SIS,有冇邊隻骨膠原MASK好用???

• 不嬲都係用開D保濕呀...美白MASK,但近排留意到好多fd話有用膠原MASK,,好想試下,但唔知邊隻好… SIS,有冇推介???

• 其實我覺得骨膠原MASK同平時既保濕MASK效果差唔多-_- 我都試左幾款...所以勸你都係唔使嘥$$啦…家用MASK好似好難可以補膠原架, 你搽cream都係一樣, 入唔到去你d真皮到ga

• 又唔係話冇用既..我都用過fd 韓國手信個D骨膠原MASK ... 但好老實講.... 就一定LAST得唔耐…得一晚,第二日訓醒同冇敷過一樣…-,- 要骨膠原不如去做機啦… 出面有d膠原自生既機, 一分錢一分貨呀

• 我有FD做過r記個膠原自生,幾OK,骨膠原真係好難靠外在吸收到,查勁都無用,之前都有新聞講過~

• WendyWendy902 replied at 2014-08-14 10:28 pm

---------------------------------------------------------------

其實我覺得骨膠原MASK同平時既保濕MASK效果差唔多-_- 我都試左幾款...所以勸你都係唔使嘥$$啦…家用MASK好似好難可以補膠原架, 你搽cream都係一樣, 入唔到去你d真皮到ga

===============================================================

唔係掛....成日都見到有人買搞到好想TRYTRY

• naruto777 replied at 2014-08-14 10:29 pm

---------------------------------------------------------------

又唔係話冇用既..我都用過fd 韓國手信個D骨膠原MASK ... 但好老實講.... 就一定LAST得唔耐…得一晚,第二日訓醒同冇敷過一樣…-,- 要骨膠原不如去做機啦… 出面有d膠原自生既機, 一分錢一分貨呀

===============================================================

做機係邊到有得做呀?

• milkyky replied at 2014-08-14 10:30 pm

我有FD做過r記個膠原自生,幾OK,骨膠原真係好難靠外在吸收到,查勁都無用,之前都有新聞講過~

R記?????等我上網搵下sin!! thx!

• 用過好多mask都無效~唔好哂錢!

• 我都好想知點先可以補返d骨膠原

• 我都係reenxx到做緊

皮膚真係好返左好多~

• replied at 2014-08-14 11:08 pm

用過好多mask都無效~唔好哂錢!

唔係掛...好彩上黎問下姐

• bbsafari replied at 2014-08-14 11:12 pm

我都好想知點先可以補返d骨膠原

依家d皮膚睇落好差,好似成個人無哂精神咁////__\\

• sammyhoo replied at 2014-08-14 11:13 pm

我都係reenxx到做緊

皮膚真係好返左好多~

岩岩見到sis們推我都登左個試做玩下:p

• 想用mask收效

事前要做些功夫的

可以試吓先用香油按摩

特別吸收的 敷完mask後

這只是我小小的心得

希望有用

• 我用過美肌之誌既膠原蛋白MASK幾好用,價錢平平地但效果好好

Log in to reply