了解無女伴的男人會有性需要, 但我真係好介意男友曾經去搵一樓一, 真的接受唔到....

• 男人,你們有無解釋?

• 你想要的咩解釋?! 你接受唔到的話, 係你識男朋友果時未問下佢, "有冇去過一樓一?", 有未拜拜囉!

其實你想討論的咩? 你想搵人比個解釋令你接受到?

或者你都可以去一樓一試下感受下.

• will you feel better when he told you he has got 20 girl friends before ? Everyone has his history , are you still virgin then ?

• 有咩野需要解釋呢?

曾經去過之嘛,你話同左你一齊之後仲有去就話�隇

• 一樓一真係未去過,其它高級場所就去得多

• automan

感受下什麼?

• 男人除左去泥D之外,仲有其他解決方法,點解還要去?

• 討論 replied @ 2009-03-27 7:18 pm

automan

感受下什麼?

----------

你又去下一樓一睇下人地有咩玩點解去囉!

空間 replied @ 2009-03-27 7:17 pm

一樓一真係未去過,其它高級場所就去得多

------------------------------------

空間大人我又要去

• 即係 one night stand 就可以接受 ?

• 討論 replied @ 2009-03-27 7:22 pm

男人除左去泥D之外,仲有其他解決方法,點解還要去?

--------------------------------------------

建議你去風月板討論區睇下人地的comments. 咁你未知有咩玩點玩有幾好玩同埋的男人點解會去囉.

• marlow replied @ 2009-03-27 7:24 pm

即係 one night stand 就可以接受 ?

----------

係囉, 你又接受到的咩? Green head?

• 討論 replied @ 2009-03-27 7:22 pm

你真係好想知?

唔去真係冇咩解決方法架,打機機又傷身又唔好玩,去溝女,食完走,又要比女唱,玩ons?又好講mood,仲要係一定有得食?咁唯有去比錢,其實都好辛苦,又要比錢,又要出力,你應該明白呢d事真係幾操勞

• 會唔會你覺得去一樓一好浪費錢

ONS幾多次都OK呢?

• 空間 replied @ 2009-03-27 7:26 pm

討論 replied @ 2009-03-27 7:22 pm

你真係好想知?

唔去真係冇咩解決方法架,打機機又傷身又唔好玩,去溝女,食完走,又要比女唱,玩ons?又好講mood,仲要係一定有得食?咁唯有去比錢,其實都好辛苦,又要比錢,又要出力,你應該明白呢d事真係幾操勞

-------------------

死空間攪到我又笑左出黎

• automan replied @ 2009-03-27 7:22 pm

討論 replied @ 2009-03-27 7:18 pm

automan

感受下什麼?

----------

空間 replied @ 2009-03-27 7:17 pm

------------------------------------

空間大人我又要去

自己都可以去

• 空間 replied @ 2009-03-27 7:30 pm

automan replied @ 2009-03-27 7:22 pm

討論 replied @ 2009-03-27 7:18 pm

automan

感受下什麼?

----------

空間大人我又要去

自己都可以去

------------

多的人好玩的啊.....

• automan replied @ 2009-03-27 7:29 pm

空間 replied @ 2009-03-27 7:26 pm

討論 replied @ 2009-03-27 7:22 pm

你真係好想知?

-------------------

死空間攪到我又笑左出黎

我都係講事實o者~~

• automan

去呢d地方,我只會同自己果幾個手足去

• 你班能樣有得玩唔叫埋我?.......haha

• aiya replied @ 2009-03-27 7:33 pm

你班能樣有得玩唔叫埋我?.......haha

-----------------------------------

你條粉腸有得玩點會唔識浦頭.

• 有無用套ga?

• 耶........乞人憎, 又無臥份

• aiya replied @ 2009-03-27 7:33 pm

終於比你發現我個能樣,估唔到我點化裝都冇用,

• 空間 replied @ 2009-03-27 7:32 pm

automan

去呢d地方,我只會同自己果幾個手足去

---------------------------------

諗諗下又係, 好多女人想滿足就叫人送野比佢. 男人想滿足未要自己比錢, 幾鬼死可憐!

討論你試下滿足曬佢的願望睇佢仲會唔會比錢囉.

• may_nightghost replied @ 2009-03-27 7:35 pm

耶........乞人憎, 又無臥份

你想要咩,你要講出黎,你唔講我地又點知你想要咩,悟空

• may_nightghost replied @ 2009-03-27 7:35 pm

耶........乞人憎, 又無臥份

---------------------------

你又想去一樓一?!

