姊妹們, 小心被男騙子欺騙

• abc again???

• 又有料爆?

• 姊妹們, 小心被男騙子欺騙

請各讀者特別留一名代號「 abc 」的中國籍男士, 此人是專向女士們埋手的男騙子

他的行騙手法:先查明你有上有沒有現金

然後佯稱包起受害者一切支出

當露出真面目時, 會對受害者作出諸般凌辱

事後到處宣揚, 並顛倒黑白, 佯稱自己被騙

企圖混淆視聽,

並利用他人攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者

敬請 she.com 兄弟姊妹提防.

警察公共關係科警訊節目主持人

• 佢新迎改用 Alex 犯案, 已經知道有兩位 she.com 的姊妹中招

• 真係警訊咁喎 !!

請問有關人物邊到出現 ?

• 姊妹們, 小心被男騙子欺騙

請各讀者特別留一名代號「 abc 」的中國籍男士, 此人是專向女士們埋手的男騙子

他的行騙手法:先查明你有上有沒有現金

然後佯稱包起受害者一切支出

當露出真面目時, 會對受害者作出諸般凌辱

事後到處宣揚, 並顛倒黑白, 佯稱自己被騙

企圖混淆視聽,

並利用他人攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者

敬請 she.com 兄弟姊妹提防.

警察公共關係科警訊節目主持人

• 哦, 有性病仍然出來滾

傳染左俾老婆唔夠

仲要傳染曬所有 d 女既變態賤狗

• 好毒既賤男 abc

• abc 佢一陣又入來搗亂

• 哦, 有性病仍然出來滾

傳染左俾老婆唔夠

by ningo - 02/27/07 18:53

abc 狗到咁既樣, 真是樣樣無事成, 成日上網唱人, 基佬都怕咗你, 你睇你幾賤, 賤到只係識唱人

• abc都係用假名週圍呃人揾食la

知唔知要有人比左錢.先有佢住邊電話.id no

同佢出入, 仲有好多衰野

abc唔好再做衰野

自己吹自己啦

無人出錢�M你就發惡

• 哨牙鄭秀文又假男人

妳呃得編得個一個男人abc

都呃唔曬全部男人千千萬萬個 abc

你等天收啦...

• 哨牙鄭秀文又假男人

你等天收啦...

by Man - 02/27/07 20:1

agreed,仲有千千萬萬個 abc 等緊你

• abc 果然十分狗

等天收你啦...

男騙子 !

• 哦, 有性病仍然出來滾既 abc

傳染左俾老婆唔夠

公道講 , 大家都係玩 , 解渴o者 , 不過有病就梗係醫好先玩啦 , 再講有o的人玩得唔開心 , 乘機唱衰人都唔奇啦 , 哩個世界咁複雜 , 點知誰是誰非 , 總之自求多福 ! 自己積o下口德啦 !

傳染左俾老婆唔夠

abc 好變態, 好重報復心理

傳染左俾老婆唔夠

同意, abc 好變態, 但唔駛去到咁盡卦 ?

• 哨牙鄭秀文又假男人

你等天收啦...

• abc 果然十分狗

等天收你啦...

男騙子 !

by mandy - 02/28/07 12:35

同意, abc 呢種賤人只會破壞.

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.