男人,你哋個腦o係咪都生o係下便﹖

• 如題,請踴躍發表意見。

**請發言前表明你/妳是男是女

• .

• depends bor

• 我未見過自己個腦 所以唔知生喺邊

• 你知得太遲

• Yes, down under my ass, while the others have no ass. I have ass. So you should feel lucky that you are talking to me, someone with an ass.

• 我係男。都同意,特別是下方充血0個時!!哈哈

• Don't talk to those shxt, they have no ass. I at least, have an ass.

• L replied @ 2007-09-18 11:25 pm

我未見過自己個腦 所以唔知生喺邊

================================================================

wahaha~~~

• 哎,睇o黎你地個腦除o左生o係個pat同下面,都無第二度好生。

有無個女人o岩聽d o既答案啫﹖俾d希望都得掛!﹖

• 咁即o係話你個腦充血不成﹖: o 有d危喎

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JAMES/BUTTER replied @ 2007-09-18 11:26 pm

我係男。都同意,特別是下方充血0個時!!哈哈

• MiuMiu:我想如果倒轉問,女人有錢Shopping時,個腦會唔會又唔知生左去邊度?

• 去o左d 靚衫度o羅!但o係唔通對男人o黎講,女人如衣服﹖

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JAMES/BUTTER replied @ 2007-09-18 11:36 pm

MiuMiu:我想如果倒轉問,女人有錢Shopping時,個腦會唔會又唔知生左去邊度?

• 哎呀JAMES/BUTTER, shopping同男人個腦有乜關係ya﹖

• 你的題目出錯了

應該話男人是用下半身思考

• 罪人2,你教中文嫁?

• LonelyDaisy:衣服也有好多種,有些著去見家人,有些著去見朋友,有些著去遊樂,我想看穿衣者當時的心態跟須要吧。你也不會只買一件衣服穿一生吧

• miu miu女人

你個腦又生喺邊ya ??

• o岩,衫多多都要,但好彩o既女人,好似鍾楚紅咁,一個就夠

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JAMES/BUTTER replied @ 2007-09-18 11:45 pm

LonelyDaisy:衣服也有好多種,有些著去見家人,有些著去見朋友,有些著去遊樂,我想看穿衣者當時的心態跟須要吧。你也不會只買一件衣服穿一生吧

• o岩,衫多多都要,但好彩o既女人,好似鍾楚紅咁,一個男人就夠

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JAMES/BUTTER replied @ 2007-09-18 11:45 pm

LonelyDaisy:衣服也有好多種,有些著去見家人,有些著去見朋友,有些著去遊樂,我想看穿衣者當時的心態跟須要吧。你也不會只買一件衣服穿一生吧

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.