有無人試過係毛舜筠個間美容院?

• 諗住做liposonix,
    search到毛舜筠原來而家代言緊一間美容院,
    應該都信得過掛?
    我見佢個間而家做liposonix有特價,
    有無人係個度做過treatment可以俾下feedback?
    sell唔sell人嫁?

• 我有見到個廣告喎…

幾surprise佢會代言美容院

我諗間美容院真係好佢先夠膽代言掛

• 我諗如果毛舜筠代言得既,應該都唔會有咩問題既...話哂人地都係大明星,代言呢D真係唔會亂接

• parrie replied at 2015-08-15 4:18 pm

---------------------------------------------------------------

我諗如果毛舜筠代言得既,應該都唔會有咩問題既...話哂人地都係大明星,代言呢D真係唔會亂接

===============================================================

x2

如果間野有咩事既話個代言人都好大件事

仲要係外科中心

毛姐咁大粒星,代言既話應該都安全同唔呃人既

• 係咪即係nume?

上年佢hifu做promo個時我有join過

佢無sell我呀,同埋間野幾大幾新

最好係成程都係個醫生搞唔係求其一個姑娘仔睇住囉

• sallychan37 replied at 2015-08-17 12:47 pm

---------------------------------------------------------------

parrie replied at 2015-08-15 4:18 pm

我諗如果毛舜筠代言得既,應該都唔會有咩問題既...話哂人地都係大明星,代言呢D真係唔會亂接

===============================================================

x2

如果間野有咩事既話個代言人都好大件事

仲要係外科中心

毛姐咁大粒星,代言既話應該都安全同唔呃人既

緊係啦,有咩事上黎唔怕俾人插到飛起咩,一定係check清楚哂個美容院先會應承la

• 我反而想問下樓主有咩特價??介唔介意講下?

• yumichann replied at 2015-08-17 8:13 pm

我反而想問下樓主有咩特價??介唔介意講下?

我都係睇佢fb page見到咋…

話千八1 part喎…

又講到話全香港佢最平咁…

所以有d想試下...

你去睇佢fb啦 d info應該detail d

https://www.facebook.com/nume.hk/photos/a.435154286565124.1073741825.426916870722199/857064994374049/?type=1&permPage=1

• parrie replied at 2015-08-15 4:18 pm

咁又係既..

我諗美容院呢d就算幾多錢都唔會亂代言掛...

Log in to reply