~~~希望識個女仔分享生活瑣事,可以互相陪伴,有心識朋友(清新認真識朋友)~~~有☆☆☆☆☆5粒星

• <p>我的資料:<br />Name: Leo           ☆☆<br />Sex: Male             ☆☆<br />Age: 25~30         ☆☆☆<br />High: 17xcm         ☆☆☆<br />Weight: 110~130lbs(唔肥)      ☆☆☆☆<br />Look/Face: 中上、黑短駛、無戴眼鏡(其實有d近視^^)      ☆☆☆☆<br />address: 九龍中(太子~觀塘)     ☆☆☆☆<br />Interest: 平時鍾意睇戲、打機、唱k、行山、睇書、MSN~     ☆☆☆☆☆<br />Education: 大專     ☆☆☆☆<br />Work: Sales因工作關係好難識到女仔~         ☆☆<br />(5☆為最多,得意d,俾大家參考~)  </p>
    <p>想識:<br />☆30以下,14以上的女仔。唔肥,樣子ok就可以~<br />☆好想找一個可以陪我既女性朋友/女朋友,就算只是一齊玩下or傾下計都好~ <br />☆我唔煙少酒,我都希望妳一樣。</p>
    <p>聯絡及相:<br />MSN: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p>
    <p>如果妳想識一個比用心既朋友,就add我、pm我或響度留個言啦!<br />好開心妳睇到我的介紹</p>

• 成日落雨,有無人想一齊玩呀^^

• 有無人好似我咁想有人陪伴下、疼錫下呀~~

• 有無單身女仔見到我呢?

• hello~^^

• 幾有心思喎 ~

• 你send個有心機既email比我, 我夜少少覆返你^^
    <br>
    <br>Name: Teresa
    <br>Sex: Female
    <br>Age: 20-25
    <br>High: almost 160cm
    <br>Weight: 女人既祕密 (but唔肥)
    <br>Look/Face: 中上、啡啡地長倦倦的、無戴眼鏡(其實有d近視^^)
    <br>address: 同你屋企30分鐘車程^^
    <br>Interest: 平時鍾意睇戲(勁鐘意)、打機(不過好屎)、睇書(好多類型都喜歡)、MSN(一時時啦), 不過對行山冇乜大興趣, 並且不喜歡唱K
    <br>Education: 大專
    <br>Work: Banking
    <br>
    <br>見你個post你she 的headline, 咁岩clikc入黎seese, 覺得幾得意~ 嘻嘻

• 剛才好多客忙緊~
    <br>唔知有人留言添~
    <br>sorry!
    <br>希望大家見諒~

• lady replied @ 2008-06-30 7:16 pm
    <br>
    <br>hello~^^
    <br>---------------------
    <br>hi~
    <br>妳做咩咩呀?
    <br>add左我未呀?

• cool7002 replied @ 2008-06-30 7:18 pm
    <br>
    <br>幾有心思喎 ~
    <br>---------------
    <br>我既心思就是要滿足妳們~
    <br>互相體諒,識個好女仔~
    <br>妳好壞ga!
    <br>成日射貓貓~^^~
    <br>會唔會射埋我ga....?

• TeresaChan replied @ 2008-06-30 7:27 pm
    <br>
    <br>你send個有心機既email比我, 我夜少少覆返你^^
    <br>
    <br>見你個post你she 的headline, 咁岩clikc入黎seese, 覺得幾得意~ 嘻嘻
    <br>-----------------------
    <br>但妳無咩創意喎~抄我咁多~
    <br>我無妳email呀...
    <br>點send 野俾妳呀?
    <br>妳指妳add左我嗎?
    <br>妳未為妳自己評星喎^^

• 你好!
    <br>點解alias叫星光?

• .

• 大家黎留個言啦~

• vv replied @ 2008-06-30 8:56 pm
    <br>
    <br>你好!
    <br>點解alias叫星光?
    <br>--------------------
    <br>原來有人^^
    <br>星星在天際好美麗,
    <br>希望可以做到一粒小明星...
