有無人都係轉唔到呼拉圈嫁 ?

• hhaa 我由細到大都轉唔到
    想話用佢收下腰都唔得
    一郁就會緊曬

• 我都吾得
    <br>
    <br>但係我亞婆 82 歲人佢轉到, 重可以一口氣轉到 2xx 個無難道
    <br>
    <br>我見佢係用果條藍白色圈, 中間有銀色嘢果種
    <br>我自己無試過, 但係我亞姨用完就條腰瘀曬囉

• 我係呼拉圈高手...哈哈,我可以一玩玩成個幾鐘唔跌架,
    <br>其實只要唔好急,慢慢黎,用腰力頂出去就得架啦^^

• 講節奏既
    <br>練得好, 床上功夫有用架 a"a

• CAT replied @ 2009-05-10 10:23 pm
    <br>
    <br>我係呼拉圈高手...哈哈,我可以一玩玩成個幾鐘唔跌架,
    <br>其實只要唔好急,慢慢黎,用腰力頂出去就得架啦^^
    <br>
    <br>
    <br>但係轉得多都聽唔小人講條腰會痛

• 其實你係想減肥定係點
    <br>如果想減肥不如試下做其他運動

• 我想條利識轉

• haha 搽收肚腩果 d 膏可唔可以 ?

• chocol replied @ 2009-05-13 9:54 am
    <br>
    <br>haha 搽收肚腩果 d 膏可唔可以 ?
    <br>
    <br>有無藥性嫁 ? 如果有又會唔會易敏感呢 ?
    <br>不過無腰形有時都係因為有肚腩

• 但有 d 人瘦都未必有腰
    <br>不過腰就真係難造到身形出黎
    <br>但想瘦都唔係太易
    <br>做運動要好有恆心
    <br>食藥就又要柯下

• 食減肥藥都唔只剩係柯啦下化 ?
    <br>我見我有 d 朋友係話食到會個心跳得好快
    <br>我就唔敢駁na , 用乜易陣間話有心臟病

• 咁試 d 無西藥嫁lo
    <br>有隻新香港賣既減肥奶茶我覺得 ok 喎
    <br>佢有奶茶咖啡朱古力揀
    <br>咁咪當平時飲野咁
    <br>但又可以順手減下肥 lo

• 幾多選擇喎
    <br>不過係咪好似平時果 d 三合一價錢
    <br>
    <br>

• chocol replied @ 2009-05-13 10:14 am
    <br>
    <br>咁試 d 無西藥嫁lo
    <br>有隻新香港賣既減肥奶茶我覺得 ok 喎
    <br>佢有奶茶咖啡朱古力揀
    <br>咁咪當平時飲野咁
    <br>但又可以順手減下肥 lo
    <br>
    <br>你講果隻唔係應該抹茶奶茶黎嫁咩 ?
    <br>新黎好似得易纖諾日本都興飲嫁ma

• 咁又無去到咁平 , 話曬人地都有技術加減肥功效係到
    <br>萬寧做緊 99 蚊一盒 特價中

• 你講果隻唔係應該抹茶奶茶黎嫁咩 ?
    <br>
    <br>
    <br>係呀因為健康 d 無副作用
    <br>重有會自己主動x燒 d 頑固脂肪ma

• chocol replied @ 2009-05-13 10:27 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>係咪咁好呀,, 咁係咪唔洗郁都可以減到肥 xddddd

• chocol replied @ 2009-05-13 10:27 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>其實因為佢係有氨基酸
    <br>所以都可以有埋美肌既功效嫁
    <br>一杯野兩種功效

Log in to reply