姊妹們, 小心被男騙子欺騙

• 哨牙鄭秀文 十分賤,

生野都唔去睇醫生,

還要出來玩同埋害人 !

正賤人 !

• 又係哨牙鄭秀文,好能悶呀,來來去去,又係你呢個思覺失調病人分身講abc乜乜物物,你唔煩人都煩啦,係咪你呃完人,傳染埋性病俾人仲要屈返�鹿Y呀!我睇都係啦!自己做左衰野顛倒黑白, 正賤人, 天地不容. 有性病唔搵醫生仲出來害人,佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精. 你真係折隋,抵你有報應

• 我預左我的留言會俾 abc 呢隻賤狗抄襲.

• 好悶呀,來來去去,又係你 abc 呢個思覺失調病人分身講哨牙鄭秀文乜乜物物,你唔煩人都煩啦. 賤人 abc, 你呃完人,傳染埋性病俾人, 仲要屈返�鹿Y! 正超級賤男 abc !

我睇你 abc 都要俾天收啦!自己做左衰野顛倒黑白, 正賤人, 天地不容. 有性病唔搵醫生仲出來害人,佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精. abc 你真係折隋,抵你有報應!

• 同意, abc 十分賤,

生野都唔去睇醫生,

還要出來玩同埋害人 !

正賤男 !

• 好能悶呀,來來去去,又係你 abc 呢個思覺失調病人分身講哨牙鄭秀文乜乜物物,你唔煩人都煩啦. 賤人 abc, 你呃完人,傳染埋性病俾人, 仲要屈返�鹿Y! 正超級賤男 abc !

我睇你 abc 都要俾天收啦!自己做左衰野顛倒黑白, 正賤人, 天地不容. 有性病唔搵醫生仲出來害人,佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精. abc 你真係折隋,抵你有報應!

• 又係哨牙鄭秀文,好能悶呀,來來去去,又係你呢個思覺失調病人分身講abc乜乜物物,你唔煩人都煩啦,係咪你呃完人,傳染埋性病俾人仲要屈返�鹿Y呀!我睇都係啦!自己做左衰野顛倒黑白, 正賤人, 天地不容. 有性病唔搵醫生仲出來害人,佯稱自己被騙 ,企圖混淆視聽, 正 cheap 精. 你真係折隋,抵你有報應

• 我預左我的留言會俾 哨牙鄭秀文呢隻賤狗抄襲.

• 哨牙鄭秀文 ,來來去去咪又係你呢個思覺失調病人分身,夠鐘食药啦

• 哨牙鄭秀文咪玩思覺失調啦

病成咁仲玩分身,夠鐘食药啦!

• 哨牙鄭秀文 十分賤,

生野都唔去睇醫生,

還要出來玩同埋害人 !

正賤人 !

• 哨呀西都算用心良苦,又扮男又扮女無非呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,

各位兄台,

總之唔理邊個, 約你出黎, 要買野俾佢先, 如果係電話度講明就即刻cup線, 出到黎食完飯先講就只有自嘆倒運, 有品既講一句,唔好意思,有事走先 , 粗魯既吊七佢,什至打七佢 , 如果仲係色迷心竅既就問佢:吊完西先買得唔得,佢say no既話就送都咪能送佢返去 , 費事返到屋企揼春袋做笨七...

切記切記

臭.西, 祝你真係做雞,我第一個幫視你

• abc 都算用心良苦,又扮可憐又玩分身無非呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,

各位人士,

總之唔理邊個, 約你出黎, 如果係電話度講明包你一切洗費, 就即刻cup線, 出到黎食完飯先講就只有自嘆倒運, 有品既講一句,唔好意思,有事走先 , 粗魯既吊七佢, 什至打七佢 , 如果仲係色迷心竅既就問佢: 你想點, 已經AA 啦? 佢say no既話就馬上離開佢, 仲有千萬不要留電話 email 俾佢, 費事佢作故事扮受害者唱你通街...

切記切記

abc, 祝你早日生性病死, 同埋你班狗公早日 pk 死.

• abc 十分賤,

生野都唔去睇醫生,

還要出來玩同埋害人 !

正賤男 !

• abc 咪玩思覺失調啦

病成咁仲玩分身,夠鐘食药啦!