    <br>照亮一下人們的黑暗^^

• . replied @ 2008-06-30 8:59 pm
    <br>
    <br>.
    <br>-----------------
    <br>
    <br>... .... ..
    <br>(收到嗎?)

• 好喜歡你既名!

• .

• .
    <br>點代表咩呢? 只係想人知你既存在?

• vv replied @ 2008-06-30 9:13 pm
    <br>
    <br>好喜歡你既名!
    <br>---------------------
    <br>咁我喜歡妳既vv可以嗎?
    <br>哈~

• . replied @ 2008-06-30 9:14 pm
    <br>
    <br>.
    <br>
    <br>--------------------------------
    <br>
    <br>..... ... .... ... .. ..

• vv replied @ 2008-06-30 9:16 pm
    <br>
    <br>.
    <br>點代表咩呢? 只係想人知你既存在?
    <br>----------------------
    <br>不是吧~
    <br>是懶吧^^

• 請add我msn做個朋友呀~

• 有無人見到我呢粒小星呢........

• 一閃一閃小星星~
    <br>都無人睇既.....
    <br>仲閃唔閃好呢....

• 閃閃閃~閃閃閃~

• 有無人未訓呀?

• 喂喂

• 阿妹 replied @ 2008-07-01 1:06 am
    <br>
    <br>喂喂
    <br>----------------
    <br>妳好~
    <br>之前行開左~
    <br>哥哥錫返ok?
    <br>做緊咩呀?

• 阿妹 replied @ 2008-07-01 1:06 am
    <br>
    <br>喂喂
    <br>----------------
    <br>妳唱歌係咪好叻ga?

• 我像那銀河星星,為妳默默....

• <br>擇偶要求卻不低 潘驢鄧小閒有齊
    <br>首先樣貌要靚仔 最好加隻大頭龜
    <br>兼夾仲要你有米 為佢屈膝做奴隸
    <br>膽大之餘心要細 少咁一瓣都唔制
    <br>問佢有咩咁矜貴 佢話呢個係行規
    <br>不論自己咩身世 都要嫁個金龜婿
    <br>平時扮到好高貴 自我中心似皇帝
    <br>男友想同佢曳曳 掂下佢都鬼食泥
    <br>點知一見有錢仔 寬衣解帶冇問題
    <br>龍舟掛鼓加狗仔 含吹舔啜樣樣齊
    <br>姣屍燉篤任人砌 一副淫相出曬黎
    <br>就是趨炎也附勢 邊個有米認老細
    <br>始終都係一隻雞 問佢點解咁虛偽
    <br>佢話良禽擇木棲 做雞都係貴妃雞
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>品性編
    <br>
    <br>港女學歷並不低 就讀調理農務系
    <br>炒蝦拆蟹失控制 可謂知書不識禮
    <br>社會視野甚狹隘 不知人間是何世
    <br>明星潮流做話題 一講時事將口閉
    <br>年紀已經唔係細 仲成身哈囉吉蒂
    <br>幾個八婆圍委喂 細聲講時大聲嘶
    <br>做下運動發軟蹄 Shopping佢又甚堅毅
    <br>唯一專長狂消費 千金散盡有造詣
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>因果編
    <br>
    <br>祖國佳麗殺到黎 事必將其眼眉剃
    <br>天使魔鬼混合體 風情堪與月爭輝
    <br>媚目流盼勾魂勢 教人如何不著迷
    <br>港女自負又貪威 口講當然冇問題
    <br>卻又將人來詆譭 話人貪錢話人雞
    <br>只懂一味大聲吠 出言句句見污穢
    <br>把口彷彿生熱痱 腥臭薰天倒人胃
    <br>試圖築起防波堤 可惜眼高卻手低
    <br>靠嚇從來非上計 誰會聽你來指揮
    <br>港女威名響國際 北上已成大趨勢
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>結婚編
    <br>
    <br>溝著佢地真濕滯 註定被人當契弟
    <br>喜怒無常難預計 口是心非真弔詭
    <br>近則不遜遠則啼 孔聖都話冇眼睇
    <br>婚書一簽無路歸 畢生武功從此廢
    <br>力拔山兮氣蓋世 時不利兮騅不逝
    <br>每朝出門要宣誓 夜歸例必被照肺
    <br>惡獅爪下如螻蟻 苟且偷生甚悲悽
    <br>終於難以再維繫 忍無可忍欲分妻
    <br>又要大筆贍養費 帳單一出心膽悸
    <br>養虎為患來自斃 試問誰敢娶為妻
    <br>
    <br>
    <br>

• 有無女仔好似我咁,放假一個好悶.....
