係度玩左一排,覺得呢度好多都有戀愛煩惱既人,不如入黎訴訴苦

• 睇黎無咩人有興趣

• 你有戀愛煩惱咩..

• 八掛

我冇咩,有都係自己羅黎煩,開呢板只係想睇下人地有咩唔開心,大家傾下計咁

• 原來咁..你係男定女..我係女..你有咩想講..我無聊中..可以陪下你傾既..

• 八卦

你好,我係男,其實都冇咩,只係見好都幾多人因呢d唔開心,有時自己都幾好興趣聽下人地既故事,而我自己都會因呢野唔開心,但比較睇得開,就算唔開心都好快冇事,自己羅黎煩,係因為性格鐘意諗下野,亂諗野,所以好多時都係重複問題,咁你呢,

• 我暫時冇戀愛煩惱...希望第時都唔會有...

• rosy_shadow

我都祝你第時唔會有,因為真係好苦,諗唔通真係好占你大部份既時間~~~之前係唔係同你傾過一兩句

• 空間

多謝你先

係阿,我之前問過你表妹d野阿...我對你表妹真係好友興趣...haha

• rosy

係契妹,哈哈~~~~點解咁有興趣,你係男定女?

• 哈哈...我係女...我覺得佢好得意...佢事業甘成功,EQ 唔係應好高架咩?點解會成日嘈?

哈哈,~~~我聽我個fd講返(因為我識左佢都係一年)話佢好細個己經跟住我個fd周圍蒲,可能因為咁攪到個膽大曬,而家我都好小同佢出去,最後果次都爭d因佢同班睇場嘈,

• rosy_shadow replied @ 2008-03-24 3:05 pm

我暫時冇戀愛煩惱...希望第時都唔會有.<.....一樣..我都係 ...祝福大家咩煩惱都無

• iammiss replied @ 2008-03-24 3:28 pm

rosy_shadow replied @ 2008-03-24 3:05 pm

我暫時冇戀愛煩惱...希望第時都唔會有.<.....一樣..我都係 ...祝福大家咩煩惱都無

係阿!大家甘話^^

rosy_shadow

哈哈,~~~我聽我個fd講返(因為我識左佢都係一年)話佢好細個己經跟住我個fd周圍蒲,可能因為咁攪到個膽大曬,而家我都好小同佢出去,最後果次都爭d因佢同班睇場嘈,

甘其實佢係做邊方面既事業既呢?

• iammiss

祝福大家咩煩惱都無

你好!多謝

不過我唔係咁諗,因為人唔會冇野煩,我希望大家就算有咩煩惱都好,可以盡快諗通,等佢過成為過去,好好再生活,

做美容!,但係做咩位就冇問過,佢間公司係大公司黎,我估佢可能都係sale野咁啦,因為好多時都聽到佢講計咩分咁樣

• 感情煩惱我有呀,不過好複雜,算了吧~~

其實感情上,黎黎去去,要呻既都係個幾味,往往都係當局者迷姐

• 空間 replied @ 2008-03-24 3:34 pm

rosy_shadow

做美容!,但係做咩位就冇問過,佢間公司係大公司黎,我估佢可能都係sale野咁啦,因為好多時都聽到佢講計咩分咁樣

哦...原來係甘...不過我覺得佢好叻...我同佢同一年紀,但我而重係度追尋緊我既夢想...

• zoe

你好

想講咪講囉,開呢板都係想比人呻下

不過睇你都好明白到底咩一回事,最緊要自己清唔清楚,冇話值唔值,人地點講就點講(我自己覺得),

個個都有機會,我咁大個時同佢都一樣,只不過我鐘意蒲攪到自己今日咁,祝你成功

• 空間 replied @ 2008-03-24 3:44 pm

rosy_shadow

個個都有機會,我咁大個時同佢都一樣,只不過我鐘意蒲攪到自己今日咁,祝你成�

多謝^^

你係做咩架?

• 尋晚睇早熟,房祖名有句對白好中架︰「有你就麻煩,無你就得閒」

應該好岩大部分拍緊拖既人對號入座

• 空間 replied @ 2008-03-24 3:48 pm

rosy_shadow

你係做咩架?

我大學畢業冇耐,暫時冇做野,你呢?

• zoe replied @ 2008-03-24 3:49 pm

尋晚睇早熟,房祖名有句對白好中架︰「有你就麻煩,無你就得閒」

應該好岩大部分拍緊拖既人對號入座

係阿...好岩

• zoe

[有你就麻煩,無你就得閒」

點可以咁計

你搵我就煩,你唔搵我仲煩,咁又點計

我三年冇做野,岩岩傾好左有人支持我攪野,而家搵緊地方,印緊咭片

• zoe

可唔可以講下你點複雜

• 空間 replied @ 2008-03-24 3:55 pm

rosy_shadow

我三年冇做野,岩岩傾好左有人支持我攪野,而家搵緊地方,印緊咭片

甘我都祝你事業成功!!

多謝

• 不過我唔係咁諗,因為人唔會冇野煩

空間

人有煩嘢都係"自尋煩惱" 你試下問自己係唔係?

