大細M回歸...誠邀各位自問樂而不淫, 淫而不賤的靚仔”入黎小敍

• 張學友本身就好 horror 唔洗去horror 版啦
    <br>
    <br>by 多事二打六 - 01/31/07 16:00
    <br>
    <br>佢係我偶像.....><"

• 靚佬
    <br>
    <br>你放心, 愛上一個人太沉重了..大家開心下就好啦..我都唔想人愛我..有feel就足夠..

• =.=我杯Latte 好鹹

• 咁妳真係要見下我!但又驚妳見左後愛上我,咁到時我就好煩喇
    <br>
    <br>by 靚佬 - 01/31/07 16:03
    <br>
    <br>咁你咪有好多女law...介紹下~
    <br>

• 大叔咪係出哂名又肥又禿頭又樣衰仲要細細支出野快既.....sex 板"穿mofork 的八兩金" lor....

• 二打六
    <br>
    <br>有無攪錯呀? 張學友horrible? 咁呢個世界好多異形了..

• 我都算係有品既, 淫唔淫就見仁見智
    <br>
    <br>by mike
    <br>
    <br>點解個個都話見人見智? 可唔可以講下自己認為呢? so far, 都e+都少左好多又有品又淫既男人lu

• 三圍 : 33c 25 35
    <br>年齡 : 30+
    <br>身高 : 5"4
    <br>體重 : 110lbs
    <br>職業 : 中環OL
    <br>SL : 曾經有一個
    <br>SP : 未, looking for now
    <br>
    <br>大叔, ur turn...
    <br>by 細m - 01/31/07 16:03
    <br>
    <br>
    <br>好掂喎!!!

• 我係Sex 版 三鄭

• 咁妳真係要見下我!但又驚妳見左後愛上我,咁到時我就好煩喇
    <br>
    <br>by 靚佬
    <br>
    <br>咁你講下你d details黎睇下, 我真係好驚我會愛上你呀
    <br>

• 樂而不淫,淫而不賤的靚仔-----> 幾時都係少有 lar

• 大叔咪係出哂名又肥又禿頭又樣衰仲要細細支出野快既.....sex 板"穿mofork 的八兩金" lor....
    <br>
    <br>by 大叔
    <br>
    <br>穿yasaki得唔得? 我覺得咁樣會型d..kakaka
    <br>

• =.=我杯Latte 好鹹
    <br>
    <br>by manlatiger
    <br>
    <br>點解會鹹架? 你睇住4仔黎飲呀?

• 淫而不賤 賤時仲要夠硬先掂
    <br>不如搵出奇蛋幫幫手
    <br>
    <br>大細m你地係三一萬淫俠支持者wo
    <br>
    <br>

• 細m,
    <br>
    <br>應該係支體型的淫, 我比較喜歡這類型, 視覺享受多d.
    <br>-------------------------------
    <br>你地點淫法, 你地係支體型的淫定思考型的淫先?
    <br>
    <br>by 小輝
    <br>
    <br>請問可唔可以詳細解釋一下兩者有咩唔同之處呢? btw, 你係咩頭呀?
    <br>
    <br>by 細m - 01/31/07 15:48

• 就你, 穿yasaki 鞋配 mofork 衫 lar

• 點解個個都話見人見智? 可唔可以講下自己認為呢? so far, 都e+都少左好多又有品又淫既男人lu
    <br>
    <br>by 細m - 01/31/07 16:07
    <br>
    <br>咁我認為係出黎玩咪玩...唔好呃
    <br>溝唔溝到都要有風度
    <br>搞完唔好唱(守遊戲規則)
    <br>
    <br>我覺得樂而不淫既定義係係上床時候諗多d花臣野玩....增加情趣
    <br>
    <br>而唔係一見女就要上床~
    <br>好似餓鬼咁~

• 好掂喎!!!
    <br>
    <br>by mike
    <br>
    <br>其實邊樣野令你覺得好掂呢? 三圍? 年齡? 身高? 體重? 職業? 定係looking for sp? hehe...
    <br>

• 我都係揾sp.

