您地為面上的凹凸面可以去到盡?

• 我試過自己整微針, 點知..整到爛左一排, 雖然依家面上皮膚好左好多, 但仲有DD陰影呀

• 你都幾大擔呀!比著我一定會好錫身啦

• 咁樓主之後點呀!!點整好D凹凸表面?其實真係好難整架

• 仲有呢?仲有做白老鼠呀?我都試過自已做果酸呀!

• Chalo replied at 2014-07-19 10:38 am

---------------------------------------------------------------

你都幾大擔呀!比著我一定會好錫身啦

===============================================================

冇啦,為左靚我什麼都願意呀..可惜真係唔成功..

• haahha replied at 2014-07-19 11:35 am

---------------------------------------------------------------

咁樓主之後點呀!!點整好D凹凸表面?其實真係好難整架

===============================================================

一定要做微針不過唔好自已做,一定要係出去做美容院做微針呀..要搵間信得過wo..如果唔係又會好易爛面架..哈

• Bear replied at 2014-07-20 6:08 pm

仲有呢?仲有做白老鼠呀?我都試過自已做果酸呀!

果酸好痛架...你咁勁呀..會勁掉皮架..

• 自己整徽針即是點樣呀?

• 自己整!!! 我就真係唔夠膽自己整啦...

• lady replied at 2014-07-20 7:36 pm

自己整徽針即是點樣呀?

之後咪奶野啦..我去左睇醫生, then休息一排..我出去搵間好同埋信得過的美容院整整佢..依家先孔細左, 面色又好

• 竹戈zoe0957 replied at 2014-07-21 1:25 pm

自己整!!! 我就真係唔夠膽自己整啦...

我依家唔敢啦..真見過x唔怕黑呀

• Umy replied at 2014-07-22 12:42 am

lady replied at 2014-07-20 7:36 pm

自己整徽針即是點樣呀?

之後咪奶野啦..我去左睇醫生, then休息一排..我出去搵間好同埋信得過的美容院整整佢..依家先孔細左, 面色又好

咁邊間好呀?可唔可以話比我知..

• Yoyo replied at 2014-07-22 11:23 pm

Umy replied at 2014-07-22 12:42 am

lady replied at 2014-07-20 7:36 pm

自己整徽針即是點樣呀?

咁邊間好呀?可唔可以話比我知..

當然可以啦!其實我想講我係瑪姬度做facial..佢地個微針真係好work..因為佢地入口的針係韓國的微針, 既可以去凹凸洞, 美白, 收毛孔.又可以瘦面真係好勁呀..做左一次已經覺得感覺好好

• hi.如果想改善皮膚的洞,暗瘡,印等問題。其實不需要打針。我有個朋友以前成塊面都係洞。現在已經完整冇缺la.自從用左一隻叫“nu skin"的產品後皮膚變得光滑。這隻產品可以改善玟,斑及洞的問題。好有效。我亦可以幫大家try下d產品。如有興趣,可以在email聯絡我。my email: [email protected] hk

• hi.如果想改善皮膚的洞,暗瘡,印等問題。其實不需要打針。我有個朋友以前成塊面都係洞。現在已經完整冇缺la.自從用左一隻叫“nu skin"的產品後皮膚變得光滑。這隻產品可以改善玟,斑及洞的問題。好有效。我亦可以幫大家try下d產品。如有興趣,可以在email聯絡我。my email: [email protected] hk

• 比我就去美容院到做左啦 自己做真係有D危險喎...

• should go to a professional beauty salon to do MTS... shouldnt do it yourself..hygiene

• 咁你依家塊面仲有冇事呀??

• 所以最好都係搵專業人士,醫生,美容C又好,最緊要揀啱自己嘅方法,好似我D朋友去尼度整 http://www.beaute.hk/service.php ,都唔太差...

• 我試過有FD佢自己係屋企做,之後攪爛左塊面... 我睇完都唔夠膽自己攪...

Log in to reply