    <br>add我傾下做個伴呀~~

• 星光這名字令我聯想起台灣的星光幫..
    <br>你也會唱歌嗎..哈哈
    <br>
    <br>唔好意思..多咀少少

• Sex and the city,
    <br>
    <br>你篇野娛樂性足夠,不過偏激左d~
    <br>我諗每個人都是獨立個體,唔可以將此教條化~
    <br>希望在明天呀嘛~兄弟^^

• oo replied @ 2008-07-01 2:12 pm
    <br>
    <br>星光這名字令我聯想起台灣的星光幫..
    <br>你也會唱歌嗎..哈哈
    <br>唔好意思..多咀少少
    <br>-----------------
    <br>你好~當然歡迎你留言啦~
    <br>我唱k都ok ga~朋友話都似黎明~
    <br>哈~
    <br>星光幫即是棒棒果類嗎?定係黑幫....
    <br>你男定女呀?

• 似黎明..咁末好高音囉..
    <br>
    <br>我唱歌呀..一般啦.
    <br>
    <br>星光幫應該唔係棒棒捆果類型..都唔係黑幫..人地唱歌唱得幾好架..
    <br>
    <br>女

• halo~ i am very bored now too!!!
    <br>nice to meet you, u seems very mo liu too
    <br>can u say some gag??? hehehehe~

• oo仔 replied @ 2008-07-01 2:22 pm
    <br>
    <br>似黎明..咁末好高音囉..
    <br>我唱歌呀..一般啦.
    <br>星光幫應該唔係棒棒捆果類型..都唔係黑幫..人地唱歌唱得幾好架..
    <br>--------------------------
    <br>咁搵日一齊唱下呀~
    <br>黎唔高音的~
    <br>妳去開邊區呀?

• loretta replied @ 2008-07-01 2:29 pm
    <br>
    <br>halo~ i am very bored now too!!!
    <br>nice to meet you, u seems very mo liu too
    <br>can u say some gag??? hehehehe~
    <br>----------------------------
    <br>我男仔無gag ga~
    <br>哈~
    <br>糷嗎?^^

• oo,
    <br>
    <br>我唔可以成日更新論壇頁面~
    <br>因返緊工~
    <br>可以add我msn傾嗎?方便傾計~

• loretta,
    <br>
    <br>咁俾個IQ題妳估呀~估中有獎^^
    <br>
    <br>問題:
    <br>「<<多啦A夢中>>邊個角色第時大個左會做醫生呀?」

• 我知答案∼∼∼

• (-__________-) so hard ar...........................
    <br>more hint la!

• oo, give me some hint ar!!!

• oo replied @ 2008-07-01 3:06 pm
    <br>
    <br>我知答案∼∼∼
    <br>------------------------
    <br>其實我都係有人提先知~

• 這個人是男孩子來的..

• loretta replied @ 2008-07-01 3:14 pm
    <br>
    <br>oo, give me some hint ar!!!
    <br>--------------------------------
    <br>「大」個左會做醫生~
    <br>留意~
    <br>估到嗎?^^

• hahahahaha!!! i know la!!!! is 小夫 ar, hahahahahhaa

• YUP
    <br>
    <br>好聰明..

Log in to reply