點樣可以變得候生D?

• 好羨慕D 媽媽生完小朋友D 皮膚都仲keep 得咁好, 明明大家同年齡, 點解D皮膚可以相差咁多遠, 我想睇落候生D! ><

• 生左小朋友都唔可以偷懶唔做skincare架, 想皮膚靚唔出皺紋一定要補返D膠原蛋白, 如果唔喺皮膚好易漏氣, 鬆得好快!

• sabng030sabng replied at 2017-01-31 8:56 pm

---------------------------------------------------------------

生左小朋友都唔可以偷懶唔做skincare架, 想皮膚靚唔出皺紋一定要補返D膠原蛋白, 如果唔喺皮膚好易漏氣, 鬆得好快!

===============================================================

我有丫,已經好著重保濕同深層清潔,但唔知點解而家D暗倉印散得好慢,同埋毛孔比較大

• 樓主可以試下用Sussie Reborn 隻松露精華, 佢裡面有隻成份可以刺激膠原蛋白既增身, 去皺幾唔錯下, 我用左呢隻之後依家塊面同條頸D 紋淡左好多, 塊面摸落去仲彈咗添

• yipangyi replied at 2017-01-31 11:41 pm

---------------------------------------------------------------

sabng030sabng replied at 2017-01-31 8:56 pm

生左小朋友都唔可以偷懶唔做skincare架, 想皮膚靚唔出皺紋一定要補返D膠原蛋白, 如果唔喺皮膚好易漏氣, 鬆得好快!

===============================================================

我有丫,已經好著重保濕同深層清潔,但唔知點解而家D暗倉印散得好慢,同埋毛孔比較大

靜係保濕同深層清潔唔夠啦, 25歲後唔補膠原蛋白毛孔就會愈黎愈大

• zuzulau replied at 2017-02-02 8:54 pm

樓主可以試下用Sussie Reborn 隻松露精華, 佢裡面有隻成份可以刺激膠原蛋白既增身, 去皺幾唔錯下, 我用左呢隻之後依家塊面同條頸D 紋淡左好多, 塊面摸落去仲彈咗添

呢隻邊到有得買? 我想試下

• sabng030sabng replied at 2017-02-02 10:27 pm

yipangyi replied at 2017-01-31 11:41 pm

sabng030sabng replied at 2017-01-31 8:56 pm

靜係保濕同深層清潔唔夠啦, 25歲後唔補膠原蛋白毛孔就會愈黎愈大

25歲時我都唔覺得有咁誇張..過左30就真係黎料...D毛孔大完就唔識細返

• 卓月可以買到, 佢依家做梗特價, 平咗勁多!

Log in to reply