如果我是男人

• then-? =.="

• 如果我是男人 --- 鄭秀文

曲:黃尚偉 詞:周禮茂 編:黃尚偉

若我身邊的一半是女人嗎

便會一天講一歙我深愛她

未理周遭怎麼說 我也不怕

怕只一天會多一個男士愛她

天生(心中)早知道女人

最好(當中)一點都不似男士角度

多(麼的)想身份我可顛倒

即使當小半天男士也好

學做男士 但偏不分心惹草拈花

學做男士 但心事如細沙

學做男士 但打開天窗全沒廢話

看我吧 教世上男士投降吧

男士今天我倘做到

難度根本不算高

能令身邊女人驕傲 就全憑愛慕

男士假使說不好做

做女人相反更好

來吧 親走女人的路 對調去探討

• 愛聽歌的邪惡女人

• 愛聽歌的邪惡女人

by nelnelson - 05/09/07 10:00

嘻∼∼因為我苦悶丫麻∼∼同埋sammi就黎開concert,我咪煲番佢d歌

• 學做男士 但打開天窗全沒廢話

看我吧 教世上男士投降吧

吾知係我時運低定係見得男人少,以我見既男士當中, 如果我係男人的話,絕不輸蝕比佢地

• 咁妳係咪想變性

• 咁妳係咪想變性

by 人@邊緣 - 05/09/07 10:19

咁又唔好.. 我始終覺得男女係唔平等既

男士成日要有風度, 女士就好似乜都老奉咁,

所以我都係enjoy做女人既

• 咁又唔好.. 我始終覺得男女係唔平等既

男士成日要有風度, 女士就好似乜都老奉咁,

所以我都係enjoy做女人既

by 邪惡女人

哈哈

• viago..你笑乜野呢?

• 女人一向都有特權架了...呢d 唔洗講出來..都係...

• 女人一向都有特權架了...呢d 唔洗講出來..都係...

by Viago - 05/09/07 10:31

好多女人成日都嗌話男女平等,但係又無唸下自己d特權

• 好多女人成日都嗌話男女平等,但係又無唸下自己d特權

==================

女人就係咁~

• 女人就係咁~

by 文度王 - 05/09/07 10:50

哈哈..我自己係女人都係咁話

• HI ...版主你好

好鐘意你個名同個topic

女人有特權咩 ? 好想問點解我無

• 女人有特權咩 ? 好想問點解我無

by doll518 - 05/09/07 11:11

操重野應該吾駛做掛??

又或者去bbq,抖爐同囉野我都覺得係男仔囉

又或者dating.. 我覺得應該係男士找數

我係講dating喎..而吾係兩個朋友食飯個種

• doll

我真係幻想過自己係男人,跟住去酒bar同人爭女..哈哈..

• 邪惡女人 replied 34 sec ago :

女人有特權咩 ? 好想問點解我無

by doll518 - 05/09/07 11:11

操重野應該吾駛做掛?? 又或者去bbq,抖爐同囉野我都覺得係男仔囉 又或者dating.. 我覺得應該係男士找數 我係講dating喎..而吾係兩個朋友食飯個種

好攰...所以心情好差

• 邪惡女人 replied 2 mins ago :

doll

我真係幻想過自己係男人,跟住去酒bar同人爭女..哈哈..

哈哈 ...呢個我都好有興趣

有時覺得要照顧, 女人都應該照顧女人而唔係男人

哈哈

• 早晨各位

板主, 妳個名好型

doll,

因為妳太cool, 鐘意照顧人

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.