點先為之一個好男人?

• Those who wont come to SHE to look for another piece of relationship......

• 肯顧家, 有責任, 對感情認真

• 做好男人冇好下場.

• 專一, 唔膠

• 有責任

• expect me !i am not

• 悶, 擔得起, 思想長遠, 有計劃. 努力工作. 不斷改善自己. 孤寒. 唔識tum女仔開心包括妳.

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

唔煙 唔酒 唔浦. 有事業基礎.有車.夠$$$ 結婚 同買樓比 首期. 唔係好大 今年 25.

宜家個gf 係佢第一個 女朋友

佢同佢一齊時 好專一 都好照顧同愛惜個女仔~

佢病時同佢睇 e 生. 佢經濟有困難時第一時間$$比佢~~ 佢生日搞盡腦汁同佢慶祝.

個男仔已經當個女仔係未來老婆咁....

不過~~~好男人又點...最後個女仔又埋係搞第三者~

• 肯顧家, 有責任, 對感情認真(專一), 勤奮,有愛心,5煙 5酒

不過e d男人已經絕曬種

• 有好男人, 是否配備好女人?????

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

唔煙 唔酒 唔浦. 有事業基礎.有車.夠$$$ 結婚 同買樓比 首期. 唔係好大 今年 25.

佢病時同佢睇 e 生. 佢經濟有困難時第一時間$$比佢~~ 佢生日搞盡腦汁同佢慶祝.

-----------------

唉..何苦

• 有好男人, 是否配備好女人????? <===是 ...一定是

• 我有個 fd~~

男仔來 ga好好仔!

-----------------

唉..何苦 <===有無e d男人介紹我....咁好都5識珍惜.....

不過人總係貪 .... 貪一想二.... 唉

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

有好男人, 是否配備好女人????? <===是 ...一定是 <<< 當真?

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

有好男人, 是否配備好女人????? <===是 ...一定是 <<< 當真?

<===真都5關你c..因為你都5係好男人..超 哈哈

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

<===真都5關你c..因為你都5係好男人..超 哈哈 <<< 你係唔係好女人呀 哈哈?

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:45 pm

<===真都5關你c..因為你都5係好男人..超 哈哈 <<< 你係唔係好女人呀 哈哈?

<===我以前係...但識左你地後...已經5係... :P

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:54 pm

ee_emily replied @ 2008-07-02 6:51 pm

<===我以前係...但識左你地後...已經5係... :P <<< 你學左傻妹...姓瀨架 r0.0?

<===我以前係...但識左你地後...已經5係... :P <<< 你學左傻妹...姓瀨架 r0.0?

<====我姓瀨..你姓屈啦咁..HAHHA

• ee_emily replied @ 2008-07-02 6:57 pm

<====我姓瀨..你姓屈啦咁..HAHHA <<< 我無屈你喎, 係你自己問渣喎 wakakakak

• 有好男人~~~~~~我條仔XD (逃~)

• 好男人?

可能係要有錢有車有樓

我見好多個post 話想搵好男人做男朋友

條件都係呢幾樣

• 我見好多個post 話想搵好男人做男朋友

條件都係呢幾樣 <==有當然咁加好啦.haha

• ee_emily

但有錢有車有樓,同係咪好男人唔應該有直接關係喎

個好字,應該指性格上,而唔係物質上

• ee_emily

<==所以我打 有當然咁加好啦. haha

其實專一有責任心.已經係 不過都係果句 恐龍絕種啦

• ee_emily replied @ 2008-07-02 8:17 pm

ee_emily

<==所以我打 有當然咁加好啦. haha

其實專一有責任心.已經係 不過都係果句 恐龍絕種啦 <<< 豬羅紀公園大把啦 哈哈

• 有ga 有ga. 1) 要你地信有好男人. 2) 你要接受好男人相對背後的條件.

例如唔識乙水你的男人, 其實專一. 孤寒的男人, 其實唔會亂洗錢. 你要懂得欣賞好男人, 而唔會覺得佢地好難忍.

Log in to reply