大家用過洗米水洗面未?其實對暗瘡印..美白有冇用?

• 如題~~thx

• 會唔會幾唔乾淨..我怕會有細菌

• 聽阿媽話用洗米水洗面 , 塊面係會白D , 但要日日早晚都洗 , 都唔知要到何年何月先去到D印 .

不如直接D去美容院做美白去印療程仲好http://www.rinaceskincentre.com/index.html你可以上去睇睇希望可以幫到你

• 唔好呀..小心會生左蟎虫就大獲了!

• haahha replied at 2015-08-08 12:53 pm

---------------------------------------------------------------

會唔會幾唔乾淨..我怕會有細菌

===============================================================

洗了第三次的洗白水..會唔會好d??clean d??

• replied at 2015-08-10 12:23 pm

---------------------------------------------------------------

聽阿媽話用洗米水洗面 , 塊面係會白D , 但要日日早晚都洗 , 都唔知要到何年何月先去到D印 .

不如直接D去美容院做美白去印療程仲好http://www.rinaceskincentre.com/index.html你可以上去睇睇希望可以幫到你

===============================================================

下..咁如果有凹凸洞又點呀?可以整好架?

• May replied at 2015-08-10 9:06 pm

唔好呀..小心會生左蟎虫就大獲了!

咁又點呀..黠解會生架..有咩害處??

• 而家農藥甘勁, 洗米水都唔太安全, 至少都要泡幾次先散到啲農藥, 如果農藥未沖走,留係塊面就麻煩

• Teresa replied at 2015-08-11 9:51 pm

replied at 2015-08-10 12:23 pm

聽阿媽話用洗米水洗面 , 塊面係會白D , 但要日日早晚都洗 , 都唔知要到何年何月先去到D印 .

下..咁如果有凹凸洞又點呀?可以整好架?

maggie beauty有個海藻矽針幾好架..對凹凸洞..毛孔..暗瘡印問題好好架..

你可以去整下啦..整完又唔會又腫..真係一次見效..

• 我用純天然茶樹油手工皂洗面再用全中藥碎粉mask, 好有效果呀, 試用裝可以send俾妳試下呀

成分: 純天然茶樹油

功效: 改善濕疹, 暗瘡, 美白, 敏感皮膚及異味

平衝油脂分泌, 綜合調理肌膚, 可用於面部及全身

有需要就email地址俾我寄試用裝俾妳呀!

• 呢D偏方都係唔好盡信啦,陣間搞到有菌仲衰,不如去搵美容院幫手仲好啦!

Log in to reply