(有片)原來司徒夾帶個老婆都幾靚

• https://www.facebook.com/hssmartbuyweeks/videos/1595738490698676/?permPage=1
    見司徒夾帶無乜頭髮又好成熟咁,
    估唔到佢老婆又幾young幾斯文喎
    佢老婆做戲都幾好呀,搵佢拍片咪得囉
    不過我覺得唔洗扔爛d傢俬都可以買新傢俬囉 lol

• 佢老婆睇落幾後生喎…

同佢老公好大反差下哈哈

• 佢老婆係畫家黎嫁~d畫都好可愛嫁~佢真人都好後生~

• 佢老婆好幼齒feel喎~~~不過我覺得佢地唔洗去到dump傢c咁誇囉 lol btw佢地賣緊個個家居折都真係好抵下嫁,我前幾日去左homesquare都真係好多鋪頭都減緊價

• 呢排我都成日見到homesquare d宣傳...如果真係抵到1折咁真係幾抵買

• 都幾童顏喎

• 師父娶到佢就幸褔啦 XD

有個咁靚既老婆~

禮拜個陣我個fd都拉左我去homesquare...

地下個展覽都真係有有好多傢俬減緊價...

我見到有d枕頭呀夾萬呀都係賣緊1蚊 lol 抵到癲

• jessiee replied at 2015-08-04 1:03 am

---------------------------------------------------------------

師父娶到佢就幸褔啦 XD

有個咁靚既老婆~

===============================================================

買個夾萬鎖住自己個老婆囉xd

• 好似未見過女人咁!

• Melody_Wong replied at 2015-07-31 10:27 pm

---------------------------------------------------------------

佢老婆睇落幾後生喎…

同佢老公好大反差下哈哈

===============================================================

其實...我都覺

不過而家老少配其實都無咩問題呀

(其實佢地兩個應該差唔多大)

• jessiee replied at 2015-08-04 1:03 am

師父娶到佢就幸褔啦 XD

有個咁靚既老婆~

雖然我唔用夾萬...但1蚊真心好抵...

平時我都跌唔少啦...哈哈

• love replied at 2015-08-03 6:20 pm

呢排我都成日見到homesquare d宣傳...如果真係抵到1折咁真係幾抵買

其實我本身純粹見到佢老婆覺得佢幾靚,

但你地講到咁平又搞到我有d想去睇下係咪好多都好抵買

• Haha replied at 2015-08-04 2:32 pm

好似未見過女人咁!

咁又唔係...

其實我自己本身都係女人黎既...

不過見司徒本身個樣咁麻甩...估唔到佢老婆會咁young姐哈哈...

• Haha replied at 2015-08-04 2:32 pm

好似未見過女人咁!

又唔算好靚,但係都OK丫

不過我覺得有少少似hunny

Log in to reply