點解佢唔打比我?

• 約2個月前識左個男人﹐約幾星期前開始日日打比我﹐但昨日竟然一個電話都無﹐之後msn見到都無講野。後來就offline左。
    <br>
    <br>

• 星期五晚都一齊出去食過野﹐點解之後禁樣...

• 星期五係咪你地第一次見面呀? 如果係, 都知咩事la

• 不是﹐我們見過很多很多次

• 等多日lor
    <br>
    <br>你從未打過俾佢? 你唔可以打俾佢咩?

• 點解唔放膽直接打比佢

• 我從來唔會主動打比佢﹐佢好忙的﹐唔想煩到佢

• 點解唔放膽直接打比�
    <br>
    <br>by 空間 - 11/13/06 03:04
    <br>
    <br>同埋打得一次又會第二﹐三次﹐開左個頭就會越打越多﹐我怕會煩到人

• 如果呢一個星期內佢都唔搵你,你會點

• 你唔緊佢, 就唔洗理佢唔搵你la
    <br>你緊佢, 就主動少少la
    <br>咩叫煩到人呀???? 好煩咩??? 佢cup你線?

• <br>hihi
    <br>其實妳係咪對人有feel先

• 我係怕無左個人關心自己....
    <br>
    <br>-----------
    <br>
    <br>如果呢一個星期內佢都唔搵你,你會點
    <br>
    <br>by 空間 - 11/13/06 03:11
    <br>
    <br>都無得可以點﹐會失落..

• 咩叫煩到人呀???? 好煩咩??? 佢cup你線?
    <br>
    <br>by 史密夫 - 11/13/06 03:12
    <br>
    <br>
    <br>成日打費事佢誤會我中意�
    <br>
    <br>唔通同佢講﹐我習慣左你日日打比我﹐所以打黎問你點解今日唔打禁樣...

• <br>妳都可以打比我傾下計, 如果妳喜歡的話

• 咁調返轉諗, 日日打俾同一個人, 最合理既解釋係想溝你, 但如果佢開始放手, 咪會唔再打lor
    <br>
    <br>男人對女人好少純粹友誼, 純粹關心, 你地仲要係最近識, 唔係d 老朋友, 出現純友誼就機會更低
    <br>
    <br>如果只係普通朋友既關係, 你覺得有無必要日日通電話呢?? 又或者你會唔會 日日打去呢?

• 呢個年代, 我覺得放心機落一個女仔度兩個月都無結果, 咁放手都係好正常

• 你覺得會失落,咁你對佢點都有d 意思,既然掛住,點解又唔打比佢問候下

• 咁調返轉諗, 日日打俾同一個人, 最合理既解釋係想溝你, 但如果佢開始放手, 咪會唔再打lor
    <br>
    <br>男人對女人好少純粹友誼, 純粹關心, 你地仲要係最近識, 唔係d 老朋友, 出現純友誼就機會更低
    <br>
    <br>如果只係普通朋友既關係, 你覺得有無必要日日通電話呢?? 又或者你會唔會 日日打去呢?
    <br>
    <br>by 史密夫 - 11/13/06 03:28
    <br>
    <br>同意

• 佢最後有打到黎
    <br>
    <br>其實﹐男人會唔會等女人電話
    <br>
    <br>(我指未係男﹐女朋友)

• 有無男人可以答我﹐謝謝

• 其實﹐男人會唔會等女人電話
    <br>
    <br>
    <br>by 心 - 11/13/06 09:56
    <br>
    <br>會有d期待架~
    <br>有時呢d野,要有交流,
    <br>人地打俾你十次,你都可以主動打一次卦~
    <br>如果唔係就好無引囉~

• 冼樸﹐ 謝謝你回覆
    <br>
    <br>
    <br>另外﹐我有個朋友佢同我講話如果我有打開或者佢會有期望﹐但如果無打開佢就唔會稔。因為我無做開。
    <br>
    <br>
    <br>所以﹐我稔佢應該都唔會等我電話了

• 咁妳快d找個個,唔好等啦

• 打一次都唔怕死啦..

• 送比你
    <br>
    <br>最心痛是 愛是太遲
    <br>兩心傾訴 不可等某個日子
    <br>盲目地發奮 忙忙忙其實自私
    <br>夢中也習慣 有壓力要我得志
    <br>
    <br>誰會在意 誰會及時
    <br>只差一秒 心聲都已變歷史
    <br>忙極亦放肆 見我愛見的相知
    <br>要抱要吻要怎麼也好
    <br>偏要推說等下一次
    <br>

• 打一次都唔怕死啦..
    <br>
    <br>by 冼樸
    <br>
    <br>不是呢個打唔打問題﹐我打有咩所謂
    <br>而係我之前覆番佢電話﹐佢兩次都無接。
    <br>我稔佢唔鐘意我打比佢。

