想搵人鬧交!!!!!邊個夠薑就入嚟啦(Welcome alias 版)!!!haha

• 歡迎粗口!! 最好有咁粗得咁粗, 有咁賤得咁賤....haha

• 哈.咁先係架嘛..
    <br>吊鳩你個死柒頭咁能蠢點能樣帶你個能旦出去見識下呀!
    <br>呵
    <br>

• 哈.咁先係架嘛..
    <br>吊鳩你個死柒頭咁能蠢點能樣帶你個能旦出去見識下呀!
    <br>呵
    <br>====================================
    <br>吊.....柒頭唔能知定MA.....haha

• 挑你~~~~~

• 咩事...d能樣死9曬去邊???

• 挑你~~~~~
    <br>==============
    <br>好....第一個挑戰者.....想點吊??...haha

• 我呢個七頭咪係到囉,好能彩你話能樣,唔係我打能七你~~~

• 咁能夠做挑aiya哥..空間兄..
    <br>

• aiya replied @ 2009-03-30 3:25 pm
    <br>
    <br>挑你~~~~~
    <br>==============
    <br>好....第一個挑戰者.....想點吊??...haha
    <br>
    <br>冇很有錯啦,我己經洗乾淨,掠乾水等你,我係點能樣玩法呀

• 我呢個七頭咪係到囉,好能彩你話能樣,唔係我打能七你~~~
    <br>==================================================
    <br>嚟....過9你兩招先....haha

• arworm replied @ 2009-03-30 3:26 pm
    <br>
    <br>咁能夠做挑aiya哥..空間兄..
    <br>
    <br>
    <br>我膽大呀~哈哈~~

• aiya replied @ 2009-03-30 3:29 pm
    <br>
    <br>我呢個七頭咪係到囉,好能彩你話能樣,唔係我打能七你~~~
    <br>==================================================
    <br>嚟....過9你兩招先....haha
    <br>
    <br>好,你行遠小小,我能唔信我射唔能到你~~~~哈哈

• D alias 死能曬去邊呀......平時就咁能多...而家請都唔能嚟...吊娜星...

• 好,你行遠小小,我能唔信我射唔能到你~~~~哈哈
    <br>
    <br>哈哈...咁能快玩射野..
    <br>唔係格陣劍..搞下前戲先咩?
    <br>

• 好,你行遠小小,我能唔信我射唔能到你~~~~哈哈
    <br>=========================================
    <br>行幾能遠呀....我睇嚟.....haha

• arworm replied @ 2009-03-30 3:32 pm
    <br>
    <br>
    <br>哈哈...咁能快玩射野..
    <br>唔係格陣劍..搞下前戲先咩?
    <br>
    <br>
    <br>我忙,都係拿能拿林攪掂著褲走人

• aiya replied @ 2009-03-30 3:33 pm
    <br>
    <br>=========================================
    <br>行幾能遠呀....我睇嚟.....haha
    <br>
    <br>唔好太遠就得架啦,.唔係我唔能夠力射

• 唔好太遠就得架啦,.唔係我唔能夠力射
    <br>==================================
    <br>咁過對面海啦.....你差唔多啦...haha

• aiya replied @ 2009-03-30 3:42 pm
    <br>
    <br>唔好太遠就得架啦,.唔係我唔能夠力射
    <br>==================================
    <br>咁過對面海啦.....你差唔多啦...haha
    <br>
    <br>嘩.你行到咁能遠...真係射到咁遠?洗唔洗加個望遠鏡!?

• 吊你呀,玩九我,過對面海,你估我果支係長程高射炮,我係係普通炮仔黎咋~~~~真係吊吊你

• 哈哈

• 嘩.你行到咁能遠...真係射到咁遠?洗唔洗加個望遠鏡!?
    <br>=================================================
    <br>唔9行咁能遠...點能樣叫吹9牛呀....

• 咁都玩得一餐

• 吊你呀,玩九我,過對面海,你估我果支係長程高射炮,我係係普通炮仔黎咋~~~~真係吊吊你
    <br>======================================================================
    <br>吊...入得嚟...唔多唔少都要比我玩下架啦....haha

• 咁都玩得一�
    <br>=============
    <br>
    <br>有客到.....
    <br>
    <br>吊9你呀....唔能玩得咩!!!!haha

• 空間 replied @ 2009-03-30 3:44 pm
    <br>
    <br>吊你呀,玩九我,過對面海,你估我果支係長程高射炮,我係係普通炮仔黎咋~~~~真係吊吊你
    <br>
    <br>咪臭係囉.呢個柒頭皮都係無咩職業道德..你明能知空間哥忙架啦.
    <br>仲要去能到對面海咁能遠.近近地射完咪收工囉..
    <br>吊奶!
    <br>

• 我死返黎喇......

• carpediem replied @ 2009-03-30 3:55 pm
    <br>
    <br>我死返黎喇......
    <br>
    <br>c叔..搞能掂個西客未呀?
    <br>

• 無得搞........小死拒......正西人.....