• 你地好...

• 你唔搵我仲煩 <--呢句岩我

你搵我就煩 <--呢句就唔岩lu

我都唔知點講我既情況......

佢d同事話佢係唔識拍拖

我岩岩同佢一齊個陣,佢係可以兩三日都唔打一次電話俾我,但佢又唔係玩玩下個種,後尾我同佢講就好少少囉

到而家我地拍左就黎半年,但我地連攬下都未試過,一次都無

• iammiss

人有煩嘢都係"自尋煩惱" 你試下問自己係唔係?

睇下邊方面,仲有好多野係唔到你唔煩

• 你好,歡迎

• zoe replied @ 2008-03-24 4:08 pm

你唔搵我仲煩 <--呢句岩我

你搵我就煩 <--呢句就唔岩lu

我都唔知點講我既情況......

佢d同事話佢係唔識拍拖

我岩岩同佢一齊個陣,佢係可以兩三日都唔打一次電話俾我,但佢又唔係玩玩下個種,後尾我同佢講就好少少囉

到而家我地拍左就黎半年,但我地連攬下都未試過,一次都無

希望你唔好介意我甘講...我覺得佢唔係唔識拍拖,佢應該係唔愛你...愛一個人,好自然會渴望果個人,愛起上黎簡直而不得二合為一,如膠似漆...呢個係愛既自然反應

• 心 replied @ 2008-03-24 4:04 pm

你地好...

你好啊^^

• zoe

咁你有冇再同佢傾下,有冇了解過佢真係如同事所講唔係咁識拍拖,

• zoe

當然,如果時間耐左,愛情升華左做感情又另當別論...

希望你唔好介意我甘講...我覺得佢唔係唔識拍拖,佢應該係唔愛你...愛一個人,好自然會渴望果個人,愛起上黎簡直而不得二合為一,如膠似漆...呢個係愛既自然反應

未必架!我第一次拍拖係14,到18我真真正正鐘意左一個,仲閃電咁快同佢一齊住,但係當時我真係唔知同佢講咩好,好怕同佢講野,佢好多時都好想同我傾下計,但我就唔敢同佢講野,結果攪到兩個人對住一日加塭冇十句野傾,

• 愛一個人,好自然會渴望果個人,愛起上黎簡直而不得二合為一,如膠似漆...呢個係愛既自然反應 => 我好贊成!

• 空間 replied @ 2008-03-24 4:21 pm

rosy_shadow

未必架!我第一次拍拖係14,到18我真真正正鐘意左一個,仲閃電咁快同佢一齊住,但係當時我真係唔知同佢講咩好,好怕同佢講野,佢好多時都好想同我傾下計,但我就唔敢同佢講野,結果攪到兩個人對住一日加塭冇十句野傾,

但係zoe同佢男朋友一齊以經半年...

• 睇人,有D人好另類,我幾鐘意我而家呢個,但係我識佢開始就算到而家都好小打電話比佢,有時成二個月都冇一個電話打比佢,好多時睇果個人既經歷所改變既心態係點

• 空間 replied @ 2008-03-24 4:21 pm

而且連攬下都冇...

• 空間,

如果佢唔打俾我, 我會有好多疑慮架... 我地每晚都要傾電話先得!

• 空間 replied @ 2008-03-24 4:28 pm

睇人,有D人好另類,我幾鐘意我而家呢個,但係我識佢開始就算到而家都好小打電話比佢,有時成二個月都冇一個電話打比佢,好多時睇果個人既經歷所改變既心態係點

其實你地拍左幾耐拖阿?

我自己覺得時間唔係一個點樣既問題,我同絛女,佢都好小打比我,我地一齊左兩個月,係香港只係出過一次街,其它就同佢去左第二度玩,而我都好小打比佢,可以話佢唔鐘意我,但我就好清楚自己真係鐘意佢,每個人性格都好唔同,有D人仲怪到唔可以用常理去講

其實你地拍左幾耐拖阿?

如果要認真黎講,我地冇拍過拖,我只係比佢攝時間

• 心 replied @ 2008-03-24 4:30 pm

空間,

如果佢唔打俾我, 我會有好多疑慮架... 我地每晚都要傾電話先得!

甘你同你男朋友拍左幾耐拖?

佢唔愛我呢個問題,其實我都有諗過

但有其他方面既野又會另你覺得佢個心都有你

同埋佢本身唔係咁識表達自己

之前我地有次嘈交,嘈到好勁,我地兩個都好嬲

佢嬲係因為佢收到我個sms,佢覺得我既意思,係話佢玩緊我,所以佢就好嬲,冷戰左一個星期,佢都仲係為左呢樣野好嬲

所以佢對我唔係玩玩下,係可以肯定

除左呢次,我地都嘈過好幾次勁既,如果佢唔愛我,佢已經有足夠理由去離開

當然,你可以話,唔係玩玩下,唔代表好愛好愛

而我自己,對於佢愛唔愛我呢個問題,其他人既分析理據我唔反對既,都有佢既道理

我只可以話,佢唔係完全唔愛囉

Log in to reply