有冇試過水光槍?

• 想知效果, 究竟同保濕針有冇分別, 點解價錢差咁遠?

• 買左個療程, 最近打左次, 即時見到水潤感覺, 以前都打過保濕針, 皮膚只係冇咁乾, 光澤就冇水光針咁明顯

保濕我打restylane, 水光就用SD個牌子, 個療程係貴, 因為用料靚好多, 做完fu佢個修復mask, 即時提升皮膚修復同吸收力

• 原來係2樣野黎?

最近有間$1800打水光針, 見佢係用restylane+dysport, 咁平差D想打, 不過見你咁講, 又好似覺得佢唔係好老實, 諗諗先

• 水光槍係好幾樣野咁分開打入去 唔係好似平曰打一支針咁樣 佢個頭係正方9支針咁樣嫁, 價錢係貴過平時打針好多 因為佢都幾多支野

• Kinki replied at 2015-04-27 1:25 pm

---------------------------------------------------------------

原來係2樣野黎?

最近有間$1800打水光針, 見佢係用restylane+dysport, 咁平差D想打, 不過見你咁講, 又好似覺得佢唔係好老實, 諗諗先

===============================================================

知你講邊間, 見佢支槍就係差唔多, 但用普通restylane, 唔係用易吸收既微份子, 我個療程係1、2號隔住打, 仲可以加羊胎素添, 所以效果好明顯

• zomsa29 replied at 2015-04-27 12:51 pm

---------------------------------------------------------------

買左個療程, 最近打左次, 即時見到水潤感覺, 以前都打過保濕針, 皮膚只係冇咁乾, 光澤就冇水光針咁明顯

保濕我打restylane, 水光就用SD個牌子, 個療程係貴, 因為用料靚好多, 做完fu佢個修復mask, 即時提升皮膚修復同吸收力

===============================================================

1個療程幾次? 可以keep到幾耐?

• Kinki replied at 2015-04-27 1:25 pm

原來係2樣野黎?

fd打左, 保濕針當水光針咁打, 緊係平啦

打左都唔係好有光澤, 係冇咁乾就真

• Qblue replied at 2015-04-28 10:36 am

zomsa29 replied at 2015-04-27 12:51 pm

買左個療程, 最近打左次, 即時見到水潤感覺, 以前都打過保濕針, 皮膚只係冇咁乾, 光澤就冇水光針咁明顯

1個療程幾次? 可以keep到幾耐?

6次為1個療程, keep到年幾, 療程最吸引係果套修復再生產品, 療程後用大大提升皮膚質素

• 水光針要幾錢?

• 我係Marsha做大約$6000次, 今個月開course除左有成set水光療程護膚品外, 仲送6次幹細胞facial比我, 做完個facial皮膚真係又白又滑

• zomsa29 replied at 2015-04-27 12:51 pm

我打完保濕針會紅腫, 通常都要成個星期先開始靚, 你咁快打完即時見效, 冇紅腫咩?

• 就係覺得打完水光槍搽個精華同mask好囉, fu完已經冇紅腫, 照鏡果下真係好amazing, 皮膚好有光澤, 所以用料好緊要, 平貴真係有分別

• 見有blogger介紹水光槍, 係透明質酸加botox之類既野, 但係加左野會唔會打少D透明質酸架, 咁未冇咁保濕囉

• 我會淨打保濕, 加果少少botox落去都唔會有咩效果啦, 仲要溝稀左透明仔

• Sobang replied at 2015-05-05 11:02 am

見有blogger介紹水光槍, 係透明質酸加botox之類既野, 但係加左野會唔會打少D透明質酸架, 咁未冇咁保濕囉

我打第2支會加胎盤素, 可以補充養份同美白, 係預你加其他野, 所以唔會少咗透明質酸, 反而係針對你既需要再整靚D

• Joan Ma replied at 2015-05-05 11:05 am

我會淨打保濕, 加果少少botox落去都唔會有咩效果啦, 仲要溝稀左透明仔

加botox作用係令皮膚firm D, 唔係用黎瘦面, 太多就會全面硬晒, 所以少少就夠, 正常透明質酸係唔會開稀用

• 有冇用過水光mask? 有冇效?

Log in to reply