呢排sex版好似無咩有趣topics咁.....

• 好似o黎o黎去去都係搵sp之類既topic.....

• Yes

• 如果妳成日想偷食...

妳想做男還是做女....

當然係做男做女個樣都ok

• 如果妳成日想偷食...

當然係做男做女個樣都ok..

忘記key 名.

• 會有分別嗎

• 除左搵食thread

開左topic,連版主都消失埋,仲可以點傾喎

• 好似淨係得班男人想搵食咁

嚇走曬女 user 了

• replied @ 2007-09-18 2:14 am

如果妳成日想偷食...

當然係做男做女個樣都ok

-------------

都係做番女仔.....

其實偷食男女都一樣架喇....

• angela咁夜都仲係道既???

btw~ you still remember me?

• karen replied @ 2007-09-18 2:17 am

好似淨係得班男人想搵食咁

嚇走曬女 user 了

----------

係lu....宜家呢度好似好少女仔

• 男可用錢買...

女人吃香..仲分分鐘搵埋錢

• haha,d版主棄版潛逃又過份左d既

• 嗯, 的確越來越無意思

點解會咁多餓男0係度

一有女 user 就擁曬埋0黎比 msn 人

• jetso replied @ 2007-09-18 2:18 am

男可用錢買...

女人吃香..仲分分鐘搵埋錢

-----------

查實女應該都可以用錢買既.....哈

• 如果有一日起身你發現變咗性別 你第一件事會做咩 同埋 最想做咩

• karen,

咁我相信女人在呢度都係想男人陪~~~~~不過未必係sex開始

• tonic replied @ 2007-09-18 2:18 am

haha,d版主棄版潛逃又過份左d既

-----------

宜家係咪仲係3日無人回就delete個topic?

• 而家呢度真係少左好多女仕,

一有一個時d男仕就螞蟻"嬲"蜜糖

明明香港女仔多於男仔架哈哈

點解呢度咁少

• 男人像煙花...燒完..李家欣也不要啦...

大家明啦.

• girly:

呢個我都唔知,因為我都好耐無開過topic啦

• 咁不如你開d有趣topic啦...

• 出完後...當然找老婆仔女...溫馨溫馨...

可惜..男最後也是打飛機收場....

所以av 仲好有市場

• karen replied @ 2007-09-18 2:19 am

嗯, 的確越來越無意思

點解會咁多餓男0係度

一有女 user 就擁曬埋0黎比 msn 人

---------

係lu....一堆湧出o黎.....

• L replied @ 2007-09-18 2:20 am

如果有一日起身你發現變咗性別 你第一件事會做咩 同埋 最想做咩

-----------------

我想做番女仔喎

• Burberrys:

hello 第一次係sex版見你喎

睇緊個笑話, 一陣訓

• 有咩有趣?

大家一齊作個鹹故,一人一句,之後講名搵人接,接果個就要寫下一句,直到完成個故仔

• girly

哈哈,比個機會你研究下男仔既感覺嘛,之後變番女仔囉

• karen replied @ 2007-09-18 2:17 am

嚇走曬女 user 了

---------------------------------

你錯啦

我有幾次應該係得罪幾個trade girls,

我入去人地d thread度chat,可能以為我阻住佢地搵食

有次成班人批鬥我

• 咁夜睇甜野, 我怕會心思思, 我唔接了 :p

• 咁講真唔0係呢度 trade, 仲有邊度可以 trade ?

雖然我連諗都唔敢諗

• tonic replied @ 2007-09-18 2:26 am

有咩有趣?

大家一齊作個鹹故,一人一句,之後講名搵人接,接果個就要寫下一句,直到完成個故仔

---------

呢個咁難既?

• tonic replied @ 2007-09-18 2:26 am

--------------------------

都好玩喎,唔使成日睇住班傻佬留msn咁悶

• 玩野呀,頭先有份笑果幾個,

YOUISGIRL都唔有趣?!

• 玩野呀,頭先有份笑果幾個,

• edenangela replied @ 2007-09-18 2:29 am

karen replied @ 2007-09-18 2:17 am

嚇走曬女 user 了

---------------------------------

你錯啦

我有幾次應該係得罪幾個trade girls,

我入去人地d thread度chat,可能以為我阻住佢地搵食

有次成班人批鬥我

------------

真架? 咁厲害?

karen, 我都唔會諗....哈

• karen:

但唔可能夠宣賓奪主既,成版得返d trade好悶

有d交友網可以搞廣告ma

最怕反而係友緣人果d,約5個有3個係sell傳銷保險

• Girly replied @ 2007-09-18 2:34 am

真架? 咁厲害?

-----------------------------

我估咋,有次突然成班人開個thread專登批鬥我

但又講唔出我去過邊度搞到佢, 八成係trade girls

誤會我阻佢地賺外快

• karen replied @ 2007-09-18 2:30 am

"咁夜睇甜野, 我怕會心思思, 我唔接了 :p"

karen就係sex版既中實fans,每一晚就係用咁可愛生動既文字,吸引無數sex版既餓男,今晚亦唔例外,當佢打完呢句....OMG呢個男仕就打左句"...

搵人接,搵人接,就karen你接啦haha

• 我以為女仔先會上友緣人 sell 野, 乜男人都會架 ?

嗯, 好似除左女搵男 trade, 同男搵 sp 外, 都無乜其他 topic

早排都仲叫有 d 數臭 post 笑下丫, 而家乜都無曬, 就0黎唔使上 S 版了

• OMG replied @ 2007-09-18 2:34 am

玩野呀,頭先有份笑果幾個,

---------

youisgirl??? 咩野事?

• karen,一係講下搞笑性經驗囉,d男人講來講去都係幾勁幾耐,而家我地破下格,講下幾搞笑.

• karen:

除左d數臭post好笑外

d男子創作組都好厲害

今日創作自己讀master,第二日作自已好有錢好靚仔

但說話內容就破綻百出,笑死 :)

• 係囉, 我又唔信 d master 咁得閒出 post 搵食

有錢又靚仔, 應該忙到唔得閒上0黎囉 :p

• karen:

係有人post相幾靚仔

但睇佢講野就似足參選港男,以為自已好靚仔果d :p

d花靚仔早十年我仲有興趣既

• edenangela replied @ 2007-09-18 2:42 am

karen:

除左d數臭post好笑外

d男子創作組都好厲害

今日創作自己讀master,第二日作自已好有錢好靚仔

但說話內容就破綻百出,笑死 :)

-----------

哈哈....係呀....呢個好笑

• morning karen how o ?

• 我有時會懷疑會唔會係假相0黎 =.=

同埋, 唔講樣住, 我相信咁厚面皮0既男人唔會識唔到女囉

• tonic:

講搞笑野我突然間諗唔起

但講到做做下傻笑我諗起同男人含時

見d人係board傾口交好serious咁既,有d講到似苦差

我有時好得意,對住支野含含下會傻笑, 但又唔知自已笑乜 :p

• karen replied @ 2007-09-18 2:50 am

我有時會懷疑會唔會係假相0黎 =.=

同埋, 唔講樣住, 我相信咁厚面皮0既男人唔會識唔到女囉

-------------

所以都係吹水多

• hi angela how o are u ?why not sleep ar?

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.