真係燥 點解男人有皺紋係man 女人有皺紋係老????

• 呢個世界係咪真係咁唔公平......

• 更唔公平既係...女人D 膠原流失得更快. 睇落D 皮膚好鬆 仲老T^T

• 我都有一條約隱約現......好驚/.

• 個TOPIC真係講得好岩......

我都好想整走D紋

• 我天生瘦底,搞到塊面睇落又lup又多紋,顯得勁老...

結果半年前頂唔順去左musee medical beauty到打sculptra增生骨膠原,依家成個人後生左精神左,終於明白點解咁多人都去微整@@

• 又唔使一定去打針既...打針係就係快有效果,但好快又要再打過, 仲要有可能傷到皮膚。我之後係紐西蘭專賣店買左隻月見草胎盤素,食左1個月D紋同色斑真係有淡左好多,仲一路keep到!食天然既野好好多:)

• lovingwan replied at 2014-07-21 9:16 pm

---------------------------------------------------------------

我天生瘦底,搞到塊面睇落又lup又多紋,顯得勁老...

結果半年前頂唔順去左musee medical beauty到打sculptra增生骨膠原,依家成個人後生左精神左,終於明白點解咁多人都去微整@@

===============================================================

我都覺得sculptra係最直接補充骨膠原嘅方法, 我係Marsha打咗個療程都差唔多成年, 個人睇落真係後生咗, 塊面多返光澤, sis你覺唔覺連毛孔都細返好多??

• 係囉 我都覺得唔公平,我最近都有fd佢就做左4D埋線減淡左D紋...

• fffionli replied at 2014-07-17 10:49 pm

---------------------------------------------------------------

更唔公平既係...女人D 膠原流失得更快. 睇落D 皮膚好鬆 仲老T^T

===============================================================

係呀...男人又唔洗煩保養,但我地就不停洗錢落去

• ginnylee231 replied at 2014-07-18 12:47 am

我都有一條約隱約現......好驚/.

唉.....一有就俾人覺得好老...

• WendyWendy902 replied at 2014-07-18 12:48 am

個TOPIC真係講得好岩......

我都好想整走D紋

可以點整走.....

• lovingwan replied at 2014-07-21 9:16 pm

我天生瘦底,搞到塊面睇落又lup又多紋,顯得勁老...

有朋友都叫我去R記打骨膠原><心郁郁

• bowieboey replied at 2014-07-23 9:48 am

又唔使一定去打針既...打針係就係快有效果,但好快又要再打過, 仲要有可能傷到皮膚。我之後係紐西蘭專賣店買左隻月見草胎盤素,食左1個月D紋同色斑真係有淡左好多,仲一路keep到!食天然既野好好多:)

胎盤素....好似好恐怖...

• zoe0957 replied at 2014-07-23 4:30 pm

係囉 我都覺得唔公平,我最近都有fd佢就做左4D埋線減淡左D紋...

乜野4D.......只係聽過骨膠原...

• 4D有聽過, 有朋友做咗, 提升輪廓好好, 但講到增生骨膠原就唔及sculptra咁直接, 其實好多美容醫生依家都會建議2樣一齊做, 效果會更明顯

• 係林+X個間好似有得做骨膠原再生

• 神係咁唔公平架嘛,哈哈哈。

• 尼個世界就係咁唔公平架啦,唯有自己後天努力,平時多D做護膚Treatment,又或者上去美容一下 http://www.beaute.hk/service.php ,應該會好D!

Log in to reply