免費塔羅問事,代訂外國進口魔法用品(spell)

• http://hk.myblog.yahoo.com/oceanmagicktarot
    免費塔羅問事,透過問者親自於線上程式抽牌,效果更佳﹗
    代訂外國進口西洋魔法用品(spell)、塔羅牌,由於本人沒有店租負擔,比市面的都便宜,如集體幾個朋友訂購,更有優惠,歡迎查詢產品,或到blog中查閱﹗

• 你地可以去個blog搵占蔔程式,用3張牌,然後將問題及結果貼上blog,我便會為大家解讀喇﹗問題每次只可針對問一個問題,3張牌,用78張牌占蔔,手動占蔔,需要cut牌。thx!

• 你好﹗ 我想占蔔考試結果。。。咁我應該用邊個陣呀﹖

唔該曬~~~ ^_^

• 普通3張牌o既牌陣就可以喇﹗即係過去現在未來,你蔔o左之後,post上我個blog,我會好快答你ka喇﹗

• 問題﹕我六月個考試合格嗎﹖

唔該曬。。。post唔到喺你個blog度呀。。。所以post左喺度

• 『牌陣名稱』:聖三角

◎使用【偉特塔羅牌】占蔔◎

◎使用78張占蔔◎

• ────────────────

1==過去

【金幣2】【正位置↑】

• 2==現在

【命運之輪】【逆位置↓】

• 3==未來

【皇帝】【逆位置↓】

• ●●●統計表●●●

正位1張   逆位2張

大牌2張

寶劍0張

權杖0張

聖杯0張

金幣1張

• 唔好意思。。。唔知點解係咁話我個reply太長

所以分左好多次post

麻煩曬你啦﹗

• pls send your reply to

[email protected]

many thanks!

• re: hello:唔緊要,我一樣都會post返係我個blog度,我解好o左會係呢度話返俾你聽........不過我星期五同六都唔係香港,唔知去到有冇電腦用,所以最快要星期六夜晚或星期日先俾到結果你,請耐心等多一兩天。^^

• re:hello

你係針對整體考試,還是一科?

• hey

我只係針對一科

六月八號考

你慢慢啦﹗我會俾心機溫書架﹗

因為今次考試係最後機會﹐所以想知得唔得。。。

你去玩定做野呀﹖ 出門小心D呀﹗

• Re: Hello

哈,我去玩呀,努力加油﹗我話你知今次真係要俾多多心機呀,你最好考完之後,再返黎蔔次,呢個先係最好o既預測呀﹗

• Sammie's Tarot,

你好!

我就快畢業, 想問搵工既情況, 適合向那一方面發展?

還有我想問愛情, 最近會唔會有新戀情?

謝謝! 去澳門玩得開心D~

• Fri May 25 08:47:30 GMT+0800 2007 工作面試

Question:我就快畢業, 想問搵工既情況, 適合向那一方面發展?

『牌陣名稱』:工作面試

◎使用78張占蔔◎

────────────────

1==你的心態

【力量】【逆位置↓】

2==面試前需要注意的

【寶劍6】【逆位置↓】

3==面試時可能發生的

【權杖2】【逆位置↓】

4==對方的要求或是問題

【金幣ACE】【正位置↑】

5==最後結果

【隱者】【逆位置↓】

●●●統計表●●●

正位1張   逆位4張

大牌2張

寶劍1張

權杖1張

聖杯0張

金幣1張

• Fri May 25 08:52:06 GMT+0800 2007 工作指標

Question: 我就快畢業, 想問搵工既情況, 適合向那一方面發展?

『牌陣名稱』:工作指標

◎使用78張占蔔◎

1==士人【政治文教傳媒】

【金幣3】【逆位置↓】

2==農業【農產飲食環保】

【權杖騎士】【逆位置↓】

3==工業【工業製造營建】

【正義】【正位置↑】

4==商業【服務運輸行銷】

【倒吊人】【逆位置↓】

5==專業【資訊科技諮詢】

【寶劍10】【逆位置↓】

6==醫藥【醫藥生技美容】

【權杖皇後】【正位置↑】

7==特殊【保全軍警創業】

【聖杯ACE】【正位置↑】

8==內勤

【法皇】【正位置↑】

9==外勤

【金幣5】【逆位置↓】

●●●統計表●●●

正位4張   逆位5張

大牌3張

寶劍1張

權杖2張

聖杯1張

金幣2張

Sorry, 上一個post錯左, 呢個先岩~thanks!

• Fri May 25 08:55:19 GMT+0800 2007 有緣的人

Question:最近會唔會有新戀情?