• abc 都算用心良苦,又扮可憐又玩分身無非呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,

各位人士,

總之唔理邊個, 約你出黎, 如果係電話度講明包你一切洗費, 就即刻cup線, 出到黎食完飯先講就只有自嘆倒運, 有品既講一句,唔好意思,有事走先 , 粗魯既吊七佢, 什至打七佢 , 如果仲係色迷心竅既就問佢: 你想點, 已經AA 啦? 佢say no既話就馬上離開佢, 仲有千萬不要留電話 email 俾佢, 費事佢作故事扮受害者唱你通街...

切記切記

by 成鳩亮 - 03/06/07 08:56

同意, abc 咪玩思覺失調啦

正賤狗,夠鐘食药啦!

各位人士,

切記切記

by 成鳩亮 - 03/06/07 08:56

十分同意, abc 十分賤,

生野都唔去睇醫生,

還要出來玩分身, 同埋害人 !

正賤男 !

各位人士,

切記切記

• abc 果然十分衰格 !

• 姊妹們, abc 呢種社會敗類, 我一定會把他繩之以法, 請各位放心. 小心提防abc 這個衰人.

• 姊妹們, 記得千萬不要留電話 email 俾abc, 避免他利用黨羽的 email 攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者.

• 哨呀西都算用心良苦,又扮男又扮女無非呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,

各位兄台,

總之唔理邊個, 約你出黎, 要買野俾佢先, 如果係電話度講明就即刻cup線, 出到黎食完飯先講就只有自嘆倒運, 有品既講一句,唔好意思,有事走先 , 粗魯既吊七佢,什至打七佢 , 如果仲係色迷心竅既就問佢:吊完西先買得唔得,佢say no既話就送都咪能送佢返去 , 費事返到屋企揼春袋做笨七...

切記切記

by 成鳩亮 - 03/06/07 00:22

同意, 哨呀西 咪玩思覺失調啦

正賤狗,夠鐘食药啦!

• 各位兄台,

記得千萬不要留電話 email 俾哨呀西 , 避免他利用黨羽的 email 攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者

各位兄台,

切記切記

哨呀西, 祝你早日生性病死, 同埋你班賤狗早日 pk 死.

• 各位兄台,

記得千萬不要留電話 email 俾哨呀西 , 避免他利用黨羽的 email 攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者

by inspecter - 03/06/07 12:59

abc 你唔好扮 inspector 抄襲.

姊妹們, 記得警花的指引, 千萬不要留電話 email 俾abc, 避免他利用黨羽的 email 攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者.

• abc 好賤, 抄襲改寫他人的留言來攻擊留言者.

各位人士,

切記切記

by 亮鳩成 - 03/06/07 09:01

abc 好賤, 抄襲改寫他人的留言來攻擊留言者.

• 各位兄台,

by inspecter - 03/06/07 12:59

同意, abc 扮 inspector 抄襲. 不知所謂 !

姊妹們, 記得警花的留言指引, 千萬不要留電話 email 俾abc, 避免他利用黨羽的 email 攻擊受害者的電郵, 或抄襲改寫他人的留言來攻擊受害者.

• 想知道...係米e家全部係she度既女仕都唔好留msn俾每一位男仕呢...係米全部都係abc扮呢??

• 年近歲晚,小心騙子行騙呃人,唔好比呢d騙子過肥年!!!!!!!兄弟姊妹小心!!!!!!!!!小心!!!!!!

先此聲明,我唔係某人玩分身術, 而係最近見到有人係度罵戰先會知原來我先前係度遇到既一個臭.西原來不停係度呃人錢, 我亦無需指明道性, 費事有人對號入座, 話我屈佢, 如果你地遇到呢條臭.西就要小心:

1.佢會話自單身或者結左婚, 要搵人陪

2.唔會比電話你, 但佢打電話俾你個陣會同你講你要買野俾佢先同你攪野

3.約你係太子或者深水保見面

4.見面就先屈你一餐飯,之後就不停叫你買野,小至二三百, 大至幾千

5.你唔肯買俾佢就話你無風度

6.約五呎四,五吋,中等身材,少少哨呀, 有少少似醜版鄭秀雯

7.什至同你講有野賣俾你

聲聞有人買完野佢就籍口行開一陣咁就去如黃鶴

我想信佢己經呃過唔少人, 好在我一聽到佢講叫買野就知唔對定咁就走人, 本來一直懷疑佢呃鳩人錢,結果原來係真有其事,仲抹黑人地話人地屈佢,無他,佢怕唔可以再係度搵食. ..

