我話你知:女人身材好真係受歡迎d

• 我公司最近黎左個好受男同意歡迎既女仔,
    佢個樣okay既,而且又後生,廿幾歲咁,
    重點係佢身材好好,不過身材好唔係指佢胸大,
    而係佢成個人身型都超好,好平均,同舒淇有得揮,
    明顯係做開運動keep開個d,仲要對腳又長又靚~
    咁佢入職第一日,一到lunch time自然d男同事就追住佢唔放,
    又問鍾意食咩,鍾意玩咩,又問有無男朋友個d
    唉,女人身材好真係會受歡迎d!
    只能怪自己冇咁既條件優勢啦~

• 樓主,我又覺得未必關身材係點既事gei,

你都識講佢個樣ok啦~

因為我識既有d男仔,真係純睇樣,

不過都有一部份男仔係鍾意女仔做運動既。

• kekevin replied at 2015-06-25 4:31 pm

---------------------------------------------------------------

樓主,我又覺得未必關身材係點既事gei,

你都識講佢個樣ok啦~

因為我識既有d男仔,真係純睇樣,

不過都有一部份男仔係鍾意女仔做運動既。

===============================================================

我都知,但真係好羨慕佢…

我入職既時候,完全無呢d待遇…

• 男人第一眼當然望外表, 但係識落左就自然睇到多d野, 身材好唔好已經唔係最重要啦....我覺得性格開朗會比較受歡迎!!!

• 唔好咁灰啦,你都可以做運動,你都可以keep下架~

依家開始囉!!講真有心唔怕遲呀!!

• tracy_leung replied at 2015-06-26 7:38 pm

---------------------------------------------------------------

唔好咁灰啦,你都可以做運動,你都可以keep下架~

依家開始囉!!講真有心唔怕遲呀!!

===============================================================

但要返工邊到有時間呀…

• MarkCC replied at 2015-06-26 4:35 pm

男人第一眼當然望外表, 但係識落左就自然睇到多d野, 身材好唔好已經唔係最重要啦....我覺得性格開朗會比較受歡迎!!!

但唔係個個男人都係咁架!

起碼我d同事唔係先!

• 如果係將搭lift變做行樓梯呢?

又或者係去美容院做下treatment呢?

都係一兩個鐘既事,呢d時間點都有d掛。。?

之前我都好似你咁成日推話唔夠時間,

但當我肯的起心肝去減後,個人真係會唔同左架~

唔好搵籍口比自己啦~食完晏唔好即刻坐,企得幾耐得幾耐!

• tracy_leung replied at 2015-06-29 2:12 pm

如果係將搭lift變做行樓梯呢?

都係既,行樓梯係一個方法

但做treatment既話, sis你有做開嗎??係邊到做?

• suez replied at 2015-06-29 4:17 pm

tracy_leung replied at 2015-06-29 2:12 pm

如果係將搭lift變做行樓梯呢?

都係既,行樓梯係一個方法

但做treatment既話, sis你有做開嗎??係邊到做?

其實我除左做運動之外,

我仲係Bioarchitect到做緊五極修身呀~

我so far做左一個月,都feel到個人firm左唔少,

個人無好似以前咁腫先~

• 做一個月就有效,都幾work喎!

• 又係廣告時間?

Log in to reply