• 冼樸
    <br>
    <br>比你個電話人地打一次比你law

• <br>咁你有無問佢咩原因無接呀?
    <br>下次傾開,借d意,問下佢~

<br>又關我個電話事~

• 咁一係比你個我

• 一係咁,
    <br>77 你打俾 心,
    <br>perfect~

• <br>
    <br>我無妳電話

• 心,
    <br>
    <br>我懷疑佢係特登試下唔打俾你, 你會唔會打返俾佢wor, 因為我都試過咁, 睇下自己係咪單向嘛
    <br>
    <br>佢隔左幾日,打左俾你, 都唔代表佢以後好似以前咁日日打, 你觀察下有無咩改變, 如果越打越少, 就可能佢開始手

• 開始放手

• 其實﹐男人會唔會等女人電話
    <br>
    <br>
    <br>by 心 - 11/13/06 09:56
    <br>
    <br>有時男人都會等女人電話, 例如我叫左你返到屋企打一打俾我 (如果無送你返屋企), 咪要等你電話lor~ 同埋好似我樓上咁講試下你會唔會打la.........又或者男人打十次, 都想個女人打一次ga嘛

<br>
    <br>
    <br>
    <br>by 史密夫 - 11/13/06 03:28
    <br>
    <br>絕對唔同意, 普通男女朋友日日傾電話唔一定有野, 如果你真係咁諗, 我相信你身邊應該一個異性好朋友都無.

• 我都無話一定係有野, 有無野版主應該最清楚, 我地外人都唔夠資料去分析, 而且, 我都只係話"最合理解釋", 我無話一定係有野wor
    <br>
    <br>但係我自己都男人, 唔知你係唔係la, 有心追, 日日打電話都得, 普通朋友就真係唔會有咁多野講, 兩三日一個電話都好多la, 邊有咁野講丫? 或者你有唔只一個普通朋友嘛, 你都會今日打俾a, 聽日打俾b 啦~

• 可能係我奇怪, 冇心追既女仔朋友先會日日傾, 有心追既反而唔敢打.
    <br>我係100%男人. haha

• 心,
    <br>
    <br> 講番個問題先, 佢打番俾你, 咁你開心番未 ? 你查實對佢有冇野 ? 點解你怕佢以為你鍾意佢 ?

• mask , 你咁都仲係男人黎既?? 有心追反而唔打, 咁你點識而家/以前女友架?
    <br>
    <br>我係女仔, 支持史密夫.
    <br>
    <br>版主, 你再係咁優柔寡斷, 呢個男仔好快會斷纜. 我都試過類似經歷, 佢走左就唔會返黎架啦.....

• 因為佢地打俾我多.

• iam, 多謝你既支持........係呀, 除非版主你覺得無左佢都無咩所謂la, 如果唔係, 佢走左你唔好後悔就得la..........因為我自己都試過追個女仔追到好心灰放棄, 放棄左要我返轉頭就難d la........同埋呢, 如果我估計無錯, 佢如果放棄追你, 雖然唔會朋友都無得做, 但係你仲想佢咁關心你就難d lor.........原因好簡單, 一個人既quota 係有限, 我唔係溝你, 對你咁你做乜? 咪o徒 gas
    <br>
    <br>mask, 鐘意既反而唔敢打?? 我都試過, 中學既時候我可能係咁, 但長大之後就調返轉, 一定會爭取機會。因為我其實諗通左一樣野, 就係如果個女仔令你連電話都唔敢打, 要黎都無用la, 佢令你太有壓力la

• 做男仔係呢方面做返多d, 先算係男人丫麻.. 女人都係鍾意俾錫.
    <br>
    <br>mask, 可以話你知, 喜歡你的女孩子都喜歡得好痛苦,...醒目的 好快會走. 留下來的是永遠跟自己算不過去的女人.
    <br>
    <br>-----
    <br>不過咁, 版主若你真係喜歡那個人, 不妨互動一下, 佢打俾你二次, 你打俾佢一次, 都冇壞.
    <br>記住, 愛一個人, 就要讓他知道, 不要怕露底牌.
    <br>
    <br>
    <br>

• 史密夫,
    <br>
    <br>你講得真係岩.
    <br>所以而家都會主動打一兩次睇佢反應, 一無反應就放棄, 唔好話做情侶, 做朋友都要互動先得. 既然有壓力, 條件幾好都冇用, 証明佢唔適合自己.
    <br>得閒一齊研究下追女仔心得^^

• 咁你有無問佢咩原因無接呀?
    <br>下次傾開,借d意,問下佢~
    <br>
    <br>by 冼樸 - 11/13/06 16:12
    <br>
    <br>我有問﹐佢就係好簡單話接唔到﹐都無點解釋﹐我覆番佢係因為我miss左佢電話﹐所以如果你好緊張﹐你點會miss到我電話。有 兩次都係禁。所以﹐我覺得佢係唔想/唔需要我打比佢。可能佢成日打比我係覺得我唔痴身﹐唔會‘上’身卦。我亦唔敢講話佢係追我/鐘意我囉。
    <br>因為佢d行為又唔似囉

• 再加上有好多人好似mask禁﹐真係日日打比你都未必係鐘意你架麻﹐所以費事誤會左人。

• .

• ?

• ????????????????

Log in to reply