• 空間 replied @ 2009-03-27 7:36 pm

aiya replied @ 2009-03-27 7:33 pm

終於比你發現我個能樣,估唔到我點化裝都冇用,

-------------------------------------------

頂你條能樣點化奘未又係一條能樣, 唔通會變甄子丹咩!

• 我又要玩....帶我去見識見識

• 真係要走喇.....有野玩記得預埋我喇.....88

• 你又想去一樓一?!

高級啲一樓一

• aiya replied @ 2009-03-27 7:39 pm

真係要走喇.....有野玩記得預埋我喇.....88

--------------------

Dxlxs 收工啦咩?!

• automan

冇辦法,點裝扮都比你認得我呢個能樣,咁我唯有改名叫七頭,咁你做會唔會比條生路行下

• may_nightghost replied @ 2009-03-27 7:40 pm

你又想去一樓一?!

高級啲一樓一

------------

搵間高層海景一樓一比你去看檔......哈哈~~~~~

• may_nightghost replied @ 2009-03-27 7:40 pm

你又想去一樓一?!

高級啲一樓一

借問聲,咩叫高級一樓一,係唔係係果d高尚住宅開設既就叫高級啲一樓一

• 空間 replied @ 2009-03-27 7:41 pm

automan

冇辦法,點裝扮都比你認得我呢個能樣,咁我唯有改名叫七頭,咁你做會唔會比條生路行下

--------

話時話, 我都係一條能樣, 點會唔比生路你呢的能樣啊! 呵呵~~~~

• 去邊呀? 帶埋我去啦....

• babysister90030 replied @ 2009-03-27 7:45 pm

去邊呀? 帶埋我去啦....

---------------------

你又去? 阿may去高級一樓一駐場你又去?!

• automan replied @ 2009-03-27 7:46 pm

babysister90030 replied @ 2009-03-27 7:45 pm

你又去? 阿may去高級一樓一駐場你又去?!

哈哈,原來係咁...

• automan replied @ 2009-03-27 7:42 pm

空間 replied @ 2009-03-27 7:41 pm

automan

--------

話時話, 我都係一條能樣, 點會唔比生路你呢的能樣啊! 呵呵~~~~

噢~~天呀點解要生得我地咁靚仔,去親邊到都比人妒忌叫能樣

• 搵間高層海景一樓一比你去看檔......哈哈~~~~

我去看檔,肯定乞米啦,無錢俾租

• 求其識D女仔拍下散拖頂住先,一方面有可以解決需要,另一方面其他人有唔覺得過分.個女嘅羅唔到我嘅心,都係女嘅問題者,right?

• 不過真係想去參觀下囉,,,,

• 空間 replied @ 2009-03-27 7:48 pm

automan replied @ 2009-03-27 7:42 pm

空間 replied @ 2009-03-27 7:41 pm

automan

--------

噢~~天呀點解要生得我地咁靚仔,去親邊到都比人妒忌叫能樣

-------------------------------------------------------------

無能又點可以叫能樣. 能樣係身分的像精. 唔係個個都叫得架.

• babysister90030 replied @ 2009-03-27 7:50 pm

不過真係想去參觀下囉,,,,

真係, 易入難出喎. 入得唔出得, 仲想唔想入去先?

• babysister90030 replied @ 2009-03-27 7:45 pm

唔駛帶架,有錢就可以去,唔知係邊,你落街睇下仲有冇報紙買,報紙會幫到你,如果冇錢,都有辦法,去招聘,有好多寫住天天出糧,日入3000千或一千,都係架啦,仲有佢最重要係寫住大大隻字(無需經驗)所以你唔駛擔心佢唔請

• 趕客

• 了解無女伴的男人會有性需要, 但我真係好介意男友曾經去搵一樓一, 真的接受唔到....

撇左佢咪得law...使乜煩啫...

但再識另1個....可以保証佢唔去咩...哈哈

• may_nightghost replied @ 2009-03-27 7:49 pm

搵間高層海景一樓一比你去看檔......哈哈~~~~

我去看檔,肯定乞米啦,無錢俾租

-----------------------------

叫你坐門口看檔拉客你都唔識.........

• automan replied @ 2009-03-27 7:51 pm

babysister90030 replied @ 2009-03-27 7:50 pm

不過真係想去參觀下囉,,,,

真係, 易入難出喎. 入得唔出得, 仲想唔想入去先?

真係好想喎,有乜計仔呢?

Log in to reply