• aiya replied @ 2009-03-30 3:48 pm
    <br>
    <br>吊你呀,玩九我,過對面海,你估我果支係長程高射炮,我係係普通炮仔黎咋真係吊吊你
    <br>======================================================================
    <br>吊...入得嚟...唔多唔少都要比我玩下架啦....haha
    <br>
    <br>咁能招積下,好比面你個能樣先
    話曬你陀地~~~~~~

• 空間 replied @ 2009-03-30 3:44 pm
    <br>
    <br>吊你呀,玩九我,過對面海,你估我果支係長程高射炮,我係係普通炮仔黎咋~~~~真係吊吊你
    <br>
    <br>咪臭係囉.呢個柒頭皮都係無咩職業道德..你明能知空間哥忙架啦.
    <br>仲要去能到對面海咁能遠.近近地射完咪收工囉..
    <br>吊奶!
    <br>
    <br>冇計,呢到係個西命陀地,不過一陣佢就知死,

• carpediem replied @ 2009-03-30 4:01 pm
    <br>
    <br>無得搞........小死拒......正西人.....
    <br>
    <br>c叔西人唔好理佢,等我吊死佢,我話曬都比左支炮仔~

• 好能悶,今晚出去搵打交

• 返嚟....
    <br>==============================
    <br>吊娜星......明知我d英文咁能屎就咪同我講咁能耐電話啦....蔔街..

• 我以為set能錯野tim....無可能無alias入嚟吊9我架喎...haha

• 空間 replied @ 2009-03-30 4:24 pm
    <br>
    <br>好能悶,今晚出去搵打交....
    <br>
    <br>冷靜d~~~~~~
    <br>

• 好能悶,今晚出去搵打交....
    <br>
    <br>========================
    <br>係囉.....哩係到比我吊下咪算囉....haha

• arworm replied @ 2009-03-30 5:09 pm
    <br>
    <br>空間 replied @ 2009-03-30 4:24 pm
    <br>
    <br>好能悶,今晚出去搵打交....
    <br>
    <br>
    <br>反正近排都悶悶地,班fd又唔係咁能順想發洩,今晚飲能完酒睇下邊個僕!街唔能好彩撞塭黎

• 反正近排都悶悶地,班fd又唔係咁能順想發洩,今晚飲能完酒睇下邊個僕!街唔能好彩撞塭黎
    <br>=======================================================================
    <br>駛唔駛搵人拍野呀.....haha

• aiya replied @ 2009-03-30 5:12 pm
    <br>
    <br>反正近排都悶悶地,班fd又唔係咁能順想發洩,今晚飲能完酒睇下邊個僕!街唔能好彩撞塭黎
    <br>=======================================================================
    <br>駛唔駛搵人拍野呀.....haha
    <br>
    <br>哈哈..你條能樣係咪想借d意加多腳落去先!?
    <br>

• 哈哈..你條能樣係咪想借d意加多腳落去先!?
    <br>=======================================
    <br>有死雞緊係要汁下啦......haha

• http://funnyrabbit.9gag.com/gag/2404/
    <br>
    <br>笑能到我趴係到..生仔丫拿!lol
    <br>

• d日本仔真咩都夠胆拍......haha
    <br>
    <br>你睇下我地d香港撲街衛道之士....乜9野都話教壞細路....但係班低9能政府官又聼9佢講.....真係痴9線...唔能吊過佢地都唔能舒9服....吊爆佢!!!!

• 唔好掛,我諗住打能完就走,你兩個能樣去拍,我咪即係等人拉你兩個僕!!!!!街,我打能左你地先~~哈哈

• 等我試下先... replied @ 2009-03-30 5:07 pm
    <br>
    <br>我以為set能錯野tim....無可能無alias入嚟吊9我架喎...haha
    <br>睇嚟你今日真係儍左喎haha

• 空間 replied @ 2009-03-30 5:45 pm
    <br>
    <br>唔好掛,我諗住打能完就走,你兩個能樣去拍,我咪即係等人拉你兩個僕!!!!!街,我打能左你地先~~哈哈
    <br>
    <br>哈哈..係aiya個能樣想去執雞咋..唔係我..我好和平既..
    <br>通常我都係俾人打果個黎 ><所以我唔出街!!
    <br>

• aiya replied @ 2009-03-30 5:39 pm
    <br>
    <br>d日本仔真咩都夠胆拍......haha
    <br>
    <br>你睇下我地d香港撲街衛道之士....乜9野都話教壞細路....但係班低9能政府官又聼9佢講.....真係痴9線...唔能吊過佢地都唔能舒9服....吊爆佢!!!!
    <br>
    <br>講得無能有錯..真係唔能吊柒果d hgc都唔得.
    <br>

• dalas replied @ 2009-03-30 5:46 pm
    <br>
    <br>等我試下先... replied @ 2009-03-30 5:07 pm
    <br>
    <br>我以為set能錯野tim....無可能無alias入嚟吊9我架喎...haha
    <br>
    <br>邊個話,你唔吊佢就你先short,快d插佢

• dalas replied @ 2009-03-30 5:46 pm
    <br>
    <br>等我試下先... replied @ 2009-03-30 5:07 pm
    <br>
    <br>
    <br>oh..dalas 出現啦!
    <br>收斂下啦..aiya哥!
    <br>

• oh..dalas 出現啦!
    <br>收斂下啦..aiya哥!
    <br>===================
    <br>吊娜星......邊有人阻能到我!!!haha

Log in to reply