• 去"抖抖氣"先

• 樂而不淫,淫而不賤 , 仲要包攪到嘔電 tim

• 其實邊樣野令你覺得好掂呢? 三圍? 年齡? 身高? 體重? 職業? 定係looking for sp? hehe...
    <br>
    <br>
    <br>by 細m - 01/31/07 16:14
    <br>
    <br>正常係....
    <br>33c...跟住looking for sp....OL~

• 嘔完電 記得比房錢

• 樂而不淫,淫而不賤 , 包攪到嘔電, 攪完唔收錢, 有無人賞面?

• 大細m你地係三一萬淫俠支持者wo
    <br>
    <br>by 出水鹹蟲
    <br>
    <br>wakakaka....咩黎架? 小妹見識少, 介紹下丫, 唔該曬, 我好少做人fans喎

• 其實邊樣野令你覺得好掂呢? 三圍? 年齡? 身高? 體重? 職業? 定係looking for sp? hehe...
    <br> 坦白夠淫賤 花樣日日變

• 係 wor..... 仲要留房錢 wor

• 文度王,
    <br>
    <br>咁你鐘意玩乜野花式呢?
    <br>
    <br>我呢..比較就得人..我都係內裡open的人..我鐘意著得好sexy引我條仔..去買d性感內衣啦..穿曬窿果d..仲有..我鐘意玩制服誘惑啦..仲有..校服好玩..著恤衫扣少3粒..帶眼鏡..
    <br>
    <br>

• 三一萬淫俠 傳說中最完美的中坑
    <br>把口吹得
    <br>識車天車地 最緊要係識氹人
    <br>外表平凡 出街一個招牌趺落都責死幾件果隻
    <br>性格極鹹
    <br>無四仔不歡 bt都懶又怕比人拉
    <br>喜歡ol 隨傳隨到
    <br>最緊要係有架ae86 可以陪你玩下頭淫賤d

• 細m
    <br>
    <br>想問下點解叫細m
    <br>
    <br>係用咩黎定呢~
    <br>
    <br>見你上圍又係細...年紀又唔係...咁係咩呢
    <br>
    <br>咁我就估到大m係點....^^

• 細m,
    <br>
    <br>應該係支體型的淫, 我比較喜歡這類型, 視覺享受多d.
    <br>-------------------------------
    <br>
    <br>by 小輝
    <br>
    <br>請問可唔可以詳細解釋一下兩者有咩唔同之處呢? btw, 你係咩頭呀?
    <br>
    <br>
    <br>by 小輝
    <br>
    <br>似乎你仲未解釋到咩叫支體型咩叫思考型喎? 支體係咪即係即搞個隻? 思考係咪要flirt下個d?
    <br>

• 不如你地咁多個仔講下你地鐘意d乜野花臣,等我學下野先..

• 訓普左添

• 文度王,
    <br>
    <br>做乜要估呢?你問我唔得架咩?

• 出水鹹蟲,
    <br>
    <br>我真係唔知三一萬淫俠係邊個wor.

• 我覺得樂而不淫既定義係係上床時候諗多d花臣野玩....增加情趣
    <br>
    <br>而唔係一見女就要上床~
    <br>好似餓鬼咁~
    <br>
    <br>by 文度王
    <br>
    <br>咁你通常會玩d咩花式? (請各位文度王fans注意)
    <br>
    <br>btw, 因為我樣樣野都係細michelle少少, 咁咪叫細m囉...咁你地估到michelle有幾掂啦?
    <br>

• 花臣@@ 未試過 睇av就有
    <br>
    <br>同老婆講玩花臣
    <br>比佢打就有你份
    <br>
    <br>巴黎鐵塔反轉再反轉?
    <br>定係人體壽司?
    <br>空中飛人?
    <br>
    <br>最喜歡都係當年去台灣果張電動椅
    <br>大家坐正個位 按制...bbbb
    <br>香港真係未試過
    <br>唔係洗咩搵大細m學下野呀

