以為他今天會見我, 又失望一次, 真的沒有期望才是最好

• 他是你的男友還是 SL 嗎?

• 我就係覺得太辛苦。。唔係等拒電話就係等拒黎見我。。。點解拍拖拍得甘卑微。。。

• 愛你。。根本就唔會要你甘辛苦。。

我唔想自欺欺人。。。明知拒唔係甘鐘意我﹐仲等落去。。。

• 同意, 真係唔好有希望, 那日子會好過d

• 佢中意你, 就唔會要你等...

你呢個千古不變定律~~

抽離番對佢既感情喇~~

• 男朋友他已婚了, 但是他不知道我已經知道, 他是說過今天會見我, 可能他有事吧, 我是不會提他, 有心就一定會記得

• erica 你呢個心情我好了解, 因為我都係咁, 佢都是有太太, 我時常等佢電話, 唔敢打俾佢, 有時佢約左我, 又話有時唔得閒出黎, 果刻心情真係趺落谷底, 我都覺我自己好似好卑微, 我唔想咁, 易家開始我要做番自己, 我唔會再等佢電話, 唔會再約佢.

• erica

sisi

我想問你哋一句呀...點解你哋知道人哋有老婆都要同人一齊要等佢呀!!!

一個男人有老婆都要四周圍溝女都唔係好人啦....

早d走早d忘記那些玩弄感情的人啦!?

• 感情黎到既時間無分對定錯.

更何況要忘記一個人係好難既事..

• 可能只是單方面, 或者他是悶才會見我

• erica, sisi,

小瑩 replied @ 2008-03-24 2:08 pm

感情黎到既時間無分對定錯.

要忘記,一定忘記得到。只要你下定決心同佢斷絕來往/聯絡,就算短期内忘記唔到,遲d都一定得。感情係冇分對錯,但係宗個頭埋去人地個老公/男朋友度,走去分一杯羹就係錯得好離譜。

• 我沒有想過要甚麼, 我只是想可以見佢

• erica replied @ 2008-03-24 2:15 pm

可能只是單方面, 或者他是悶才會見我

因為悶而搵你.咁當你係咩..?

我而家都諗緊呢個問題..?

• erica replied @ 2008-03-24 2:19 pm

我沒有想過要甚麼, 我只是想可以見�

但係你甘本唔會滿足於淨係見下佢,遲d你就會想要更多,而得唔到更多就會越來越痛苦...更甚可能會去搶...講真,大部分第三者初初都話淨係想見下架啦,但後來點?你都係快d去搵屬於你自己既幸福啦。

• erica,

我好了解你呢個心情同感覺,因為我都係等左四日"easter holidays" lar...

佢一日都無比我,d 時間比佢gf and fds lor! I have not seen him for almost 10 days lar, really really miss him.

• 姊妹們:

Please remember "Zero expectation" from them...then u will feel much better!Dun need to think too much!

• 小瑩 replied @ 2008-03-24 2:08 pm

感情黎到既時間無分對定錯.

無分對定錯?? 你相信真係冇對錯??? 不是吧?? 是不是借口??

有時候要面對現實的...

• 好多女仔都會同自己講對呢種男人只可以零期望.雖然口同自己咁講,但最後會控制唔到.

讀書時econ都有讀啦.人係有umlimit wants嫁. 我都明呢d情況真係會令人好痛苦.叫你唔好唸佢都係side鬼氣...因為個腦只會不斷咁唸. 唯有就係搵多d野比自己做,等自己�ヌ. 冇法啦.呢d時候係要咁.

• 小小 replied @ 2008-03-24 7:05 pm

好多女仔都會同自己講對呢種男人只可以零期望...

我個人會接受"零期望"多於"冇對錯"

• 佢地唔講感情無分對錯黎撐自己仲可以講 D 咩 ?

唔通會承認自己做錯

承認自己鍾意既男人係一個有老婆都週圍玩既賤人 ?

畢竟可以響感情中仍然保持理性既女人實在太少

零期望....

• dear all,

my sl msn me finally on Tue...he said he want to see me ga during the easter holidays,but his gf sticked with him all the time wor!he did say sorry to me,but i dun not know why he disappeared again today???

Log in to reply