點解佢唔打比我?

• 約2個月前識左個男人﹐約幾星期前開始日日打比我﹐但昨日竟然一個電話都無﹐之後msn見到都無講野。後來就offline左。

• 星期五晚都一齊出去食過野﹐點解之後禁樣...

• 星期五係咪你地第一次見面呀? 如果係, 都知咩事la

• 不是﹐我們見過很多很多次

• 等多日lor

你從未打過俾佢? 你唔可以打俾佢咩?

• 點解唔放膽直接打比佢

• 我從來唔會主動打比佢﹐佢好忙的﹐唔想煩到佢

• 點解唔放膽直接打比�

by 空間 - 11/13/06 03:04

同埋打得一次又會第二﹐三次﹐開左個頭就會越打越多﹐我怕會煩到人

• 如果呢一個星期內佢都唔搵你,你會點

• 你唔緊佢, 就唔洗理佢唔搵你la

你緊佢, 就主動少少la

咩叫煩到人呀???? 好煩咩??? 佢cup你線?

• hihi

其實妳係咪對人有feel先

• 我係怕無左個人關心自己....

-----------

如果呢一個星期內佢都唔搵你,你會點

by 空間 - 11/13/06 03:11

都無得可以點﹐會失落..

• 咩叫煩到人呀???? 好煩咩??? 佢cup你線?

by 史密夫 - 11/13/06 03:12

成日打費事佢誤會我中意�

唔通同佢講﹐我習慣左你日日打比我﹐所以打黎問你點解今日唔打禁樣...

• 妳都可以打比我傾下計, 如果妳喜歡的話

• 咁調返轉諗, 日日打俾同一個人, 最合理既解釋係想溝你, 但如果佢開始放手, 咪會唔再打lor

男人對女人好少純粹友誼, 純粹關心, 你地仲要係最近識, 唔係d 老朋友, 出現純友誼就機會更低

如果只係普通朋友既關係, 你覺得有無必要日日通電話呢?? 又或者你會唔會 日日打去呢?

• 呢個年代, 我覺得放心機落一個女仔度兩個月都無結果, 咁放手都係好正常

• 你覺得會失落,咁你對佢點都有d 意思,既然掛住,點解又唔打比佢問候下

• 咁調返轉諗, 日日打俾同一個人, 最合理既解釋係想溝你, 但如果佢開始放手, 咪會唔再打lor

男人對女人好少純粹友誼, 純粹關心, 你地仲要係最近識, 唔係d 老朋友, 出現純友誼就機會更低

如果只係普通朋友既關係, 你覺得有無必要日日通電話呢?? 又或者你會唔會 日日打去呢?

by 史密夫 - 11/13/06 03:28

同意

• 佢最後有打到黎

其實﹐男人會唔會等女人電話

(我指未係男﹐女朋友)

login to reply

looks like your connection to she.com messageboard was lost, please wait while we try to reconnect.