))))))))))).... HAVE ARE NICE DAY !!!!!

• 咁吾爭在我又推多野先, 呵呵~~~

• amandaymc不厭其煩 講完又講既話:

"我係唔會add人msn 唔會同nf見面 亦唔會參加gathering"

唔洗日日提

次次提化?

又唔係有乜特別

隨時可以用其他身份去做以上既事

完全冇難度

• B!!!)))))))))))))))))))))))))))

鬼妹!!))))))))))))))))))))))))))

我 push 日, 你 push 夜啦, 屋企出左個紅人喎,幾開心呀!!!!

by 臭蛋

晏小小我諗你會仲開心~

hehe~

• christine cat

你唔係話呢恕唔岩你

唔會再到ge

姣婆唔守得寡le

T___________T

• 臭B,

你mark住釘釘又蠟埋Gloria, 有女都比你溝X盡!!!!!!!

重話朋友行先!!!!!!!!!!!!!老作))))))))))))))))

• 你唔係話呢恕唔岩你

唔會再到ge

姣婆唔守得寡le

T___________T

by 扮上菜

你做咩扮牛油狗呀?

你想做佢呀?

你真係太唔了解佢喇....

• 咦???

今日終於有人玩野喎~

噚日又唔黎

攪到我等左成日

• 就係多得你哩d 白痴仔係度

所以she 好多仔都俾人笑傻仔

睇野睇d 又唔睇d

人地係話唔入果條thread 傾, 唔係話唔再入黎she 到傾

咪係度扮醒啦

• 眼火爆 replied @ 2007-12-06 11:11 am

臭B,

你mark住釘釘又蠟埋Gloria, 有女都比你溝X盡!!!!!!!

重話朋友行先!!!!!!!!!!!!!老作))))))))))))))))

係呀~

d 女幫你安排係酒店房跟住俾條匙你去砌好冇 ?

你都白痴

要女自己去溝啦

係度乞!!!!

不知所謂!!!!!!

• b 哥

你真係醒~

一早就估到有人會黎玩野

唔怪得咁多女埋黎

唔通真係貪痴埋d 白痴仔到好咩

wahkakakakkkakakkkakakaa

• 小你

係我了解你o者~

因為....我們是同級的~~~

• 搭爹 replied @ 2007-12-06 9:07 am

蛋蛋姐姐

早晨呀))))))))))))))))))).... HAVE ARE NICE DAY !!!!!

嘩!!!

冇野呀???

你幾時識旦旦架???

我從未見過你地2個傾計喎

你咁攪法令我唔想懷疑都唔得啦

• smile_egg replied @ 2007-12-05 4:20 pm

反而我咁先覺得哩條thread 係你開

因為你無端端浦頭就係度講野

自己條thread 就入都唔入

即係講俾人知你係唔妥

ok ~

咁我都唔想再幫你推thread

我都唔會再入去

橫掂有某部份人都係跟你走架啦

• smile_egg replied @ 2007-12-06 8:48 am

B!!!)))))))))))))))))))))))))))

咁你記住整多d 化名人入黎講下野

我一定會覆

唔好咁低莊淨係得d 咩 push , 一點 果種

唔好悶親其它人

• 期待ing

• 唉, 我覺得...唔好比人搞到內哄 (講完)

• 搭爹,

見到你比前放開懷抱, 很是高興,記著你家的家人, 就係要你成日笑瞇瞇....

你好努力地做到, 真乖!!!!!!

=================================================================

搭爹 replied @ 2007-12-06 9:07 am

蛋蛋姐姐

• 蛋姐

我開始有dd欣賞你~

• 真係同人唔同命

射手B比人開POST讚

但STRONGGUYHK就比人罵到撲.街..HAHA..

• 小尼,

屋企果度咁多 POST , 你點會睇得曬呀??

搭爹吾記得係 26/11 定 27/11 入屋企, 你有時間先番入去 CHECK 啦,

應該係 PAGE 39X 頁到..

果晚我都有招呼佢, 當時在塲的屋企人都有鼓勵搭爹, 因為搭爹要從悲傷中行出來,好叻女呀!!!

小尼, 希望你相信我,依條 THREAD 吾係我開的,

我只會用 login name 開 thread, 我連 nickname 點改名都曉, 請問係咪 nickname 開以改好多次名的,我最鍾意你小尼依個名同"七寸一丁" ^_^

小尼我都好高興識到你呀!

=============================================================

小尼 replied @ 2007-12-06 11:20 am

嘩!!!

冇野呀???

你幾時識旦旦架???

我從未見過你地2個傾計喎

你咁攪法令我唔想懷疑都唔得啦

• BB,

若你懷疑依條 THREAD 係我開, 我真係會好吾開心,因為我真係當你係朋友,

總之,用得 login 入 she,預左會比人玩, 我欣賞用 login 出 post 的 gutsy,

用 alias 用嚟吹水亦無妨, 但用嚟仲傷人就好很 pk ....

總之,再有人開 thread 搞你,我都會入嚟鬧衰隻 pk!吾係要同隻 pk 駡戰,係要比佢知道,佢咁做係吾啱的.....

雖然你成日話我係臭蛋, 又成日寸我, 但我見到你另外一面...

she 太多人無啦啦興風作浪了, 入得嚟依版,要 > 18歲, 佢地個腦吾見左~~

=====================================================================

射手B replied @ 2007-12-06 1:09 pm

蛋姐

我開始有dd欣賞你~

• 嘎~~~~~~ 蛋蛋乜原來妳o係度呀~~~

噫.......點解妳會咁講既?

小尼話懷疑既意思.........係指妳同撘爹識唔識喎.......

無人話過懷疑『呢條Thread係妳開』過喎.........

• 路人,

開 thread 個果人別居用心, 你應該睇得出....

佢都知自己講野低 B , 超低能, 勁白痴, SO 咪用 alias 囉

======================================================================

路人 replied @ 2007-12-06 1:12 pm

真係同人唔同命

射手B比人開POST讚

但STRONGGUYHK就比人罵到撲.街..HAHA..

• 路人,

開 thread 個果人別居用心, 你應該睇得出....

佢都知自己講野低 B , 超低能, 勁白痴, SO 咪用 alias 囉

by 臭蛋

咁似我一個朋友既???

=.=""""

• 大 pat,

小尼真係有寫出嚟呀!!!!!

希望小尼吾好誤會啦~~

===========================================================

小尼 replied @ 2007-12-06 11:24 am

smile_egg replied @ 2007-12-05 4:20 pm

反而我咁先覺得哩條thread 係你開

Log in to reply