『牌陣名稱』:有緣的人

◎使用78張占蔔◎

1==學校或文教地點

【金幣騎士】【正位置↑】

2==社團或工作地點

【權杖6】【逆位置↓】

3==運動或娛樂地點

【聖杯3】【正位置↑】

4==由朋友介紹

【寶劍騎士】【逆位置↓】

5==由親戚介紹

【聖杯皇後】【逆位置↓】

6==相親或聯誼認識

【世界】【正位置↑】

7==網路認識

【聖杯6】【正位置↑】

8==旅行、行走或交通工具上認識

【惡魔】【正位置↑】

●●●統計表●●●

正位5張   逆位3張

大牌2張

寶劍1張

權杖1張

聖杯3張

金幣1張

thanks!

• Sammie's Tarot

你去邊度玩呀﹖玩得開心D啦﹗

我而家開始讀書啦~~~~真係好大壓力。。。今次唔得既話我就會嘥左兩年讀一科考唔到既野 =(

聽你話﹐考完再蔔多次先

• Question:我跟已分手男朋友的關係?

『牌陣名稱』:戀人未滿

◎使用78張占蔔◎

─────────

1==你對對方的看法

【星】【正位置↑】

2==對方對你的看法

【金幣皇後】【正位置↑】

3==你對對方的行動

【金幣2】【正位置↑】

4==對方對你的行動

【寶劍國王】【正位置↑】

5==你對彼此關係的期望

【太陽】【正位置↑】

6==對方對彼此關係的期望

【愚者】【逆位置↓】

7==幫助或阻礙

【權杖騎士】【逆位置↓】

8==未來發展

【正義】【逆位置↓】

●●●統計表●●●

正位5張 逆位3張

大牌4張

寶劍1張

權杖1張

聖杯0張

金幣2張

• Re: Jancy, 工作面試一部份,係唔係已經有工面o左試?

希望你明白,我會將結果貼返上blog度,但每人每日我只解一次,所以,我會分幾日幫你解,希望對其他人都公平﹗

• Re: CN

我跟已分手男朋友的關係? >>>呢個問題好似有d怪,分o左手唔係就係普通朋友關係咩?其實你係唔係關心,你地可唔可以復合?

• Re: hello

http://hk.myblog.yahoo.com/oceanmagicktarot

幫你解o左喇,去我個blog度睇啦﹗

• Re: Jancy Question: 我就快畢業, 想問搵工既情況, 適合向那一方面發展?

請到我的blog中查閱,謝謝﹗

http://hk.myblog.yahoo.com/oceanmagicktarot

• 我有一個問題....

我跟男友分手已有段時間了,

他是因為自己的問題, 所以我們才分手....

他好像仍想念我....

1.我們可以再一起嗎?

Question:聖三角

『牌陣名稱』:聖三角

◎使用78張占蔔◎

1==過去

【金幣8】【正位置↑】

---------------------------------------

2==現在

【權杖隨從】【正位置↑】

---------------------------------------

3==未來

【寶劍4】【正位置↑】

thx

• 塔羅問事-有待回覆名單

編輯

刪除

網誌分類:塔羅分享

因為這兩天不在港,因此突然收到幾位朋友的占蔔問題,今天解答了三個個案,為了令大家放心我會盡快回覆,以下為未解之名單,按他們最後確定的貼文時間及日期排序,名單上未有名的朋友,可能在問題中有需要跟你跟進。

每人每天只回答一個個案,超過一個,會到翌日再回答,希望對其他網友都公平一點。

1. Jancy (She.com) Fri May 25 08:55:19 GMT+0800 2007

2. Jen Jen 2007/05/25 17:11:38

3. 苗 (She.com) 2007-05-26 22:14 pm

待回覆確定問題:

1. ZY 2007/05/25 13:45:06

2. CN (She.com) 2007-05-26 17:57 pm

• Sammie's Tarot

sorry, 是的,我是想問我們可唔可以復合.. 不過,其實我自己覺得機會不太大...

CN

• 跟男友分手三個多月, 有機會復合嗎?

『牌陣名稱』:維納斯占蔔

◎使用78張占蔔◎

1==詢問者行動表現

【聖杯6】【逆位置↓】

2==對方行動表現

【審判】【逆位置↓】

3==環境外界影響

【隱者】【逆位置↓】

4==目前發展狀況

【權杖騎士】【正位置↑】

5==障礙或幫助

【力量】【正位置↑】

6==詢問者內心想法

【女皇】【逆位置↓】

7==對方內心想法

【權杖9】【正位置↑】

8==未來結果

【權杖2】【逆位置↓】

• ●●●統計表●●●

正位3張   逆位5張

大牌4張

寶劍0張

權杖3張

聖杯1張

金幣0張

thanks a lot!!!