呢個狗.西佢一定會睇到呢條LINK ,

總之:如果有人叫你買野俾佢, 你地就快D轉頭走人, 本來洗D錢無所謂,但係俾人呃做傻仔個種感覺我相信有錢如李嘉誠都會局能氣, 各位兄弟, 搵食小心D , 如果有有心人將佢正法就更好, 為社會除害, 邊個話只有女人係受害者??????

• 想知道...係米e家全部係she度既女仕都唔好留msn俾每一位男仕呢...係米全部都係abc扮呢??

by girl - 03/06/07 17:42

醜版鄭秀雯呢輪搵唔到食谷鳩氣搵人發脾四,簡直不知廉恥係度攪破壞

• 醜版鄭秀雯 扮警花, chief inspector 抄襲. 不知所謂 ,抄襲改寫他人的留言來攻擊留言者.

同意, 除非你真正認識果個人.

因為 abc 不知廉恥係度攪破壞.

危害姊妹的人身安全.

abc 佢如果唔係身有屎

無需咁大反應

• by 警訊主持人 - 03/06/07 23:44

abc 唔該你唔好抄番以前作既舊 post

出來攪破壞.

• by 警務處長 - 03/06/07 23:56

abc 不知廉恥係度攪破壞.

危害姊妹的人身安全.

abc 你抄襲改寫他人的留言, 分身做警務處長

你如果唔係身有屎

無需咁大反應

• 醜版鄭秀雯 不知廉恥係度攪破壞.

危害姊妹的人身安全.

醜版鄭秀雯 你抄襲改寫他人的留言, 分身做警花

你如果唔係身有屎

無需咁大反應

by - 03/07/07 07:57

• 醜版鄭秀雯唔該你唔好抄番以前作既舊 post

出來攪破壞.

因為 想知道...係米e家全部係she度既女仕都唔好留msn俾每一位男仕呢...係米全部都係abc扮呢??

因為 想知道...係米e家全部係she度既女仕都唔好留msn俾每一位男仕呢...係米全部都係abc扮呢??

因為 醜版鄭秀雯 不知廉恥係度攪破壞.

危害人身安全.

醜版鄭秀雯佢如果唔係身有屎

無需咁大反應

不知廉恥係度攪破壞.

危害姊妹的人身安全.

無需咁大反應

不知廉恥係度攪破壞.

危害姊妹的人身安全.

無需咁大反應

• 因為 醜版鄭秀雯 不知廉恥係度攪破壞.

危害人身安全.

無需咁大反應

• 賤人 abc 你好討厭

• 因為 醜版鄭秀雯 不知廉恥係度攪破壞.

危害人身安全.

無需咁大反應

各位兄台,

切記切記

• 都話 abc 你自己攞黎賤.

成日自己推 post 撩人罵你

abc 你簡直自虐狂. 人地呢個題目叫姊妹小心男騙子

又關你乜事, 自己走入黎撩人罵你

abc 你簡直不知所謂. 你又抄又改我個 post 啦, 性無能.

各位兄台,

切記切記

• 都話 abc 你自己攞黎賤.

成日自己推 post 撩人罵你

abc 你簡直自虐狂. 人地呢個題目叫姊妹小心男騙子

又關你乜事, 自己走入黎撩人罵你

abc 你簡直不知所謂. 你又抄又改我個 post 啦, 性無能.

by 囡囡 - 03/07/07 12:48

同意, 賤人賤行 abc 你收皮啦.

各位兄台,

切記切記

哨呀西, 祝你早日生性病死, 同埋你班賤狗早日 pk 死

各位兄台,

切記切記

各位兄台,

切記切記

各位人士,

切記切記

by 亮鳩成 - 03/06/07 09:01

抄乜能野呀, 賤人abc, 日抄夜抄, 小你 abc 扮inspecter 性無能.

Log in to reply