一個好想知嘅問題 : 究竟係床上面男人舒服d, 一或女人舒服d呢?? 可以點 approval 呢?? 有無人知呀 )))))

• 男人要舒服係好講求對手既外觀, 濕既程度, 緊既程度, 叫床聲反應既刺激同技巧上既配合.

• 一時時 lar. 無一定 gar

• 睇對手啦,如果同新識既女人做應該男人舒服些,因為有新鮮感,心理上刺激D,一般情況下如果男人夠能力及有經驗咁女人會舒服D

• 女人好奇怪

當想果陣就舒服

不過女人想起上嚟可能仲難控制過d男人架

最忟憎就係想果陣又無

呢個忟憎比period 更西利...哈哈

• 睇對手啦,如果同新識既女人做應該男人舒服些,因為有新鮮感,心理上刺激D,一般情況下如果男人夠能力及有經驗咁女人會舒服D

by 靚佬 - 01/24/07 11:21

咁其實我信男人對住有經驗巳嘅女人比新手舒服boo

呀~ ...不過如果係一個好靚不過又生手

另一個一般, 但係床上技術一流, 咁會簡邊樣呢??

• 個人覺得

前戲足

女人多數都會舒服

• 其實妳呢個問題係一個好復雜既問題,舒服與否關係到男女既心理同生理結構!要認真講真係有排講!

• 個人覺得

前戲足

女人多數都會舒服

by nickname 多事二打六 - 01/24/07 11:26

哈哈

其實我都覺, 所以我簡下一世都做女人

因為女人舒服的時間可能長過男人

• 其實妳呢個問題係一個好復雜既問題,舒服與否關係到男女既心理同生理結構!要認真講真係有排講!

by 靚佬 - 01/24/07 11:28

唔搵d有排講嘅問題, 點可以keep得d人耐d

• 睇到女人舒服..我就會再硬d勁d

不過我都覺女人會舒服d呢..

• 黎捧下場先...hehe

doll

我會講先頭係女人舒服, 最後係男人舒服.

有樣野唔知你認唔認同, 好多男人都以為

"插得耐"就代表好, 代表勁, 但其實做女人

既並唔會enjoy太耐, 一來攰, 二來感覺不大,

甚至會因太耐, 水乾了, 而痛tim, 所以結論係..

前戲做足, 令女人happy完, 男人再happy !

• doll518

但系如果男人好快射嘅

女人又好慘wo

• 睇到女人舒服..我就會再硬d勁d

不過我都覺女人會舒服d呢..

by adam - 01/24/07 11:33

哈哈...

咁我又有一個問題, 咁如果係女人舒服d, 點解呢道又有咁多男人要益d女人gei..

唔係應該你d男人係道等女人咩 ...

• 唔該....今日唔好再轉啦~

• doll

我會講先頭係女人舒服, 最後係男人舒服.

有樣野唔知你認唔認同, 好多男人都以為

"插得耐"就代表好, 代表勁, 但其實做女人

既並唔會enjoy太耐, 一來攰, 二來感覺不大,

甚至會因太耐, 水乾了, 而痛tim, 所以結論係..

前戲做足, 令女人happy完, 男人再happy !

by 路過 - 01/24/07 11:33

上段我都好同意 ..

不過又唔一定係女人滿足完, 再到男人boo

如果一對夾嘅couples 可以你一齊滿足架

試想吓....有無d熱熱地呢

• 但系如果男人好快射嘅

女人又好慘wo

by bbbaby -

所以前戲咪要做多d, 等女人happy d,

到時男人快射仲好, 早d收工..haha

• 文度王,

唔轉喇, 唔轉喇

我打算keep 呢條thread 一排

• doll, 女人舒服因為大部份時間都訓係度又唔洗郁, 男人除左女人為佢口交果陣會可以慳少少力之外, 大部份既舒服都要用勞力換取返黎, 分別真係好大.

• 男人既需求比女人大 所以次程度既舒服對佢地黎講已經好足夠

女人性同愛難於分開 需求亦較少 所以急色男人多過女人

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.