• Sammie's Tarot, 唔該曬﹗

愚蠢D既方法。。。死背算唔算呀﹖

真係好緊張好緊張>.<

• Re: hello

算呀﹗死背係蠢方法,但我見到d牌,認為你要配合呢種方法,先會易d成功。

• 塔羅問事-有待回覆名單:更新27-5-2007

網誌分類:塔羅分享

每人每天只回答一個個案,超過一個,會到翌日再回答,希望對其他網友都公平一點。

1. Jancy (She.com) Fri May 25 08:55:19 GMT+0800 2007

2. Jen Jen 2007/05/25 17:11:38

3. 苗 (She.com) 2007-05-26 22:14 pm

4. CN (She.com) 2007-05-27 00:28 am

5. ZY 2007/05/27 00:40:54

6. Man (She.com) 2007-05-27 01:20 am

• 每人每天只回答一個個案,超過一個,會到翌日再回答,希望對其他網友都公平一點。

1. CN (She.com) 2007-05-27 00:28 am

2. ZY 2007/05/27 00:40:54

3. Man (She.com) 2007-05-27 01:20 am

已解答:

請到:http://hk.myblog.yahoo.com/oceanmagicktarot

• 我可否再問問題......因為我好想知道....麻煩你!

~ 他愛我嗎?

『牌陣名稱』:聖三角

◎使用78張占蔔◎

1==過去

【命運之輪】【正位置↑】

2==現在

【塔】【正位置↑】

3==未來

【聖杯皇後】【正位置↑】

可以待明天回覆.....THX

• Re:苗,收到,已經幫你排o左隊喇﹗

• 麻煩你

• 今天已回答下面朋友:

1. CN (She.com) 2007-05-27 00:28 am

2. ZY 2007/05/27 00:40:54

3. Man (She.com) 2007-05-27 01:20 am

• 多謝你~~正如你所講,其實我同佢都心裡有數,大家都有努力過,不過,緣份無咗,大家都好無奈~!! 有時,明知道答案,但是,由別人講出嚟,會比自己諗的好,因為,當然者迷,right?!

• 唔該哂!!

分手後間中都有通電話, 大家都好平和, 好似朋友咁, 可能大家都開始慢慢放低呢段感情, 感覺都幾舒服!! 總之順其自然喇

• Sammie's Tarot:

謝謝你的解答。

工作方向,我暫時都未清楚自己的路向。

你說得對,我自己不太喜歡從商。

現在都已經有開始見工面試,不過未有好消息。

愛情方面,現時我沒有一個喜歡對像。

如果真的要說一個喜歡的人,是有的。

而且和你所描述的很相似。

我就是在你所指的那些場所見到他,而且可以說是一見鍾情。

不過他是和我身處在不同世界的人。

他並不認識我,我只能透過其他消息去認識他,遠遠的看著他。

其實我不知道這種感情是真實還是虛假。

你認為過眼雲煙是指這種感情會很快變淡,還是我真的有機會和他一起但不會長久?

謝謝

• Re: Jancy

我認為是過眼雲煙,牌中有好多提示,呢個一見鐘情o既人,認識得久o既時候,你就會發現佢同你想像o既完全唔同。

• send a email to u, pls check, thanks.

• Re:man

收到喇﹗睇o左﹗希望你繼續細味品嚐每一天,你看這裡十個有八個都在問感情事。

原因好簡單,大家都不是想知道怎樣做,而是想由第三者告訴自己:面對事實吧﹗好似好殘酷,像我自己,面對自己擇業,明知自己很難去從事自己喜歡的工作,仍然不放棄繼續找,可能要等到有一天,有人對的說,Sammie你放棄啦,無可能的,我才會甘心的把理想放棄。

換個角度,既然來得這麼自然及舒服,也是種福氣﹗

• Re:CN,

既然知道,那應該為你的明天去準備,活在昨天的人,是最可憐的。

• Question:我和現任男朋友會有將來ma?

1==過去

【寶劍9】【正位置↑】

2==現在

【權杖隨從】【逆位置↓】

3==未來

【金幣10】【逆位置↓】

• Question:我與另一個他有冇機會?

1==過去

【金幣ACE】【逆位置↓】

2==現在

【寶劍3】【逆位置↓】

3==未來

【寶劍9】【正位置↑】

唔好意思~有兩條問題...thanks so much~

可能遲d先答..如果你唔得閒~^^

• Sammie'sTarot,

我明白你的意思,很有同感....回憶是美好的,但是,它會令我忘記去勇敢面對明天.

雖然,我不知道明天會如何,但是,我還有很多朋友支持我的.

• Re: PL

收到,明天答你好嗎?

Log in to reply