有無人試過自已整奶皇月餅?

• 我見上網都有人教點整奶皇月餅,有d想試下自已整,
    但係想問麻唔麻煩架?會唔會好難整?

• 難唔難整好睇個人架啵lol

我覺得唔難,但真係幾麻煩,同埋d份量好難就,好易整得太甜(我就試過)

所以依家寧願出去買好過

• 你平時有無整開野食ar?

如果你有整開野食既話應該都ok,唔會太難

• everynight replied at 2014-08-29 6:04 pm

---------------------------------------------------------------

難唔難整好睇個人架啵lol

我覺得唔難,但真係幾麻煩,同埋d份量好難就,好易整得太甜(我就試過)

所以依家寧願出去買好過

===============================================================

係囉,點解樓主唔出去買既?

我見美心隻奶黃都係170蚊左右喳嘛,計落其實都唔係好貴姐,樓主可能買材料都已經貴過出面買LU

• california replied at 2014-09-01 11:19 am

---------------------------------------------------------------

everynight replied at 2014-08-29 6:04 pm

所以依家寧願出去買好過

===============================================================

我見美心隻奶黃都係170蚊左右喳嘛,計落其實都唔係好貴姐,樓主可能買材料都已經貴過出面買LU

諗住應下節睇下自已整唔整到喳嘛><

如果好麻煩既,我梗係唔整啦哈哈,貪得意姐

btw美心個隻咁平架咩?

• leungkaikopp replied at 2014-09-02 4:06 pm

california replied at 2014-09-01 11:19 am

everynight replied at 2014-08-29 6:04 pm

所以依家寧願出去買好過

諗住應下節睇下自已整唔整到喳嘛><

如果好麻煩既,我梗係唔整啦哈哈,貪得意姐

btw美心個隻咁平架咩?

係呀,用HSBC卡有DISCOUNT呀MA

佢好似一盒都有成8粒,計落都幾抵

Log in to reply