• 我呢..比較就得人..我都係內裡open的人..我鐘意著得好sexy引我條仔..去買d性感內衣啦..穿曬窿果d..仲有..我鐘意玩制服誘惑啦..仲有..校服好玩..著恤衫扣少3粒..帶眼鏡..
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by michelle - 01/31/07 16:20
    <br>
    <br>嘩...呢d真係引死人~

• 樂而不淫,淫而不賤
    <br>先咀對lin, 再 lam 下面
    <br>肉體交纏,high到嘔電,
    <br>先慢又淺, 跟住發顛
    <br>入到�堶�, 打幾個轉
    <br>最弊支野短, 唔岩你條件,
    <br>就算唔收錢, 都無人賞面
    <br>

• 訓普左添
    <br>
    <br>by 多事二打六
    <br>
    <br>你唔係話我地悶到你瞓著呀?

• 33.1 <--?
    <br>
    <br>三一萬淫俠結左婚之後收左山啦

• 咁你通常會玩d咩花式? (請各位文度王fans注意)
    <br>
    <br>btw, 因為我樣樣野都係細michelle少少, 咁咪叫細m囉...咁你地估到michelle有幾掂啦?
    <br>
    <br>
    <br>by 細m - 01/31/07 16:27
    <br>
    <br>我冇fans....只係上黎吹下水
    <br>搵食比較會出去搵多d~

• 最喜歡都係當年去台灣果張電動椅
    <br>大家坐正個位 按制...bbbb
    <br>香港真係未試過
    <br>唔係洗咩搵大細m學下野呀
    <br>
    <br>by 出水鹹蟲
    <br>
    <br>我都好似聽聞過呢樣野, 係咪力都慳返呀? 有冇得校快慢架?
    <br>
    <br>跟我地學野? 唔好玩啦? 我地呢d係初級組咋喎...依家搵緊名師指點
    <br>

• 支體係本身外邊吸引, 同以支體行為吸引異性. 思考型係佢知道點樣同人溝通後可以令對方興奮, 例如說話... 兩者可能一起使用, 但又唔係絕對.
    <br>-------------
    <br>細m,
    <br>
    <br>
    <br>by 小輝
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>by 小輝
    <br>
    <br>似乎你仲未解釋到咩叫支體型咩叫思考型喎? 支體係咪即係即搞個隻? 思考係咪要flirt下個d?
    <br>
    <br>
    <br>by 細m - 01/31/07 16:22

<br>
    <br>by 細m - 01/31/07 16:14
    <br>
    <br>係咁多樣加埋喎, hehe

• 文度王,
    <br>
    <br>做乜要估呢?你問我唔得架咩?
    <br>
    <br>by michelle - 01/31/07 16:26
    <br>
    <br>人係需要幻想~
    <br>
    <br>咩都問會唔會好悶~

• 出水鹹蟲,
    <br>
    <br>咁你老婆就唔啱啦..點都要迎合自己老公先得架麻...我係佢就會努力鑽研點先可以令自己對佬對自己欲罷不能...如果我個老公同我講一齊玩人體壽司,我都會玩架..
    <br>
    <br>4仔好多都唔practical又唔會high架..只係visual 效果黎only..係d麻甩佬當真..kakakaka

• 入到�堶�, 打幾個轉
    <br>
    <br>by 大叔
    <br>
    <br>我想知點打轉呀? 乜唔係打冷震多咩?
    <br>

• 細m : 你悶到我先算啦
    <br>大m 去左邊呢?

• 4仔好多都唔practical又唔會high架..只係visual 效果黎only..係d麻甩佬當真..kakakaka
    <br>
    <br>by mIchelle - 01/31/07 16:32
    <br>
    <br>呢樣真....因為大部份四仔係賣比佬睇~

Log in to reply